Gemeente Baarle-Nassau

 klantenservice

Over de gemeente Baarle-Nassau

Baarle-Nassau is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het ligt ongeveer 15 kilometer ten zuiden van de grote Brabantse stad Tilburg. Dit gemeente is niet zo groot. Hij telt namelijk maar zo’n 6.600 inwoners en het heeft een oppervlakte van zo’n 75 vierkante kilometer. Baarle-Nassau is een aparte gemeente. De belangrijkste kern van de gemeente is namelijk gedeeltelijk Belgisch. De gemeente Baarle-Nassau vormt namelijk samen met de gemeente Baarle-Hertog het dorp Baarle. Het grondgebied van beiden gemeenten loopt behoorlijk door elkaar. Het grondgebied is daardoor gedeeltelijk Nederlands, en gedeeltelijk Belgisch. Er zijn namelijk 22 enclaves van Baarle-Hertog in Baarle-Nassau. Baarle-Nassau heeft tevens een aantal andere kernen, naast Baarle, te weten: Baarle-Nassau Grens, Boshoven, Driehuizen, Castelre, Eikelenbos, Gorpeind, Heesboom, Heikant, Hoogeind, Huisvennen, Loveren, Keizershoek, Klein-Bedaf, Liefkenshoek, Maaijkant, Nieuwe Strumpt, Oude Strumpt, Reth, Reuth, Tommel, Ulicoten, Veldbraak, Voske en Nijhoven. Op dit moment is Vincent Braam de burgemeester van de gemeente Baarle-Nassau. Het college bestaat verder uit Jan van Cranenbroek van het CDA, Jan Vermeer van de VPB en Peter Antonis van het FU. De gemeente Baarle-Nassau grenst aan de gemeenten Alphen-Chaam, de gemeente Hoogstraten, de gemeente Ravels, de gemeente Baarle Hertog, de gemeente Merksplas en de gemeente Turnhout. Heeft u ook nog meer vragen over de gemeente Baarle-Nassau? Dan kunt u ook nog even contact opnemen met de gemeente Baarle-Nassau klantenservice.

Geschiedenis van de gemeente Baarle-Nassau

De geschiedenis van de gemeente Baarle komt voort uit een familiegeschiedenis. Toen de Duitse graaf Engelbrecht I van Nassau trouwde met Johanna van Polanen trouwde werd hij Heer van Breda. Hierdoor komt de naam Nassau niet alleen in het Nederlandse koningshuis, maar de naam werd tevens gegeven aan de omgeving waarin zij verbleven: de omgeving van Baarle. Vandaar dat de naam van de gemeente waarin het dorp Baarle ligt, nu door het leven gaat als Baarle-Nassau. Voor meer informatie over de geschiedenis van Baarle Nassau kunt u contact zoeken met de gemeente Baarle-Nassau klantenservice.

Gemeente Baarle-Nassau klantenservice

De klantenservice van de gemeente Baarle-Nassau is op een aantal verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u langsgaan bij de gemeente Baarle-Nassau klantenservice op Singel 1 in Baarla. Hiernaast kunt u ook mailen naar de gemeente Baarle-Nassau klantenservice via gemeente@baarle-nassau.nl. Tevens kunt u ook bellen naar de gemeente Baarle-Nassau klantenservice op 013 507 5200. Natuurlijk kunt u ook gewoonweg een brief sturen. De gemeente Baarle-Nassau heeft een aparte postadres, namelijk: Postbus 105, 5110 AC te Baarle-Nassau. Via de website van de gemeente Baarle-Nassau kunt u ook een afspraak maken met de gemeente Baarle-Nassau klantenservice. Dit kunt u doen via het digitaal loket. Er zijn dus een aantal manieren om de gemeente Baarle-Nassau klantenservice te bereiken.

Contact met Gemeente Baarle-Nassau

Openingstijden Gemeente Baarle-Nassau klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Baarle-Nassau klantenservice

Contact met Gemeente Baarle-NassauNummer
Algemeen013 - 507 52 00

Overige contactmogelijkheden Gemeente Baarle-Nassau klantenservice

Gemeente Baarle-Nassau opzeggen

Gemeente Baarle-Nassau direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente baarle-nassau.

Gemeente Baarle-Nassau ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Baarle-Nassau? Laat ons je ervaring met Gemeente Baarle-Nassau weten!
Beoordeel Gemeente Baarle-Nassau

Adres Gemeente Baarle-Nassau klantenservice

Singel 1
Baarle-Nassau

  Laat ons je ervaring met de Gemeente Baarle-Nassau klantenservice weten!

  Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Baarle-Nassau klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

  Beoordeel Gemeente Baarle-Nassau Klantenservice

  Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Baarle-Nassau klantenservice?