Gemeente Beemster

 klantenservice

Over gemeente Beemster

Beemster is een gemeente binnen de provincie Noord-Holland. De gemeente telt bijna 9000 inwoners en strekt zich uit over ruim 7.200 hectare grond. De Beemster is een levendige en bovendien zeer bekende gemeente, met een sterk sociaal-economisch klimaat. Bovendien staat gemeente Beemster op de lijst van werelderfgoederen van UNESCO. De gemeente was namelijk het eerste landschapstraject waarin het gulden snede principe van Leonardo da Vinci, werd toegepast. De dorpen Middenbeemster, Noordbeemster, Westbeemster en Zuidoostbeemster zijn hier een levend voorbeeld van. Vanwege de unieke verkaveling van gemeente Beemster wees Unesco in 1999 dan ook het predikaat ‘werelderfgoed’ aan. Niet alleen vanwege haar bijzondere infrastructuur is Beemster bekend, het is ook de geboorteplaats van een van de meest populaire kazen in het land: Beemster kaas. De eerste kaasmakerij van Beemster is ruim honderd jaar geleden gevestigd in Westbeemster en wordt nog steeds volop gebruikt.

Gemeente Beemster Klantenservice

Mocht u een vraag hebben aan de gemeente, een verzoek willen indienen of overige informatie aanvragen, dan kunt u zich richten tot de gemeente Beemster klantenservice. Aangezien er veel verschillende redenen voor contact kunnen zijn, verschilt het per onderwerp wat de snelste en meest efficiente manier is om in contact te komen met de klantenservice van gemeente Beemster. Hieronder staan de verschillende opties voor u uitgelegd.

Digitaal Loket

U kunt het beste beginnen met kijken op de website www.beemster.net. Hier vindt u het laatste nieuws over wat er zich afspeelt binnen de gemeente, alswel nuttige informatie over bijvoorbeeld vergaderingen, verkiezingsuitslagen, verordeningen, beleidsnotas en belangrijke data. Ook kunt u hier een lijst vinden met veelgestelde vragen. Veelal kunt u zelf dan al gemakkelijk en snel uw vraag beantwoorden, zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen.
Hiernaast speelt het digitaal loket ook een grote rol in de klantenservice van gemeente Beemster. Bij het digitaal loket kunt u zaken die u voorheen regelde op het gemeentehuis zelf, zoals een verhuizing doorgeven, een verzoek tot wijziging naamgebruik indienen, een WOB-verzoek indienen en nog veel meer. Hier kunt u bijna alles simpel en snel online regelen. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een geldige DigiD code, die iedereen in Nederland toegewezen heeft gekregen.

Persoonlijke contact

Spreekt u liever een van de gemeentemedewerkers van de klantenservice gemeente Beemster zelf? Dat kan! Voor alle vragen over gemeentelijke zaken, burgerzaken, meldingen openbare ruimte en het aanmelden van grofvuil kunt u bellen naar 0299 452 452.  De klantenservice is van maandag tot en met donderdag geopend van 08:30 tot 17:00. Op vrijdagen is het gemeentehuis bereikbaar van 08:30 tot 13:00.
Ook kunt u langskomen op het gemeentehuis. Dit kunt u doen na een afspraak te hebben gemaakt bij het bovenstaande nummer. Het adres van het gemeentehuis kunt u vinden op de website.

Contact met Gemeente Beemster

Openingstijden Gemeente Beemster klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Beemster klantenservice

Contact met Gemeente BeemsterNummer
Algemeen0299 - 452 452

Overige contactmogelijkheden Gemeente Beemster klantenservice

Gemeente Beemster opzeggen

Gemeente Beemster direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente beemster.

Gemeente Beemster ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Beemster? Laat ons je ervaring met Gemeente Beemster weten!
Beoordeel Gemeente Beemster

Adres Gemeente Beemster klantenservice

Rijn Middelburgstraat 1
Middenbeemster

Laat ons je ervaring met de Gemeente Beemster klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Beemster klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Beemster Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Beemster klantenservice?