Gemeente Barneveld

 klantenservice

Over Gemeente Barneveld

Gemeente Barneveld is een van de groenste gemeentes in Nederland. Met haar locatie in centraal Nederland en gelegen op de Gelderse Vallei en de Veluwe is de natuur dan ook om de hoek te vinden. De bijna 55,000 Barnevelders zijn verspreid over 17,675 hectare grond, dat bestaat uit maar liefst negen dorpen. Het bekendste dorp ligt vrij voor de hand: Barneveld zelf.
Van musea tot boerengolf en van het paradijspad tot de grafheuvels van het Kootwijkse Veld, er is altijd wel wat te beleven in de gemeente. En als u het echte Barneveld wilt proeven, kan een stukje ‘Gelderse Verleiding’ of een Veluwenaertje natuurlijk niet ontbreken. Dit is pas een selectie uit het grote aanbod van streekproducten, die u bij diverse brood- en banketbakkerijen in de hele gemeente Barneveld kunt kopen.

Gemeente Barneveld Klantenservice

De gemeente Barneveld wil het haar inwoners zo gemakkelijk en plezierig mogelijk maken. Een goede leefomgeving, waarin zoveel mogelijk wensen worden gerespecteerd staat dan ook hoog op het lijstje van de gemeente. Mocht u onverhoopt toch een klacht of opmerking hebben, of heeft u een vraag aan de gemeente? Dan staat de gemeente Barneveld klantenservice voor u klaar. Er zijn verschillende manieren om met de gemeente in contact te komen, welke hieronder voor u zijn uiteengezet.

Digitaal Loket

De website www.barneveld.nl is een belangrijk onderdeel van de gemeente Barneveld klantenservice. Op de website vindt u het laatste nieuws over de gemeente en kunt u bovendien al heel veel zelf regelen. Zo kunt u een scala aan verzoeken, formulieren en afspraken online indienen bij het digitale loket. U kunt het zien als de digitale receptie van de gemeente. Dit bespaart u de moeite om langs te komen op het gemeentehuis.
Ook kunt u op de website inloggen bij ‘Mijn Barneveld’ met uw DigiD code. U krijgt dan uw persoonlijke pagina te zien, waarmee de gemeente Barneveld u dienstverlening en informatie op maat kan geven. U kunt hier de status van uw aanvragen volgen en tevens nieuwe verzoeken indienen. Ook kunt u controleren welke gegevens er allemaal over u bekend zijn bij de gemeente en deze eventueel wijzigen.

Persoonlijk Contact

Spreekt u liever persoonlijk een van de medewerkers van de klantenservice gemeente Barneveld? Dat kan natuurlijk ook. U kunt een mail sturen naar info@barneveld.nl  met daarin uw vraag. Deze wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Ook kunt u het zes-cijferige telefoonnummer 14 03 42 bellen. Dit is het centrale nummer, maar via een paar vragen wordt u zo snel mogelijk doorgeschakeld naar de juiste afdeling. Telefonisch is de gemeente Barneveld klantenservice bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 op werkdagen. Op vrijdagen zijn de tijden iets ingekort en is de receptie bereikbaar tussen 08:30 en 13:00.
Hiernaast bent u ook van harte welkom op het gemeentehuis zelf. Een bezoek gaat wel enkel op afspraak. Deze afspraak kunt u zowel telefonisch als online maken via het digitale loket.

Contact met Gemeente Barneveld

Openingstijden Gemeente Barneveld klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Barneveld klantenservice

Contact met Gemeente BarneveldNummer
Algemeen14 0342

Overige contactmogelijkheden Gemeente Barneveld klantenservice

Gemeente Barneveld opzeggen

Gemeente Barneveld direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente barneveld.

Gemeente Barneveld ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Barneveld? Laat ons je ervaring met Gemeente Barneveld weten!
Beoordeel Gemeente Barneveld

Adres Gemeente Barneveld klantenservice

Raadhuisplein 2
Barneveld

Laat ons je ervaring met de Gemeente Barneveld klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Barneveld klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Barneveld Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Barneveld klantenservice?