Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

 klantenservice

Over Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

In de gefuseerde gemeente Bodegraven-Reeuwijk wonen momenteel ruim 32,857 personen. De gemeente bestaat uit de dorpskernen Bodegraven, De Meije, Waarder, Tempel, Driebruggen, Nieuwerbrug, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Waarder en Sluipwijk. De dorpskern Bodegraven-Centrum is ooit begonnen als kleine militaire nederzetting ruim twintig eeuwen geleden. Het diende als noordgrens van het Romeinse Rijk. Een flinke tijd later, in 1050 ontstond er meer vaste bewoning en een ritme in de economie. Het was rondom die tijd dat de kaashandel, waar de gemeente nu om bekend staat, is begonnen. Naast de heerlijke kaas heeft Bodegraven-Reeuwijk veel meer te bieden. Zo zijn er de prachtige Reeuwijkse Plassen, de Oude Hollandse Waterlinie, kunt u cultuur snuiven in het Streekmuseum of een bezoek brengen aan de Fort Wierickerschans.

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk Klantenservice

Voor de gemeente is het belangrijk om een goed communicatiesysteem te hebben, waarin bewoners en bezoekers duidelijk kunnen communiceren met het bestuur. De gemeente Bodegraven-Reeuwijk klantenservice is dan ook opgezet om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, de informatie te vinden die u zoekt. De verschillende mogelijkheden tot contact zijn hieronder toegelicht.

De eerste stap die u zelf kunt ondernemen is een bezoek brengen aan www.bodegraven-reeuwijk.nl. Hier vindt u verreweg de meeste informatie over alle onderwerpen die spelen binnen de gemeente. Tevens vindt u hier het laatste nieuws, beleidswijzingen en belangrijke data in uw gemeente. U kunt via de website ook snel en gemakkelijk een afspraak maken met het klantcontactcentrum. Op deze manier hoeft u nooit meer lang te wachten of in de rij te staan bij het gemeentehuis.

E-Loket

Bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk klantenservice kunt u inloggen met uw DigiD op de E-Loket pagina. U komt dan terecht bij de digitale balie, waar u tal van zaken online kunt regelen. U kunt dit gewoon doen vanuit huis op de computer. Dit bespaart u het gedoe van een afspraak maken en naar het gemeentehuis komen en bovendien kunt u de digitale balie 7 dagen per week en 24 uur per dag raadplegen. Verreweg de meeste producten kunt u online al aanvragen, zo kunt denken aan een verhuizing doorgeven, een echtscheiding melden of een naamswijziging doorgeven. Kijkt u voor alle mogelijkheden zelf op de website.

Persoonlijk Contact

Spreekt u liever persoonlijk met een van de medewerkers van de klantenservice van gemeente Bodegraven-Reeuwijk, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt contact opnemen door te bellen naar 0172-522 522. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 15:00. Als u een afspraak heeft gemaakt is het gemeentehuis geopend op dezelfde tijden en bovendien tot 17:00. Op woensdagavond is het gemeentehuis ook geopend tot 20:00 indien u een afspraak heeft. Alternatief kunt u ook een email sturen aan info@bodegraven-reeuwijk.nl. De medewerkers proberen uw mail dan zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Contact met Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Openingstijden Gemeente Bodegraven-Reeuwijk klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -20:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Bodegraven-Reeuwijk klantenservice

Contact met Gemeente Bodegraven-ReeuwijkNummer
Algemeen0172 - 522 522

Overige contactmogelijkheden Gemeente Bodegraven-Reeuwijk klantenservice

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk opzeggen

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente bodegraven-reeuwijk.

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Bodegraven-Reeuwijk? Laat ons je ervaring met Gemeente Bodegraven-Reeuwijk weten!
Beoordeel Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Adres Gemeente Bodegraven-Reeuwijk klantenservice

Raadhuisplein 1
Bodegraven

Laat ons je ervaring met de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Bodegraven-Reeuwijk Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk klantenservice?