Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Over Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

In de gefuseerde gemeente Bodegraven-Reeuwijk wonen momenteel ruim 32,857 personen. De gemeente bestaat uit de dorpskernen Bodegraven, De Meije, Waarder, Tempel, Driebruggen, Nieuwerbrug, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Waarder en Sluipwijk. De dorpskern Bodegraven-Centrum is ooit begonnen als kleine militaire nederzetting ruim twintig eeuwen geleden. Het diende als noordgrens van het Romeinse Rijk. Een flinke tijd later, in 1050 ontstond er meer vaste bewoning en een ritme in de economie. Het was rondom die tijd dat de kaashandel, waar de gemeente nu om bekend staat, is begonnen. Naast de heerlijke kaas heeft Bodegraven-Reeuwijk veel meer te bieden. Zo zijn er de prachtige Reeuwijkse Plassen, de Oude Hollandse Waterlinie, kunt u cultuur snuiven in het Streekmuseum of een bezoek brengen aan de Fort Wierickerschans.

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk Klantenservice

Voor de gemeente is het belangrijk om een goed communicatiesysteem te hebben, waarin bewoners en bezoekers duidelijk kunnen communiceren met het bestuur. De gemeente Bodegraven-Reeuwijk klantenservice is dan ook opgezet om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, de informatie te vinden die u zoekt. De verschillende mogelijkheden tot contact zijn hieronder toegelicht.

De eerste stap die u zelf kunt ondernemen is een bezoek brengen aan www.bodegraven-reeuwijk.nl. Hier vindt u verreweg de meeste informatie over alle onderwerpen die spelen binnen de gemeente. Tevens vindt u hier het laatste nieuws, beleidswijzingen en belangrijke data in uw gemeente. U kunt via de website ook snel en gemakkelijk een afspraak maken met het klantcontactcentrum. Op deze manier hoeft u nooit meer lang te wachten of in de rij te staan bij het gemeentehuis.

E-Loket

Bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk klantenservice kunt u inloggen met uw DigiD op de E-Loket pagina. U komt dan terecht bij de digitale balie, waar u tal van zaken online kunt regelen. U kunt dit gewoon doen vanuit huis op de computer. Dit bespaart u het gedoe van een afspraak maken en naar het gemeentehuis komen en bovendien kunt u de digitale balie 7 dagen per week en 24 uur per dag raadplegen. Verreweg de meeste producten kunt u online al aanvragen, zo kunt denken aan een verhuizing doorgeven, een echtscheiding melden of een naamswijziging doorgeven. Kijkt u voor alle mogelijkheden zelf op de website.

Persoonlijk Contact

Spreekt u liever persoonlijk met een van de medewerkers van de klantenservice van gemeente Bodegraven-Reeuwijk, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt contact opnemen door te bellen naar 0172-522 522. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 15:00. Als u een afspraak heeft gemaakt is het gemeentehuis geopend op dezelfde tijden en bovendien tot 17:00. Op woensdagavond is het gemeentehuis ook geopend tot 20:00 indien u een afspraak heeft. Alternatief kunt u ook een email sturen aan info@bodegraven-reeuwijk.nl. De medewerkers proberen uw mail dan zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Openingstijden Gemeente Bodegraven-Reeuwijk klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
09:00 -20:00
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Telefoonnummer Gemeente Bodegraven-Reeuwijk klantenservice

Telefoonnummer
0172 - 522 522
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Bodegraven-Reeuwijk klantenservice

Raadhuisplein 1
Bodegraven

E-mailadres Gemeente Bodegraven-Reeuwijk klantenservice

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk opzeggen

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente bodegraven-reeuwijk.

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie