Gemeente Beesel

 klantenservice

Over Gemeente Beesel

De gemeente Beesel ligt technisch gezien in twee verschillende provincies. Officieus behoort de gemeente in Midden-Limburg, maar bestuurlijk gezien ligt het weer in Noord-Limburg. In totaal wonen er bijna 14,000 mensen in de bosrijke gemeente. De naam Beesel komt dan ook niet zomaar ergens vandaan. Het is naar alle waarschijnlijkheid afkomstig van het woord ‘Bieslo’, dat in vroegere tijden een zeer bosrijke streek met veel waterbiezen betekende. De natuur is nu nog steeds rijkelijk vertegenwoordigd in gemeente Beesel, ook op minder traditionele manieren. Zo vindt u op het Landgoed Rijkel het Historische Groentenhof, waar vergeten, zeldzame en bijzondere groenten worden verbouwd. Hiernaast zijn er ook tal van andere bezienswaardigheden in gemeente Beesel. Zo is kasteel Nieuwenbroek een van de oudst bewaarde kastelen in Nederland en is ook de St. Gertrudiskerk uit 1842 zeker een bezoek waard. Het allerbekendste in gemeente Beesel is misschien wel het traditionele ‘Draaksteken’. Dit openlucht schouwspel over de legende van Sint Joris en de Draak wordt eens in de 7 jaar gehouden en is dusdanig imposant en uniek dat het als eerste Limburgse traditie is opgenomen op de erfgoedlijst.

Gemeente Beesel Klantenservice

Heeft u een vraag aan de gemeente of wilt u een melding doorgeven? Neemt u dan contact op met de gemeente Beesel klantenservice. Om u zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen helpen zijn er verschillende mogelijkheden om in contact te komen met de gemeente. Zo kunt u op de website www.beesel.nl al heel veel informatie vinden. Zo kunt u hier zien wat het laatste nieuws uit de gemeente is, welke beslissingen er zijn gemaakt, kunt u beleidsnotas en vergaderingverslagen inzien en wat belangrijke aankomende data zijn. Ook is er een lijst met veelgestelde vragen waar uw vraag misschien ook al wel tussenstaat. In veel gevallen kunt u zelf al veel te weten komen en is een bezoek aan het gemeentehuis overbodig.

Ook kunt u gebruik maken van het digitaal loket. Er zijn verschillende balies en loketten die u online simpel en snel kunt bezoeken, om zo alvast uw verzoek of melding door te geven. Zo kunt u hier een verhuizing doorgeven, een verzoek doen tot inzameling van huishoudafval of een paspoort of identiteitsbewijs aanvragen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, maar heel veel van de zaken die u voorheen regelde op het gemeentehuis zelf zijn nu allemaal zelf online te regelen.

Persoonlijk Contact

Heeft u toch liever persoonlijk contact met een van de medewerkers van de gemeente Beesel klantenservice? Dat kan! U kunt op het gemeentehuis langskomen als u online eerst een afspraak maakt via het afsprakenformulier. Ook kunt u een email sturen naar info@beesel.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van een van de gemeentemedewerkers.

Op werkdagen kunt u ook bellen met het centrale telefoonnummer 077 474 92 92.  U bereikt hiermee de receptie van het gemeentehuis, deze zal u dan zo goed mogelijk doorschakelen naar de gewenste afdeling.

Contact met Gemeente Beesel

Openingstijden Gemeente Beesel klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Beesel klantenservice

Contact met Gemeente BeeselNummer
Algemeen077 - 474 92 92

Overige contactmogelijkheden Gemeente Beesel klantenservice

Gemeente Beesel opzeggen

Gemeente Beesel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente beesel.

Gemeente Beesel ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Beesel? Laat ons je ervaring met Gemeente Beesel weten!
Beoordeel Gemeente Beesel

Adres Gemeente Beesel klantenservice

Raadhuisplein 1
Reuver

Laat ons je ervaring met de Gemeente Beesel klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Beesel klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Beesel Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Beesel klantenservice?