Gemeente Boekel

 klantenservice

Over Gemeente Boekel

De gemeente Boekel is een gemeente in het oostelijke gedeelte van provincie Noord-Brabant. Vroeger hoorde dit gebied tot het Land van Ravenstein, dat een zelfstandig gebied was tijdens het Ancien Regime. Pas na 1815 werd het onderdeel van Noord-Brabant. In totaal telt de gemeente zo’n 10,000 inwoners. Het bestaat uit de woonkernen Boekel, Venhorst en Huize Padua. Gemeente Boekel is een typische plattelandsgemeente met een grote agrarische sector en een zeer uitgestrekte landelijke omgeving. De schilderachtige omgeving uit zich ook in de natuur waarmee de gemeente gezegend is. Zo is er het natuurgebied de Perekker, waar schitterende waterpartijen te zien zijn. Ook is er de Voskuilenheuvel in het kerkdorp Venhorst. Dit naaldbos bevat tevens een moeras en een heide en is mede daarom een geliefd gebied voor wandelaars en natuurliefhebbers. Sowieso is de gemeente een perfect gebied om eens een flinke wandeling te maken.  Zo kunt u de Monumentenroute van ruim 30 kilometer lopen, of de Buurtschappen- of Ontginningsroute van beide 37 kilometer. Natuurlijk zijn deze paden ook perfect voor een heerlijke fietstocht.

Gemeente Boekel Klantenservice

Er zijn verschillende manieren om met de gemeente in contact te komen. Er is dan ook een uitgebreide klantenservice opgezet door de gemeente Boekel. Deze klantenservice kunt u zowel telefonisch, per mail of online raadplegen. Hieronder worden de verschillende mogelijkheden verder toegelicht.

Op de website www.boekel.nl vindt u vaak al snel en eenvoudig het antwoord op uw vragen. Onder de kopjes ‘inwoner’, ‘ondernemer’, ‘bezoeker’ en ‘bestuur en organisatie’ vindt u gespecificeerde onderwerpen en veelgestelde vragen, waar u gemakkelijk uw eigen vraag tussen kan vinden. Tevens vindt u op de website het laatste nieuws uit uw gemeente, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er zich afspeelt.

Het E-loket is een belangrijk onderdeel van de gemeente Boekel klantenservice. U kunt het loket zien als een digitale balie, waar u 7 dagen per week en 24 uur per dag terecht kan. Bij het loket kunt u onder andere formulieren downloaden of de productencatalogus raadplegen. Momenteel is het e-loket nog volop in ontwikkeling. In de toekomst hoopt gemeente Boekel steeds meer zaken online te kunnen afhandelen.

Persoonlijk Contact

Spreekt u liever persoonlijk met een van de medewerkers van de klantenservice van gemeente Boekel? Dat kan vanzelfsprekend ook! U kunt van maandag tot en met vrijdag bellen tussen 08:30 en 17:00 uur, met als enige uitzondering dat op vrijdagmiddag het gemeentehuis is gesloten. U kunt bellen naar 0492 – 326 800. Wilt u liever vlug een mail sturen dan kunt u deze richten aan info@boekel.nl. Een WOB-verzoek kunt u niet naar dit mailadres sturen, dat kan alleen per schriftelijke post.

Contact met Gemeente Boekel

Openingstijden Gemeente Boekel klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -12:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Boekel klantenservice

Contact met Gemeente BoekelNummer
Algemeen0492 - 326 800

Overige contactmogelijkheden Gemeente Boekel klantenservice

Gemeente Boekel opzeggen

Gemeente Boekel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente boekel.

Gemeente Boekel ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Boekel? Laat ons je ervaring met Gemeente Boekel weten!
Beoordeel Gemeente Boekel

Adres Gemeente Boekel klantenservice

Sint Agathaplein 2
5427 AB Boekel

Laat ons je ervaring met de Gemeente Boekel klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Boekel klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Boekel Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Boekel klantenservice?