Gemeente Boxmeer

 klantenservice

Over Gemeente Boxmeer

Gemeente Boxmeer is gelegen aan de Maas in het oosten van de provincie Noord-Brabant. De hoofdplaats en kern van deze gemeente is het gelijknamige Boxmeer. Boxmeer was in de 15e eeuw een enclave waar het katholieke geloof vrij uitgevoerd mocht worden, toen de omgeving in de in Staatse handen viel. Pas in 1797 werd gemeente Boxmeer gevoegd bij wat nu Noord-Brabant heet. Omdat de nieuwe gemeente klein moest beginnen, werd het dorp Sint Anthonis van de gemeente losgemaakt. Met de jaren heeft Boxmeer meerdere omliggende dorpen in de gemeente opgenomen. Sambeek en Beugen, Rijkevoort en Vierlingsbeek zijn enkele voorbeelden. Tegenwoordig telt de gemeente Boxmeer ruim 28.000 inwoners. Vlakbij Boxmeer aan de uiterwaarden van de Maas ligt het natuurgebied de Maasheggen. Dit gebied heeft een bijzonder ecosysteem waar een aantal zeldzame planten- en diersoorten voorkomen vanwege de vruchtbare grond. Het vormt een ideale broedplaats voor vele vogelsoorten en er komen zelfs Dassen voor. Hier vindt u de mogelijkheden om met de klantenservice van de gemeente Boxmeer in aanraking te komen.

Klantenservice Gemeente Boxmeer

Er zijn verschillende mogelijkheden om een met de klantenservice van de gemeente Boxmeer in aanraking te komen. Dit kan online of telefonisch geregeld worden, maar u kunt ook langsgaan bij de receptie van de gemeente Boxmeer. De klantenservice staat u graag te woord. Om u beter van dienst te kunnen zijn werkt de gemeente op afspraak. Dit om u beter tot dienst te kunnen zijn en om lange wachttijden te voorkomen.

Voor telefonisch contact met een medewerker kunt u bellen naar (0485) 58 59 11. Op dit nummer is de klantenservice op maandag van 08.30 tot 19.00 en op dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 bereikbaar. Op deze wijze kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers. Op dezelfde tijden kunt u terecht bij de receptie van gemeente Boxmeer. Hier kunt u ook uw vernieuwde reisdocumenten (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart) afhalen.

MijnGemeente App

Met behulp van de afsprakenpagina op de website van de gemeente Boxmeer (www.boxmeer.nl) kunt u eenvoudig een afspraak maken voor het verlengen van uw reisproduct. Dit kan maximaal een maand vooraf geregeld worden. Ook kunt u mailen met een medewerker van de klantenservice. Via het e-mailadres gemeente@boxmeer.nl krijgt u antwoord op uw vragen of opmerkingen. Zij zullen uw mail zo spoedig mogelijk behandelen of doorsturen naar het luiste loket.

Als inwoner van de gemeente Boxmeer kunt u snel en eenvoudig problemen die u buiten tegenkomt doorgeven via de MijnGemeente App. Deze smartphone applicatie kunt u gebruiken om bijvoorbeeld een vernieling of een verstopte riolering in de gemeente te rapporteren. U dient zich eenmalig aan te melden om deze app te kunnen gebruiken. Zo kan de gemeente Boxtel gemakkelijk contact met u opnemen. Vervolgens kunt u op snelle wijze aan de gemeente doorgeven wat het probleem is en eventueel een foto meesturen.

Contact met Gemeente Boxmeer

Openingstijden Gemeente Boxmeer klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -19:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Boxmeer klantenservice

Contact met Gemeente BoxmeerNummer
Algemeen0485 - 58 59 11

Overige contactmogelijkheden Gemeente Boxmeer klantenservice

Gemeente Boxmeer opzeggen

Gemeente Boxmeer direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente boxmeer.

Gemeente Boxmeer ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Boxmeer? Laat ons je ervaring met Gemeente Boxmeer weten!
Beoordeel Gemeente Boxmeer

Adres Gemeente Boxmeer klantenservice

Raadhuisplein 1
Boxmeer

Laat ons je ervaring met de Gemeente Boxmeer klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Boxmeer klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Boxmeer Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Boxmeer klantenservice?