Gemeente Bergen (NH)

 klantenservice

Over Gemeente Bergen (NH)

Er zijn twee verschillende gemeentes Bergen in Nederland. Onderstaande informatie gaat over de gemeente Bergen in Noord-Holland. De gemeente Bergen is al sinds ongeveer 1900 een waar kunstenaarsdorp, dat nu ruim 30,000 inwoners telt. Het is een uitgestrekt gebied van 119 vierkante kilometer, dat vooral vanwege de vele stranden en badplaatsen aan de kust een geliefde toeristenbestemming is. Naast toeristen hebben er ook veel schilders, schrijvers en architecten gehuisvest in Bergen. Er is zelfs een kunststroming uit onstaan: de Bergense school. Het bekende museum Kranenburg in Bergen bevat een collectie kunstwerken van deze school. Bergen is nog steeds een cultureel bruisende gemeente, met jaarlijske muziekfestivals zoals Jazz&Sail en een jaarlijks kunstfestival, de Kunst10daagse in oktober. Ook staat in Bergen het voormalige woonhuis van Adriaan Roland Holst, beter bekend als ‘de prins der Nederlandse dichters’. Sinds 2002 wordt zijn oude huis bewoond door verschillende schrijvers en dichters, die er vaak de laatste hand leggen aan nieuw werk. Andere bezienswaardigheden in de gemeente Bergen zijn het Zeeaguarium, het Sterkenhuis, en het Auto Union Museum waar een collectie oldtimers tentoongesteld staat. Ook is er genoeg natuur om van te genieten. Vlak buiten het dorp Bergen liggen de Schoorlse Duinen. Dit is het breedste en hoogste duingebied van heel Nederland, waarbij sommige duinen maar liefst een breedte hebben van 5 kilometer. De gemeente staat bekend om haar goede woon- en recreatiemogelijkheden.

Gemeente Bergen (NH) Klantenservice

Mocht u meer informatie willen over de bezienswaardigheden of heeft u als inwoner van de gemeente een verzoek of vraag aan uw gemeentelijk bestuur? Neem dan contact op met de gemeente Bergen (NH) klantenservice. Dit kan op verschillende manieren. Verreweg de meeste informatie staat op de moderne website www.bergen-nh.nl. Per categorie staat hier duidelijk en overzichtelijk de informatie over het betreffende onderwerp aangegeven. Zo kunt u snel en gemakkelijk de informatie vinden waar u naar op zoek bent. Ook vindt u op de website de laatste informatie en ontwikkelingen binnen de gemeente Bergen (NH). Zo bent u perfect op de hoogte wanneer er onderhoud is, wat er is besproken tijdens vergaderingen en of er wijzingen in beleid zijn gemaakt. Op de homepage van de website vindt u tevens de zes meest populaire onderwerpen, waardoor u nog sneller geholpen kunt worden. Door op de website te kijken bespaart u in de meeste gevallen een bezoek aan het gemeentehuis of een telefoontje.

Hiernaast kunt u veel producten ook digitaal regelen. Zo kunt u gemakkelijk en snel online verzoeken of aanvragen indienen. Voorbeelden hiervan zijn een verhuizing doorgeven, een identiteitsbewijs aanvragen of huwelijksaangifte doen.

Persoonlijk Contact

Spreekt u liever een van de medewerkers van gemeente Bergen (NH) klantenservice? Dat kan vanzelfsprekend ook! U kunt de gemeente per mail, telefonisch en in persoon bereiken.
Telefonisch kunt het algemene nummer bellen op 072 888 0000. U wordt dan doorgeschakeld naar de juist afdeling. Dit kan elke werkdag tussen 08:30 en 16:30. Als er sprake is van een calamiteit buiten werkuren kunt u bellen naar 06 54 23 02 94. Ook kunt u een mail sturen aan info@bergen-nh.nl voor verzoeken die geen spoed hebben. Wilt u een bezoek brengen aan het gemeentehuis? Maak dan vooraf een afspraak. Dit kan zowel telefonisch als per mail en op de website zelf.

Contact met Gemeente Bergen (NH)

Openingstijden Gemeente Bergen (NH) klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -16:30
Dinsdag
08:30 -16:30
Woensdag
08:30 -16:30
Donderdag
08:30 -16:30
Vrijdag
08:30 -16:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Bergen (NH) klantenservice

Contact met Gemeente Bergen (NH)Nummer
Algemeen072 - 888 00 00

Overige contactmogelijkheden Gemeente Bergen (NH) klantenservice

Gemeente Bergen (NH) opzeggen

Gemeente Bergen (NH) direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente bergen (nh).

Gemeente Bergen (NH) ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Bergen (NH)? Laat ons je ervaring met Gemeente Bergen (NH) weten!
Beoordeel Gemeente Bergen (NH)

Adres Gemeente Bergen (NH) klantenservice

Jan Ligthartstraat 4
Alkmaar

Laat ons je ervaring met de Gemeente Bergen (NH) klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Bergen (NH) klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Bergen (NH) Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Bergen (NH) klantenservice?