Gemeente Barendrecht

 klantenservice

Over gemeente Barendrecht

Gemeente Barendrecht is een middelgrote gemeente in provincie Zuid-Holland. Het huidige gemeentegebied is gevestigd op de drie oude ambachtsheerlijkheden Oost-Barendrecht, West-Barendrecht en Carnisse. Met bijna 50,000 inwoners is Barendrecht een levendige en gemoedelijke gemeente. Een goed, groen en veilig woon- en leefklimaat is voor de gemeente Barendrecht bovendien van groot belang. Er zijn dan ook talloze mogelijkheden tot recreatie. Van wandel- en fietspaden in het prachtige natuurgebied Carnisse grienden, tot aan theatervoorstellingen, campings, spectaculaire evenementen en de jaarlijkse kunstroute: er is voor ieder wel wat wils te vinden.

Klantenservice Gemeente Barendrecht

Heeft u vragen over ontwikkelingen in Barendrecht, of wilt u een afspraak maken met het gemeentehuis? Neemt u dan contact op met de gemeente Barendrecht klantenservice.
Er zijn verschillende manieren om contact met de gemeente op te nemen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en reden. Hieronder zijn de verschillende mogelijkheden beschreven om zo snel mogelijk geholpen te kunnen worden door de klantenservice van gemeente Barendrecht.

Digitale Balie

Een belangrijk onderdeel van de gemeente Barendrecht klantenservice is de website www.barendrecht.nl. Op de website wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws in de gemeente en kunt u al veel informatie vinden. Bij de digitale balie kunt u ook al veel zelf regelen. Zo vindt u hier onder andere formulieren om bezwaar aan te tekenen, een gevelreiniging aan te vragen of een formulier om aangifte te doen van een verhuizing. Ook kunt u bij de digitale balie een afspraak maken op het gemeentehuis in slechts een paar makkelijke stappen. In de meeste gevallen is de digitale balie dan ook de plek waar u het snelst en gemakkelijkst geholpen kunt worden. Bovendien kunt u op de website inloggen bij ‘Mijn Barendrecht’ met uw DigiD, waarmee u op uw persoonlijke pagina terecht komt. Hier kunt u de status van uw digitale aanvragen volgen en zo perfect op de hoogte gehouden worden.

Persoonlijk Contact

Spreekt u liever persoonlijk een van de medewerkers van de klantenservice van gemeente Barendrecht? Geen probleem! Zo kunt u een mail sturen met het contactformulier op de website, of bellen met het centrale telefoonnummer. Het callcenter van de klantenservice is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 tot 17:00 op het zes-cijferige telefoonnummer 14 01 80.
Ook bent u van harte welkom om langs te komen in het gemeentehuis voor een bezoek. De openingstijden van het gemeentehuis zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:00.
Het bijbehorende servicecentrum gaat pas open vanaf 09:00, maar voor die tijd kunt u al wel in het gemeentehuis terecht bij de receptie, of voor informatiemateriaal.

Contact met Gemeente Barendrecht

Openingstijden Gemeente Barendrecht klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Barendrecht klantenservice

Contact met Gemeente BarendrechtNummer
Algemeen14 0180

Overige contactmogelijkheden Gemeente Barendrecht klantenservice

Gemeente Barendrecht opzeggen

Gemeente Barendrecht direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente barendrecht.

Gemeente Barendrecht ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Barendrecht? Laat ons je ervaring met Gemeente Barendrecht weten!
Beoordeel Gemeente Barendrecht

Adres Gemeente Barendrecht klantenservice

Binnenhof 1
Barendrecht

Laat ons je ervaring met de Gemeente Barendrecht klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Barendrecht klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Barendrecht Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Barendrecht klantenservice?