Gemeente Bedum

 klantenservice

Over Gemeente Bedum

De noordelijke gemeente Bedum ligt in Groningen en bestaat onder andere uit de dorpen Bedum, Noordwolde, Zuidwolde en Onderdendam. Het gemeentegebied ligt ten noorden van de gemeente Groningen vlak langs de spoorlijn Groningen-Delfzijl. In de kleine gemeente wonen zo’n 10,500 duizend mensen. Het Boterdiep loopt dwars door de gemeente heen en zorgt de laatste jaren voor een flinke stijging in de waterrecreatie in het gebied. In de gemeente Bedum zijn een aantal rijks- en oorlogsmonumenten te vinden die zeker het bezoeken waard zijn.
Zo is er de klokkentoren van Westerdijkshorn en de Hervormde kerk in Noordwolde, die stamt uit 1225. Het grootste dorp binnen de gemeente is Bedum, de thuis van topvoetballer Arjen Robben, die zelfs een voetbalveld aan het dorp heeft geschonken.

Gemeente Bedum Klantenservice

De gemeente Bedum heeft een hechte band met haar inwoners en vindt een goede woon- en leefomgeving erg belangrijk. Mocht u de gemeente willen bereiken dan kan dat op verschillende manieren. Zo kunt u de gemeente Bedum klantenservice op werkdagen telefonisch bereiken op (050) 301 189 11 tussen 08:00 en 12:00 ’s ochtends. Vanaf 1 april wijzigen de tijden. Dan is de gemeente Bedum klantenservice ook bereikbaar op woensdagen tussen 13:00 en 19:00.

Als u liever langskomt bij het gemeentehuis kunt u het beste vooraf een afspraak maken. Dit kan telefonisch of via de website. ’s middags langskomen moet in elk geval altijd op afspraak.
Ook kunt u een email sturen naar gemeente@bedum.nl om uw vraag, verzoek of afspraak-datum direct met een van de gemeentemedewerkers te communiceren.

Digitaal Loket

Een ander groot onderdeel van de gemeente Bedum klantenservice zijn de online faciliteiten. Door een snel bezoek te brengen aan een van de digitale loketten bespaart u al snel een bezoek aan het gemeentehuis uit. De loketten die u online kunt bezoeken zijn: gemeentewinkel, bekendmakingen, verordeningen en het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Bij de ‘Gemeentewinkel’ kunt u zaken vinden zoals uittreksels van vergaderingen, een verhuizing doorgeven of een klacht indienen. Alle openingstijden, vergunningen en de lijst met vergaderingen kunt u vinden onder het digitale loket ‘Bekendmakingen’. Een helder overzicht van alle lokale wet- en regelgevingen vindt u bij het loket ‘Verordeningen’. Als laatst vind u bij het loket ‘Centrum voor Jeugd en Gezin’ informatie over opgroeien en opvoeden in gemeente Bedum.

Hiernaast kunt u online inloggen onder het kopje ‘Mijn Gemeente Bedum’. Hiervoor hebt u uw DigiD inloggegevens nodig. Zodra u bent ingelogd komt u op uw persoonlijke gemeente Bedum klantenservice pagina terecht. Hier kunt u de status van uw meldingen, klachten en verzoeken snel en gemakkelijk volgen, zonder daar extra moeite voor te doen. Ook vind u hier alle gegevens die de gemeente over u heeft en kunt u daar eventueel wijzigingen in aanbrengen.

Contact met Gemeente Bedum

Openingstijden Gemeente Bedum klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -12:00
Dinsdag
08:00 -12:00
Woensdag
08:00 -18:00
Donderdag
08:00 -12:00
Vrijdag
08:00 -12:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Bedum klantenservice

Contact met Gemeente BedumNummer
Algemeen050 - 301 89 11

Overige contactmogelijkheden Gemeente Bedum klantenservice

Gemeente Bedum opzeggen

Gemeente Bedum direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente bedum.

Gemeente Bedum ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Bedum? Laat ons je ervaring met Gemeente Bedum weten!
Beoordeel Gemeente Bedum

Adres Gemeente Bedum klantenservice

Schoolstraat 1
Bedum

  Laat ons je ervaring met de Gemeente Bedum klantenservice weten!

  Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Bedum klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

  Beoordeel Gemeente Bedum Klantenservice

  Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Bedum klantenservice?