Gemeente Bloemendaal

Over Gemeente Bloemendaal

Er wonen ruim 22,242 mensen in de Noord-Hollandse gemeente Bloemendaal. Zij zijn verspreid over de 38,56 vierkante kilometer die de gemeente groot is. Naast het gelijknamige dorp Bloemendaal aan Zee, omvat de gemeente ook de dorpskernen Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Overveen en Vogelenzang. De gemeente Bloemendaal is al jarenlang geliefd bij jong en oud, bekend en onbekend. Zo hebben onder andere Anton Pieck, Godfried Bomans, Toon Hermans, Ellen Hoog, Rick Engelkes en Renate Dorrestein gewoond in Bloemendaal. Het is niet gek dat zoveel mensen houden van gemeente Bloemendaal, het is immers een bruisende groene gemeente, met veel natuur en natuurlijk een zeer populair strand. Hiernaast staan er verspreid door de gemeente diverse kunstwerken en worden er op meerdere plekken in de gemeente concerten, toneelstukken en overige culturele activiteiten georganiseerd. Kortom: in gemeente Bloemendaal is er voor ieder wat wils.

Gemeente Bloemendaal Klantenservice

Om in goed contact te blijven met haar bezoekers en inwoners is er de gemeente Bloemendaal klantenservice opgezet. Binnen dit systeem kunt u de gemeente zowel telefonisch, per mail als via de website direct en snel bereiken. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden verder uitgelegd.

Allereerst is de website www.bloemendaal.nl een belangrijk startpunt van de klantenservice van gemeente Bloemendaal. Hier vindt u het laatste nieuws uit de gemeente, alswel belangrijke beslissingen en data en kunt u dossiers aan informatie vinden over verschillende onderwerpen. Ook kunt u op de website sommige producten al digitaal aanvragen. Zo kunt u meldingen of klachten indienen en specifieke documenten aanvragen.Onder het kopje ‘Mijn Bloemendaal’ kunt u hier meer informatie over vinden en kunt u tevens na inloggen de status zien van uw meldingen en verzoeken. Momenteel is “Mijn Bloemendaal’ nog volop in ontwikkeling, zodat u van een uitermate prettige dienstverlening kan genieten.

Persoonlijk Contact

Heeft u een lastige vraag of spreekt u liever een van de gemeentemedewerkers zelf? Neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente Bloemendaal klantenservice. U kunt op werkdagen bellen naar het 5-cijferige telefoonnummer 14 023, of als u vanaf het buitenland belt naar +31 235 225 555. De gemeente is doordeweeks bereikbaar tussen 08:30 en 12:30,, op woensdagen tussen 08:30 en 16:00 en op donderdagen ook tussen 16:00 en 20:00. Als u specifiek contact wilt opnemen met sociale zaken kunt u bellen naar het telefoonnummer 023-5485868.
Mocht u de gemeente Bloemendaal klantenservice willen bereiken buiten de bovengenoemde openingstijden, dan kunt u een mail sturen naar gemeente@bloemendaal.nl of gebruik maken van het online meldingsformulier. Uw verzoek wordt dan met voorrang behandeld.

Openingstijden Gemeente Bloemendaal klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
08:30 -16:00
Donderdag
08:30 -20:00
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Bloemendaal

Telefoonnummer Gemeente Bloemendaal klantenservice

Telefoonnummer
14 023
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Bloemendaal klantenservice

Brouwerskolkweg 2
Overveen

E-mailadres Gemeente Bloemendaal klantenservice

Gemeente Bloemendaal opzeggen

Gemeente Bloemendaal direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente bloemendaal.

Gemeente Bloemendaal ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie