Gemeente Bellingwedde

 klantenservice

Over gemeente Bellingwedde

De gemeente Bellingwedde is in 1968 ontstaan toen de voormalige provincies Wedde en Bellingwolde zijn samengevoegd. De samenvoeging van de twee Groningse gemeentes is goed verlopen. Zo goed zelfs dat er inmiddels ruim 9000 inwoners zijn. Ook was oud-burgemeester Engbert Drenth de langstzittende burgemeester van Nederland voordat hij aftrad in 2007.
Gemeente Bellingwedde bestaat uit de dorpen Bellingwolde, Blijham, Vriescheloo, Wedde, Rhederburg, Veelerveen, Morige, Wedderheide, Wedderveer, Oudeschans en Klein-Ulsda. De naam doet het al vermoeden maar Klein-Ulsda is het allerkleinste dorp binnen gemeente Bellingwedde, met slechts 50 inwoners. Gemeente Bellingwedde heeft veel bezienswaardigheden. Zo ligt in Wedde het ‘Huis te Wedde’; een klein kasteeltje uit de 14e eeuw. Het dorpje Oudeschans is door Willem Lodewijk van Nassau gebouwd tijdens de tachtigjarige oorlog. Het lag oorspronkelijk namelijk op een strategische positie aan zee, tot het werd ingepolderd.

Gemeente Bellingwedde Klantenservice

Om haar inwoners zo goed mogelijk te woord te staan heeft de gemeente Bellingwedde een uitgebreid klantenservice-systeem opgezet. Zo kunt u de gemeente Bellingwedde klantenservice zowel telefonisch, per mail als online bereiken. Voor elke specifieke vraag of opmerking is een andere manier handiger. Hieronder vindt u meer informatie over de manier waarop u het best in contact kan komen met de klantenservice.

Digitaal Loket

Verreweg de meeste vragen kunnen beantwoord worden via de website. Onder het kopje actueel vindt u op www.bellingwedde.nl de laatste informatie over de gemeente en alle besluiten die er worden genomen. Ook vindt u bovenaan de website een zoekmachine, met daarin veelgevraagde onderwerpen. Hier vindt u specifiek per onderwerp de juiste informatie. In veel gevallen is uw vraag dan zo opgelost.

Een ander belangrijk onderdeel van de gemeente Bellingwedde klantenservice is het digitale loket. Dit dient als uw persoonlijke digitale balie voor alle vragen om informatie of diensten van de gemeente Bellingwedde. U kunt hier dan ook 24 uur per dag terecht en zelfs inloggen op uw persoonlijke pagina ‘Mijn Loket’. Hier logt u in met uw DigiD code en zo kunt u snel en gemakkelijk de status van uw informatieaanvragen en verzoeken volgen. Bij de digitale balie kunt u zaken regelen als: een rijbewijs of identiteitskaart aanvragen, een verhuizing doorgeven of een verzoek doen tot afvalinzameling. Bijna alle zaken of handelingen kunt u hier regelen, waardoor u de tijd en moeite bespaart wordt van een ritje naar het gemeentehuis!

Persoonlijk contact

Is u iets niet helemaal duidelijk, of spreekt u liever persoonlijk met een van de medewerkers van gemeente Bellingwedde klantenservice? Geen enkel probleem! Ook telefonisch en per email is het klantenservice-team altijd voor u bereikbaar. Zo kunt u een mail sturen naar gemeente@bellingwedde.nl of bellen naar 0597-537100. Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 09:00 tot 12:00. Het loket burgerzaken is ook geopend op donderdagen van 14:00 tot 18:00. Als u belt naar het algemene nummer hierboven komt u uit bij de receptie, zij schakelen u dan zo snel mogelijk door naar de juist afdeling.

Contact met Gemeente Bellingwedde

Openingstijden Gemeente Bellingwedde klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
09:00 -18:30
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Bellingwedde klantenservice

Contact met Gemeente BellingweddeNummer
Algemeen0597 - 53 71 00

Overige contactmogelijkheden Gemeente Bellingwedde klantenservice

Gemeente Bellingwedde opzeggen

Gemeente Bellingwedde direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente bellingwedde.

Gemeente Bellingwedde ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Bellingwedde? Laat ons je ervaring met Gemeente Bellingwedde weten!
Beoordeel Gemeente Bellingwedde

Adres Gemeente Bellingwedde klantenservice

Hoofdweg 2
Wedde

Laat ons je ervaring met de Gemeente Bellingwedde klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Bellingwedde klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Bellingwedde Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Bellingwedde klantenservice?