Gemeente Beuningen

 klantenservice

Over Gemeente Beuningen

De Gelderse gemeente Beuningen heeft een geschiedenis die teruggaat tot ver voor de jaartelling. Dankzij de archeologische techniek zijn er sporen teruggevonden in Beuningen en omgeving vanaf de prehistorie. Dit heeft te maken met het moeraslandschap waarop gemeente Beuningen ligt en de nabij wonende jagers-verzamelaars. Sinds 1980 bestaat de gemeente naast Beuningen ook uit de dorpen Ewijk, Weurt en Winssen en wonen er momenteel ruim 25,000 mensen. Een typerend kenmerk van gemeente Beuningen is de aanwezigheid van de vele nieuwbouwwijken zoals Den Balmerd. Een ander gebied dat in het oog springt is de grote recreatieplas De Groene Heuvels. Het is een geliefde plas bij Duitse en Nederlandse duikers en vissers. Naast de plas zelf bevindt zich er ook een vakantiepark Hogenboom met een bungalowpark en camping. Sinds 2013 heeft de gemeente een nieuwe gemeentevlag, die past bij de huidige uitstraling van de gemeente. Het is een aanpassing op het klassieke Beuningse gemeentewapen, waarin de vier kwartieren worden vertegenwoordig. Deze zijn: een dubbele adelaar van sabel, een rode ster, een zilveren burcht en een leeuw.

Gemeente Beuningen Klantenservice

Het bestuur van gemeente Beuningen heeft als grootste prioriteit dat alle inwoners en bezoekers een optimale woon- en leefomgeving ervaren. Een groot onderdeel hiervan is regelmatige communicatie met de mensen en een bijbehorend gemakkelijk en efficiënt systeem om contact op te nemen. Dit is dan ook de reden waarom de gemeente Beuningen klantenservice is opgezet. Er zijn verschillende manieren om uw vraag of verzoek te behandelen, welke hieronder worden uiteengezet.

Allereerst speelt de website een belangrijke rol. Op www.beuningen.nl  vindt u namelijk verreweg de meest relevante informatie over de meest gestelde vragen. Per categorie/onderwerp is een uitgebreid dossier aan nuttige informatie, antwoorden en doorverwijzingen samengesteld. In de meeste gevallen kunt u dan ook makkelijk zelf uw eigen vragen oplossen door op de website een kijkje te nemen.

Ook kan u bij veel producten en diensten gebruik maken van het digitale loket. U vindt deze onder het kopje ‘online regelen’. Voor sommige aanvragen heeft u uw inloggegevens van DigiD nodig. Bovendien kunt u ook met iDeal online producten betalen. Het online loket is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend, waardoor u makkelijk vanaf uw huis zaken kunt regelen. Dit bespaart u een ritje naar het gemeentehuis en is bovendien een stuk sneller. Zaken die u hier kunt regelen variëren van het aanvragen van een GBA uittreksel, een naamsverandering doorgeven, een melding maken van uw woonomgeving of een aangifte doen van een verloren voorwerp.

Persoonlijk Contact

Als u liever persoonlijk spreekt met een van de medewerkers van de gemeente Beuningen klantenservice, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt de gemeente telefonisch bereiken op het vijf-cijferige telefoonnummer 14 024 of als u vanaf het buitenland belt op +312 467 80800. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag tussen 08:30 – 17:00. Op vrijdagen is dit van 08:30 – 12:30.

Contact met Gemeente Beuningen

Openingstijden Gemeente Beuningen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -12:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Beuningen klantenservice

Contact met Gemeente BeuningenNummer
Algemeen14 024

Overige contactmogelijkheden Gemeente Beuningen klantenservice

Gemeente Beuningen opzeggen

Gemeente Beuningen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente beuningen.

Gemeente Beuningen ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Beuningen? Laat ons je ervaring met Gemeente Beuningen weten!
Beoordeel Gemeente Beuningen

Adres Gemeente Beuningen klantenservice

Van Heemstraweg 46
Beuningen

Laat ons je ervaring met de Gemeente Beuningen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Beuningen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Beuningen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Beuningen klantenservice?