Gemeente Best

 klantenservice

Over Gemeente Best

Maar liefst 28,655 inwoners telt de gemeente Best in provincie Noord-Brabant. De gemeente ligt bovendien in de streek Kempen, dat bekend staat om haar waanzinnige bossen, heides en weilanden. Ook zorgt de zanderige bodem voor het ontstaan van enkele moerassen. Sinds oudsher worden er in de gemeente Best al klompen gemaakt. Dit is nu nog steeds zichtbaar aan de vele populieren in het landschap en heet de gemeente bovendien tijdens carnaval Klompengat. Populieren geven naast de wilg het beste hout voor het maken van klompen. De patroonheilige van Best is Sint-Odulphus en zijn levensloop is dan ook verweven met de folklore en tradities van gemeente Best. Vandaag de dag prijkt Sint-Odolphus dan ook nog op het gemeentewapen van Best en is bovendien het plaatselijke schuttersgilde naar hem vernoemd. De kerk die zijn naam draagt is bovendien gebouwd op de plek in het centrum van Best waar hij vermoedelijk zou zijn geboren. Naast de Sint-Odolphuskerk heeft gemeente Best nog veel meer bezienswaardigheden, zoals de Koetshuistuin met daarin het monument voor de 15th Scottish Division die Best bevrijd heeft in 1944. Voor de dierenliefhebbers is er BestZoo in buurtschap Vleut en voor culturele liefhebbers het Joe Mann natuurtheater. Hier worden regelmatig voorstellingen gehouden in het openluchttheater. Al met al is er genoeg te beleven voor inwoners en bezoekers van gemeente Best.

Gemeente Best Klantenservice

Het is belangrijk voor gemeente Best om goed bereikbaar te zijn voor haar inwoners, bezoekers en andere geinteresseerden. Daarom is er de uitgebreide gemeente Best klantenservice opgezet. Voor elke klacht, melding of verzoek kunt u nu terecht bij de gemeente. Dit kan op verschillende manieren die hieronder worden uiteengezet.

Op de website vindt u verreweg de meeste informatie. De site www.gemeentebest.nl is zo ingericht dat u per onderwerp of categorie een heel dossier aan informatie over dat specifieke onderwerp vindt. Zo kunt u zoeken tussen veelgestelde vragen van anderen en direct een antwoord op uw vraag vinden. Ook staan er tips, aanwijzingen en verwijzingen naar andere instanties die u verder kunnen helpen. Op deze manier kunt u in de meeste gevallen zelf snel en simpel uw vragen beantwoorden.

Hiernaast is er ook een digitaal loket van de gemeente Best klantenservice. Als u klikt op het kopje ‘online regelen’ komt u hier vanzelf terecht. Dit loket is hetzelfde als een normaal loket op het gemeentehuis, alleen kunt u dit digitale loket op elk moment van de dag bezoeken, 7 dagen per week. Hier regelt u zaken als het aanvragen van identiteitsbewijzen, het doorgeven van een adreswijziging of kunt u bijvoorbeeld een verzoek indienen tot afvalruiming. Vrijwel alle zaken die u normaliter aan een loket in het gemeentehuis regelt, kunt u nu snel zelf regelen.
U heeft hiervoor alleen uw DigiD inloggegevens nodig, om zo fraude met uw persoonsgegevens te voorkomen.

Persoonlijk Contact

Spreekt u liever met een van de medewerkers van de gemeente Best klantenservice? Dat kan vanzelfsprekend ook! U kunt de gemeente telefonisch bereiken op het zes-cijferige telefoonnummer 14 04 99 tussen 08:30 en 19:00. Ook kunt u een email sturen aan info@gemeentebest.nl. Deze wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Contact met Gemeente Best

Openingstijden Gemeente Best klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Best klantenservice

Contact met Gemeente BestNummer
Algemeen14 0499

Overige contactmogelijkheden Gemeente Best klantenservice

Gemeente Best opzeggen

Gemeente Best direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente best.

Gemeente Best ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Best? Laat ons je ervaring met Gemeente Best weten!
Beoordeel Gemeente Best

Adres Gemeente Best klantenservice

Raadhuisplein 1
Best

Laat ons je ervaring met de Gemeente Best klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Best klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Best Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Best klantenservice?