Gemeente Bloemendaal

 klantenservice

Over Gemeente Bloemendaal

Er wonen ruim 22,242 mensen in de Noord-Hollandse gemeente Bloemendaal. Zij zijn verspreid over de 38,56 vierkante kilometer die de gemeente groot is. Naast het gelijknamige dorp Bloemendaal aan Zee, omvat de gemeente ook de dorpskernen Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Overveen en Vogelenzang. De gemeente Bloemendaal is al jarenlang geliefd bij jong en oud, bekend en onbekend. Zo hebben onder andere Anton Pieck, Godfried Bomans, Toon Hermans, Ellen Hoog, Rick Engelkes en Renate Dorrestein gewoond in Bloemendaal. Het is niet gek dat zoveel mensen houden van gemeente Bloemendaal, het is immers een bruisende groene gemeente, met veel natuur en natuurlijk een zeer populair strand. Hiernaast staan er verspreid door de gemeente diverse kunstwerken en worden er op meerdere plekken in de gemeente concerten, toneelstukken en overige culturele activiteiten georganiseerd. Kortom: in gemeente Bloemendaal is er voor ieder wat wils.

Gemeente Bloemendaal Klantenservice

Om in goed contact te blijven met haar bezoekers en inwoners is er de gemeente Bloemendaal klantenservice opgezet. Binnen dit systeem kunt u de gemeente zowel telefonisch, per mail als via de website direct en snel bereiken. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden verder uitgelegd.

Allereerst is de website www.bloemendaal.nl een belangrijk startpunt van de klantenservice van gemeente Bloemendaal. Hier vindt u het laatste nieuws uit de gemeente, alswel belangrijke beslissingen en data en kunt u dossiers aan informatie vinden over verschillende onderwerpen. Ook kunt u op de website sommige producten al digitaal aanvragen. Zo kunt u meldingen of klachten indienen en specifieke documenten aanvragen.Onder het kopje ‘Mijn Bloemendaal’ kunt u hier meer informatie over vinden en kunt u tevens na inloggen de status zien van uw meldingen en verzoeken. Momenteel is “Mijn Bloemendaal’ nog volop in ontwikkeling, zodat u van een uitermate prettige dienstverlening kan genieten.

Persoonlijk Contact

Heeft u een lastige vraag of spreekt u liever een van de gemeentemedewerkers zelf? Neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente Bloemendaal klantenservice. U kunt op werkdagen bellen naar het 5-cijferige telefoonnummer 14 023, of als u vanaf het buitenland belt naar +31 235 225 555. De gemeente is doordeweeks bereikbaar tussen 08:30 en 12:30,, op woensdagen tussen 08:30 en 16:00 en op donderdagen ook tussen 16:00 en 20:00. Als u specifiek contact wilt opnemen met sociale zaken kunt u bellen naar het telefoonnummer 023-5485868.
Mocht u de gemeente Bloemendaal klantenservice willen bereiken buiten de bovengenoemde openingstijden, dan kunt u een mail sturen naar gemeente@bloemendaal.nl of gebruik maken van het online meldingsformulier. Uw verzoek wordt dan met voorrang behandeld.

Contact met Gemeente Bloemendaal

Openingstijden Gemeente Bloemendaal klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
08:30 -20:00
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Bloemendaal klantenservice

Contact met Gemeente BloemendaalNummer
Algemeen14 023

Overige contactmogelijkheden Gemeente Bloemendaal klantenservice

Gemeente Bloemendaal opzeggen

Gemeente Bloemendaal direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente bloemendaal.

Gemeente Bloemendaal ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Bloemendaal? Laat ons je ervaring met Gemeente Bloemendaal weten!
Beoordeel Gemeente Bloemendaal

Adres Gemeente Bloemendaal klantenservice

Brouwerskolkweg 2
Overveen

Laat ons je ervaring met de Gemeente Bloemendaal klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Bloemendaal klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Bloemendaal Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Bloemendaal klantenservice?