Gemeente Amstelveen

 klantenservice

Over de gemeente Amstelveen

Amstelveen is een plaats en ook een gemeente in de provincie Noord-Holland. Amstelveen ligt direct onder Amsterdam. Tevens ligt Amstelveen niet ver van de internationale luchthaven Schiphol. Op dit moment is CDA’s Mirjam van ’t Veld burgemeester van Amstelveen en omvat het bestuur van Amstelveen VVD, D66, BBA en de PvdA. De gemeente Amstelveen omvat niet enkel de stad Amstelveen, maar ook andere kernen. Andere kernen van de gemeente Amstelveen zijn onder andere Bovenkerk, Nes aan de Amstel, Oudekerk aan de Amstel en het buurtschap De Zwarte Kat. Op dit moment heeft Amstelveen  zo’n 84.000 inwoners, wat het een gemeente van middelgrote grootte maakt. Amstelveen is wel een gemeente dat al een tijd lang aan het vergrijzen is. Dit betekent dat 19% van de bevolking op dit moment boven de 65 jaar is. Dit terwijl het landelijke gemiddelde 15% is. Ook de hoeveelheid jongeren die in Amstelveen woont is lager dan gemiddeld. Landelijk is het gemiddelde namelijk 30%, maar in Amstelveen is slecht 28% van de inwoners een jongere. Amstelveen is een echte voorstad. Dit betekent dat veel van de inwoners van Amstelveen niet in Amstelveen zelf werken, maar in Amsterdam en soms op Schiphol. Dit komt door de hoeveelheid grote hoofdkantoren die zich op Schiphol of in Amsterdam vestigen. Het grote bedrijvencentrum de Zuid-As in Amsterdam ligt ook relatief dichtbij Amstelveen. Als u vragen heeft over praktische zaken met betrekking tot de gemeente Amstelveen, neem dan vooral contact op met de gemeente Amstelveen klantenservice.

Geschiedenis van de gemeente Amstelveen

De gemeente Amsterdam heeft al een relatief oude geschiedenis. De gemeente Amstelveen heeft echter niet altijd “Amstelveen” geheten. Tot 1964 heette de gemeente namelijk “Nieuwe-Amstel”. Dit kwam doordat in de middeleeuwen het Amstelland opgedeeld werd niet Oude-Amstel (dit is ten oosten van de Amstel) en in Nieuwer-Amstel (dit is ten westen van de Amstel). Door de ruimte en het feit dat het dicht bij de hoofdstad ligt, is Amstelveen altijd al in trek geweest bij welgestelden. Dat is nog steeds het geval. De geschiedenis van Amstelveen is echter nog veel groter dan hier kort wordt samengevat. Voor meer informatie over de geschiedenis kunt u gerust een langsgaan bij de gemeente Amstelveen klantenservice.

Gemeente Amstelveen klantenservice

De klantenservice van gemeente Amstelveen is er speciaal op ingericht om de inwoners van Amstelveen en andere geïnteresseerden te voorzien in informatie over de gemeente Amstelveen. De gemeente Amstelveen klantenservice kunt u op een aantal verschillende manieren bereiken. Zo kunt u langsgaan bij het raadhuis van de gemeente Amstelveen (Laan Nieuwer-Amstel 1). Natuurlijk kunt u de gemeente Amstelveen klantenservice ook telefonisch bereiken. Dit kan op 020 540 49 11. Hiernaast kunt u ook de gemeente Amstelveen klantenservice bereiken door de mailen naar hun. Het emailadres is gemeente@amstelveen.nl. Kortom, er zijn een aantal verschillende manieren om de gemeente Amstelveen klantenservice te bereiken.

Contact met Gemeente Amstelveen

Openingstijden Gemeente Amstelveen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -15:30
Dinsdag
08:30 -15:30
Woensdag
08:30 -15:30
Donderdag
08:30 -15:30
Vrijdag
08:30 -15:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Amstelveen klantenservice

Contact met Gemeente AmstelveenNummer
Algemeen020 - 540 49 11

Overige contactmogelijkheden Gemeente Amstelveen klantenservice

Gemeente Amstelveen opzeggen

Gemeente Amstelveen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente amstelveen.

Gemeente Amstelveen ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Amstelveen? Laat ons je ervaring met Gemeente Amstelveen weten!
Beoordeel Gemeente Amstelveen

Adres Gemeente Amstelveen klantenservice

Laan Nieuwer-Amstel 1
Amstelveen

Laat ons je ervaring met de Gemeente Amstelveen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Amstelveen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Amstelveen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Amstelveen klantenservice?