Gemeente Borne

 klantenservice

Over Gemeente Borne

Borne is een Twentse gemeente in het oosten van Nederland in de provincie Overijssel. De gemeente grenst aan zowel Hengelo als Almelo en is daarmee een echte forensengemeente. De gemeente telt ongeveer 22.000 inwoners en maakt deel uit van de stedenband Twente. Tot de gemeente Borne behoren de dorpskernen Hertme, Zenderen en als hoofdplaats Borne.

Tot het eind van de 18e eeuw was Borne een onwelvarende plattelandsgemeente. In 1828 kwam het eerste textielbedrijf in het dorp waar een groot deel van de Bornse bevolking ging werken. Uit de fabriek kwamen onder andere de bekende Teddy luiers en Cinderella lakens. Borne was de eerste plattelandsgemeente in Nederland met een eigen elektriciteitscentrale en elektrische straatverlichting. Eind jaren 90 waren er plannen om Borne samen met Hengelo en Enschede te fuseren tot Twentestad. Dit plan werd afgeblazen.

Een deel van Borne is een beschermd dorpsgezicht, hier staan tientallen rijksmonumenten. Voorbeelden hiervan zijn de Oude Kerk, de Sint-Stephanuskerk en de Mariakapel. Ook zijn er verscheidene oorlogsmonumenten in de gemeente te vinden. Ieder jaar worden in het laatste weekend van augustus de Melbuul’ndagen gehouden, een driedaags oogstfeest met culturele en sportieve activiteiten. In Borne ligt het Marskramerpas, dit is een Europese wandelroute. Hieronder vindt u de mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice van de gemeente Borne.

Klantenservice Gemeente Borne

De klantenservice van gemeente Borne kunt u op meerdere manieren bereiken.

Het algemene telefoonnummer van de gemeente is 14 074.

Vanuit het buitenland is Borne telefonisch bereikbaar op +31 74 265 8686.

De openingstijden van de publieksbalie in Borne zijn op maandag van 12:30 tot 18:30 en van dinsdag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 12:30. Op deze dagen hoeft u geen afspraak te maken. Met een afspraak ook op woensdag tussen 13:00 en 16:00 terecht. Wilt u worden geholpen op een tijdstip dat u het beste uitkomt? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de publieksbalie en voorkom dat u moet wachten.

Gemeentelijk Belastingkantoor Twente

Op de website www.borne.nl kunt u eenvoudig een afspraak maken voor het verlengen van uw reisdocumenten. Ook een verhuizing of een melding voor de openbare orde kunt u digitaal doorgeven. Voor direct contact met de klantenservice van de gemeente Borne kunt u een tweet sturen naar @Gem_Borne. Ook kunt u dit account volgen voor de laatste updates over jouw gemeente. Het algemene e-mailadres van de klantenservice is info@borne.nl. Hier kunt u persoonlijk uw vragen stellen of klacht indienen.

Borne kent een digitaal belastingloket. Bij het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente kunt u een groeiend aantal zaken direct via uw computer regelen. Hiervoor is DigiD vereist. Borne en haar klantenservice streven ernaar om in de toekomst steeds meer diensten via het internet te kunnen aanbieden.

Contact met Gemeente Borne

Openingstijden Gemeente Borne klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
12:30 -18:30
Dinsdag
gesloten
Woensdag
08:30 -16:00
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Borne klantenservice

Contact met Gemeente BorneNummer
Algemeen14 074

Overige contactmogelijkheden Gemeente Borne klantenservice

Gemeente Borne opzeggen

Gemeente Borne direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente borne.

Gemeente Borne ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Borne? Laat ons je ervaring met Gemeente Borne weten!
Beoordeel Gemeente Borne

Adres Gemeente Borne klantenservice

Rheineplein 1
7622 DG Borne

Laat ons je ervaring met de Gemeente Borne klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Borne klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Borne Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Borne klantenservice?