Gemeente Bergen (L)

 klantenservice

Over Gemeente Bergen (L)

Er zijn twee verschillende gemeentes Bergen in Nederland. Deze informatie gaat over gemeente Bergen in provincie Limburg. Ruim 13,000 inwoners is de bosrijke gemeente rijk en heeft een oppervlakte van zo’n 110 vierkante kilometer. Sinds de 16e eeuw maakt gemeente Bergen uit van de schepenbank Well en had het zodoende ook geen eigen wapen. Tijdens de Spaanse Successieoorlog werd het door Pruisische troepen bezet en zodoende bleef het tot ongeveer 1814 grondgebied van de Duitsers. De grootste dorpskernen in gemeente Bergen zijn Well, Afferden, Aijen, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald en Wellerlooi. De gemeente ligt op een unieke plaats tussen de Maas en de Duitse grens en beschikt over uitgestrekte natuurgebieden en grote waterplassen. Het gebied is dan ook zeer in trek bij toeristen. Hiernaast zijn er ook tal van bezienswaardigheden zoals het imposante Kasteel Well uit de 14e eeuw, de korenmolen in Afferden, de vele monumentale boerderijen en de archeologische vondsten uit het nationaal park. Vanwege zijn groene, uitgestrekte en diverse leefomgeving staat de gemeente Bergen in Limburg dan ook bekend om haar uitermate prettige leef- en woonomgeving.

Gemeente Bergen (L) Klantenservice

Mocht u met vragen zitten over wat er zich afspeelt binnen de gemeente, of heeft u een verzoek dat u wilt indienen? Neem dan contact op met de gemeente Bergen (L) klantenservice!
Er zijn verschillende mogelijkheden om in contact te komen met de gemeente, die hieronder verder toegelicht worden.

Allereerst kunt u online al heel veel regelen. Zo vindt u op de website www.bergenaandemaas.nl informatie over verschillende onderwerpen. U leest hier het laatste nieuws over onder andere beleid, ontwikkelingen en belangrijke data in de gemeente. Ook kunt u onder het kopje inwoner, ondernemer of bezoeker gespecificeerde informatie vinden. De meest gevraagde onderwerpen staan apart aangegeven, waardoor u in veel gevallen heel gemakkelijk en snel de gewenste informatie online kunt opzoeken. Ook kunt u online een afspraak maken met de gemeente Bergen (L) klantenservice. U kunt ook spontaan binnenlopen, maar klanten met een afspraak hebben altijd voorrang. Via het kopje ‘online afspraak maken’ is dit echter zo geregeld.

Persoonlijk Contact

Spreekt u liever persoonlijk met de gemeente Bergen klantenservice? Geen enkel probleem!
U kunt de gemeente telefonisch bereiken op 0485 34 83 83 of op het zes-cijferige nummer 14 04 85. U bereikt hiermee de receptie van het gemeentehuis, zij zullen u vervolgens doorzetten naar de juist afdeling. U kunt de gemeente Bergen (L) klantenservice bereiken op werkdagen van 08:30 – 12:30 en van 13:30 – 17:00. Alleen op vrijdagen is de klantenservice enkel in de ochtend bereikbaar. Op maandagen is de gemeente langer te bereiken tot 19:00. Ook kunt u binnen deze tijden naar het klant contact centrum komen, als u vantevoren een afspraak maakt.

Als u liever een mail stuurt, kunt u deze richten aan  info@bergen.nl.

Contact met Gemeente Bergen (L)

Openingstijden Gemeente Bergen (L) klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -19:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -12:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Bergen (L) klantenservice

Contact met Gemeente Bergen (L)Nummer
Algemeen0485 - 34 83 83

Overige contactmogelijkheden Gemeente Bergen (L) klantenservice

Gemeente Bergen (L) opzeggen

Gemeente Bergen (L) direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente bergen (l).

Gemeente Bergen (L) ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Bergen (L)? Laat ons je ervaring met Gemeente Bergen (L) weten!
Beoordeel Gemeente Bergen (L)

Adres Gemeente Bergen (L) klantenservice

Raadhuisstraat 2
Bergen (L)

Laat ons je ervaring met de Gemeente Bergen (L) klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Bergen (L) klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Bergen (L) Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Bergen (L) klantenservice?