Gemeente Apeldoorn

 klantenservice

Over de gemeente Apeldoorn

De gemeente Apeldoorn is een gemeente in het oosten van het land, gelegen in de provincie Gelderland. Apeldoorn is bekend door een aantal bezienswaardigheden, zoals de Apenheul en de het kinderpretpark de Koningin Julianatoren. De hoofdplaats van de gemeente Apeldoorn is de gelijknamige stad Apeldoorn. Apeldoorn is een van de grootste gemeentes van Nederland, qua oppervlakte (niet qua inwoners). De gemeente heeft op dit moment bijna 160.000 inwoners en hiermee is Apeldoorn ook qua inwonersaantal een van de grootste gemeentes van Nederland. De gemeente Apeldoorn komt namelijk op de 12e plek qua inwoners aantal. Op dit moment is John Berends van het CDA de burgemeester van Apeldoorn. De kernen van de gemeente Apeldoorn zijn Assel, Beemte, Engelan, Oosterhuizen, Radio Kootwijk, Woeste Hoeve, Hooilanden, Nieuw-Milligen, Woudhuis, Groenendaal, Lieren, Klarenbeek, Hoog Soeren, Uddel, Hoenderloo, WenumWiesel, Loenen, Beekbergen, Ugchelen, en natuurlijk de hoofdplaats van de gemeente Apeldoorn: Apeldoorn. De gemeente Apeldoorn is verder bestuurlijk verdeeld over zes verschillende stadsdelen, te weten: stadsdeel Binnenstad, stadsdeel Noordwest, stadsdeel Zuidwest, stadsdeel Noordoost, stadsdeel Zuidoost en het stadsdeel dorpen. Heeft u vragen over praktische zaken met betrekking tot Apeldoorn? Neem dan contact op met de gemeente Apeldoorn klantenservice. De medewerkers van de gemeente Apeldoorn klantenservice kunnen de meeste praktische vragen met betrekking tot de gemeente Apeldoorn goed beantwoorden.

Geschiedenis van Apeldoorn

De gemeente Apeldoorn heeft een relatief lange geschiedenis. Al voor 1800 was de gemeente Apeldoorn al een feit. Dit betekend echter niet dat de gemeente Apeldoorn al die tijd niet veranderd is. In tegendeel zelfs, de gemeente Apeldoorn is behoorlijk veranderd. In 1812 werden Loenen en Beekbergen namelijk afgesplitst om hun eigen gemeenten te vormen. Dit heeft echter niet lang geduurd. In 1818 werd namelijk weer besloten om de twee gemeentes Loenen en Beekbergen weer toe te voegen aan de gemeente Apeldoorn. Sindsdien zijn zowel Loenen als Beekbergen onderdeel gebleven van de gemeente Apeldoorn. Heeft u vragen over de geschiedenis? Ook hiervoor zal u goed terecht kunnen bij de gemeente Apeldoorn klantenservice

Gemeente Apeldoorn klantenservice

De klantenservice van de gemeente Apeldoorn is op een aantal verschillende manieren te bereiken. De gemeente Apeldoorn klantenservice probeert namelijk om goed bereikbaar te zijn via veel verschillende media.  Om in contact te komen met de gemeente Apeldoorn klantenservice kunt u gewoonweg langskomen op het stadhuis, marktplein 1 te Apeldoorn, of u kunt hen bellen. Bellen naar de gemeente Apeldoorn klantenservice kan via het volgende nummer: 14055. Hiernaast kunt u ook online een afspraak maken met de gemeente Apeldoorn klantenservice of via Facebook of Twitter met hen in contact komen. Op de website van de gemeente Apeldoorn staat tevens een contactformulier die u kunt invullen. Er zijn dus een aantal verschillende manieren om in contact te komen met de gemeente Apeldoorn klantenservice.

Contact met Gemeente Apeldoorn

Openingstijden Gemeente Apeldoorn klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Apeldoorn klantenservice

Contact met Gemeente ApeldoornNummer
Algemeen14 055

Overige contactmogelijkheden Gemeente Apeldoorn klantenservice

Gemeente Apeldoorn opzeggen

Gemeente Apeldoorn direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente apeldoorn.

Gemeente Apeldoorn ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Apeldoorn? Laat ons je ervaring met Gemeente Apeldoorn weten!
Beoordeel Gemeente Apeldoorn

Adres Gemeente Apeldoorn klantenservice

Marktplein 1
Apeldoorn

Laat ons je ervaring met de Gemeente Apeldoorn klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Apeldoorn klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Apeldoorn Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Apeldoorn klantenservice?