Gemeente De Wolden

 klantenservice

Over de gemeente De Wolden

De gemeente De Wolden is gevestigd in de provincie Drenthe en heeft zo’n 23.600 inwoners, welke zijn verdeeld over de 17 kernen die de gemeente telt. De gemeente bestaat sinds 1998, toen de gemeenten Zuidwolde, Ruinerwold, de Wijk en een deel van Ruinen werden samengevoegd tot De Wolden.
De gemeente richt zich voornamelijk op landbouw, nijverheid en detailhandel. Tevens leent de gemeente De Wolden zich goed voor recreatie en toerisme, vanwege de grote hoeveelheid natuur die de gemeente rijk is, waar ook vele fiets- wandel- en ruiterpaden doorheen lopen. Ook biedt de gemeente vele mogelijkheden om te kamperen bij de boer.

Contact

In het geval dat u een vraag, opmerking of suggestie heeft voor de gemeente De Wolden, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0528. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 16.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 13.30 uur. Teven is het mogelijk contact op te nemen per fax, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0528 – 378228. Indien u de klantenservice digitaal wenst te contacteren, kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen aan gemeente@dewolden.nl of via de sociale media. De klantenservice van de gemeente De Wolden is actief op zowel Twitter als Facebook. Het is bovendien mogelijk om uw vragen, suggesties of opmerkingen schriftelijk aan de gemeente te doen toekomen. Dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde.
Tevens kunt u altijd langskomen op het gemeentehuis, deze is gevestigd op Raadhuisstraat 2, 7921 GD Zuidwolde. U kunt voor zaken zoals reisdocumenten en aangiftes zonder afspraak terecht bij de Gemeentewinkel van de gemeente De Wolden (deze is ook op het gemeentehuis gevestigd). Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 13.30 uur, met extra openstellingen op woensdag tussen 8.30 en 16.00 uur en tussen 18.00 en 20.00 uur. Verder kunt u op het gemeentehuis alleen op afspraak terecht, deze kunt u gemakkelijk online maken via de website of door contact op te nemen met de klantenservice. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 16.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 13.30 uur.

Contact met Gemeente De Wolden

Openingstijden Gemeente De Wolden klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -16:30
Dinsdag
08:30 -16:30
Woensdag
08:30 -16:30
Donderdag
08:30 -16:30
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente De Wolden klantenservice

Contact met Gemeente De WoldenNummer
Algemeen14 0528

Overige contactmogelijkheden Gemeente De Wolden klantenservice

Gemeente De Wolden opzeggen

Gemeente De Wolden direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente de wolden.

Gemeente De Wolden ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente De Wolden? Laat ons je ervaring met Gemeente De Wolden weten!
Beoordeel Gemeente De Wolden

Adres Gemeente De Wolden klantenservice

Raadhuisstraat 2
Zuidwolde

Laat ons je ervaring met de Gemeente De Wolden klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente De Wolden klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente De Wolden Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente De Wolden klantenservice?