Gemeente Beverwijk

 klantenservice

Over Gemeente Beverwijk

De Noord-Hollandse gemeente Beverwijk telt momenteel ruim 40,000 inwoners, verspreid over een oppervlakte van bijna twintig vierkante kilometer. De gemeente ligt in het geografische gebied Midden-Kennemerland en bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. Misschien wel het bekendste kenmerk van Beverwijk is natuurlijk de legendarische ‘zwarte’ markt: De Bazaar. Het is de grootste overdekte markt in Europa en trekt elk weekend ongeveer 50,000 mensen aan. Naast de markt is het ook goed wonen in gemeente Beverwijk. Het gebied ligt onder de luwte van de duinen, gedeeltelijk aan zee en tegelijkertijd dicht bij onder andere Amsterdam. Gemeente Beverwijk zit er heerlijk tussenin. Er is bovendien genoeg te beleven binnen de gemeente zelf. Zo is er de beroemde Wijkertoren, dat het baken van de stad Beverwijk is. Ook wordt er elk jaar in de zomer het Young Art Festival gehouden, waarin jongeren die actief zijn op het gebied van theater, muziek, beeldende kunst, tekst en film laten zien wat ze kunnen.

Gemeente Beverwijk Klantenservice

De Gemeente Beverwijk doet hard haar best om zo goed mogelijk te luisteren naar de wensen en opmerkingen van haar inwoners en bezoekers. De gemeente Beverwijk klantenservice is dan ook specifiek opgezet zodat u zo snel en gemakkelijk mogelijk in contact kan komen met de gemeente. Er zijn verschillende mogelijkheden, die hieronder worden toegelicht.

Allereerst is de website een belangrijke bron van informatie. Op www.beverwijk.nl vindt u verreweg de meest actuele, relevantie en specifieke dossiers met informatie over een rijk scala aan onderwerpen. U kunt op de website zoeken tussen de veelgestelde vragen en vaak zodoende zelf al snel en gemakkelijk uw probleem oplossen. Ook blijft u via de website goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, besluiten en belangrijke data in de gemeente Beverwijk.

Digitaal Loket

Op de website vindt u ook het digitale loket. Veel producten kunt u via het digitale loket simpel en snel online aanvragen. Zo kunt u hier onder andere naamsveranderingen doorgeven, een identiteitsbewijs aanvragen, een verhuizing doorgeven en tal van andere meldingen doen. Het digitale loket is het eerste startpunt en in de meeste gevallen kunt u prettig vanaf achter uw computer uw eigen zaken regelen. Dit bespaart u een bezoekje aan het gemeentehuis en bovendien is het digitale loket 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend. Voor sommige producten heeft u wel uw DigiD inloggegevens nodig, houdt deze dus bij de hand als u gebruik gaat maken van het digitale loket.

Persoonlijk Contact

U kunt natuurlijk ook bellen naar de gemeente. Dit kan op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 naar 0251-256256. De medewerkers van de gemeente Beverwijk klantenservice staan u dan graag te woord! Als u een vraag zonder spoed heeft of een afspraak wilt maken kunt u ook mailen naar info@beverwijk.nl. Uw behandeling wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Contact met Gemeente Beverwijk

Openingstijden Gemeente Beverwijk klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Beverwijk klantenservice

Contact met Gemeente BeverwijkNummer
Algemeen0251 - 256 256

Overige contactmogelijkheden Gemeente Beverwijk klantenservice

Gemeente Beverwijk opzeggen

Gemeente Beverwijk direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente beverwijk.

Gemeente Beverwijk ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Beverwijk? Laat ons je ervaring met Gemeente Beverwijk weten!
Beoordeel Gemeente Beverwijk

Adres Gemeente Beverwijk klantenservice

Stationsplein 48
Beverwijk

Laat ons je ervaring met de Gemeente Beverwijk klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Beverwijk klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Beverwijk Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Beverwijk klantenservice?