Gemeente Bladel

Over Gemeente Bladel

De Noord-Brabantse gemeente Bladel telt momenteel ruin 19,817 inwoners. De huidige gemeente Bladel werd gevormd in 1997 na een fusie van de vroegere gemeentes Bladel en Netersel, Hoogeloon, Hapert en Casteren. De gemeente staat bekend om haar mooie, landelijke gebieden, maar kent hiernaast ook veel industrie. Dit is een direct gevolg van de in 1897 aangelegde tramlijn Eindhoven-Reusel. Hoewel met name de sigarenindustrie een belangrijke plaats innam, ontstonden er veel kleine fabriekjes vanwege de goede bereikbaarheid en transportmogelijkheden. Deze industrie zorgt voor een sterke economie in de gemeente. Hiernaast is door de vele voorzieningen gemeente Bladel een aantrekkelijke gemeente om in te wonen. Er zijn zwembaden, bibliotheken, elk dorp heeft een eigen gemeenschapshuis, tal van sportvoorzieningen, een groot en gevarieerd winkelaanbod en bovendien hoogstaande onderwijs- en scholingsvoorzieningen. Hiernaast maakt de gemeente deel uit van een gebied met een groot aantal archeologische vindplaatsen. De vondsten hieruit tonen aan dat er vrijwel vanaf de steentijd er continue bewoning is geweest in het gebied van gemeente Bladel.

Gemeente Bladel Klantenservice

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u zaken regelen bij de gemeente? Neemt u dan contact op met de gemeente Bladel klantenservice. Dit kan op verschillende manieren, die hieronder verder worden toegelicht.

Allereerst kunt u op de website www.bladel.nl  al veel informatie over de meest voorkomende onderwerpen vinden. Zo vindt u hier een rijk dossier aan informatie over onder andere verhuizingen, ondernemen in gemeente Bladel, recreëren en wonen & leven. Ook kunt u onder kopje ‘actueel’ het meest recente nieuws uit de gemeente vinden, zoals tijdelijke verkeersmaatregelen, belangrijke data en bekendmakingen. Ook kunt u de app van gemeente Bladel downloaden waarmee u snel en mobiel op de hoogte blijft van actueel nieuws en aankondigingen. Via de app kunt u tevens direct in contact komen met de gemeente.

Digitaal Loket

Een belangrijk onderdeel van de gemeente Bladel klantenservice is het digitale loket. Hier kunt u verschillende producten aanschaffen of opvragen. Het digitale loket is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend, waardoor het voor u gemakkelijk is te gebruiken. Om te kunnen inloggen heeft u voor sommige producten een DigiD code nodig en eventueel uw bankgegevens om met iDeal te kunnen betalen.

Persoonlijk Contact

Spreekt u liever persoonlijk met een van de medewerkers van de gemeente Bladel klantenservice? Dat kan natuurlijk ook! U kunt de gemeente telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 17:00. Op vrijdagen kunt u bellen tussen 09:00 tot 12:00. U kunt dit doen naar het nummer 0497-361636. Als uw aanvraag geen spoed heeft kunt u ook een email sturen aan info@bladel.nl. Doet u melding van calamiteiten? Bel dan naar 0497-361444. Deze telefoonlijn is 24 uur per dag geopend, zeven dagen per week.

Openingstijden Gemeente Bladel klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Bladel

Telefoonnummer Gemeente Bladel klantenservice

Telefoonnummer
0497 - 361 636
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Bladel klantenservice

Markt 21
Bladel

Gemeente Bladel opzeggen

Gemeente Bladel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente bladel.

Gemeente Bladel ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie