Gemeente Bedum

Over Gemeente Bedum

De noordelijke gemeente Bedum ligt in Groningen en bestaat onder andere uit de dorpen Bedum, Noordwolde, Zuidwolde en Onderdendam. Het gemeentegebied ligt ten noorden van de gemeente Groningen vlak langs de spoorlijn Groningen-Delfzijl. In de kleine gemeente wonen zo’n 10,500 duizend mensen. Het Boterdiep loopt dwars door de gemeente heen en zorgt de laatste jaren voor een flinke stijging in de waterrecreatie in het gebied. In de gemeente Bedum zijn een aantal rijks- en oorlogsmonumenten te vinden die zeker het bezoeken waard zijn.
Zo is er de klokkentoren van Westerdijkshorn en de Hervormde kerk in Noordwolde, die stamt uit 1225. Het grootste dorp binnen de gemeente is Bedum, de thuis van topvoetballer Arjen Robben, die zelfs een voetbalveld aan het dorp heeft geschonken.

Gemeente Bedum Klantenservice

De gemeente Bedum heeft een hechte band met haar inwoners en vindt een goede woon- en leefomgeving erg belangrijk. Mocht u de gemeente willen bereiken dan kan dat op verschillende manieren. Zo kunt u de gemeente Bedum klantenservice op werkdagen telefonisch bereiken op (050) 301 189 11 tussen 08:00 en 12:00 ’s ochtends. Vanaf 1 april wijzigen de tijden. Dan is de gemeente Bedum klantenservice ook bereikbaar op woensdagen tussen 13:00 en 19:00.

Als u liever langskomt bij het gemeentehuis kunt u het beste vooraf een afspraak maken. Dit kan telefonisch of via de website. ’s middags langskomen moet in elk geval altijd op afspraak.
Ook kunt u een email sturen naar gemeente@bedum.nl om uw vraag, verzoek of afspraak-datum direct met een van de gemeentemedewerkers te communiceren.

Digitaal Loket

Een ander groot onderdeel van de gemeente Bedum klantenservice zijn de online faciliteiten. Door een snel bezoek te brengen aan een van de digitale loketten bespaart u al snel een bezoek aan het gemeentehuis uit. De loketten die u online kunt bezoeken zijn: gemeentewinkel, bekendmakingen, verordeningen en het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Bij de ‘Gemeentewinkel’ kunt u zaken vinden zoals uittreksels van vergaderingen, een verhuizing doorgeven of een klacht indienen. Alle openingstijden, vergunningen en de lijst met vergaderingen kunt u vinden onder het digitale loket ‘Bekendmakingen’. Een helder overzicht van alle lokale wet- en regelgevingen vindt u bij het loket ‘Verordeningen’. Als laatst vind u bij het loket ‘Centrum voor Jeugd en Gezin’ informatie over opgroeien en opvoeden in gemeente Bedum.

Hiernaast kunt u online inloggen onder het kopje ‘Mijn Gemeente Bedum’. Hiervoor hebt u uw DigiD inloggegevens nodig. Zodra u bent ingelogd komt u op uw persoonlijke gemeente Bedum klantenservice pagina terecht. Hier kunt u de status van uw meldingen, klachten en verzoeken snel en gemakkelijk volgen, zonder daar extra moeite voor te doen. Ook vind u hier alle gegevens die de gemeente over u heeft en kunt u daar eventueel wijzigingen in aanbrengen.

Openingstijden Gemeente Bedum klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Bedum

Telefoonnummer Gemeente Bedum klantenservice

Telefoonnummer
050 - 301 89 11
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Bedum klantenservice

Schoolstraat 1
Bedum

E-mailadres Gemeente Bedum klantenservice

E-mailadres

Gemeente Bedum opzeggen

Gemeente Bedum direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente bedum.

Gemeente Bedum ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie