Gemeente Delft

 klantenservice

Over de gemeente Delft

De gemeente Delft is gelegen in de provincie Zuid-Holland en telt meer dan 101.000 inwoners. De hoofdplaats van de gemeente Delft is de stad Delft, welke al sinds de 16e eeuw bekend is in Nederland, omdat Willem van Oranje er heeft gewoond en er uiteindelijk ook is vermoord. Hierdoor draagt de stad ook wel de bijnaam de “Prinsenstad” en worden leden van de koninklijke familie na overlijden ook traditioneel bijgezet in Delft. Daarnaast is Delft natuurlijk ook (wereld)beroemd om haar blauwwitte aardewerk: het Delfts Blauw.
Bovendien heeft de stad Delft banden en relaties met steden over de hele wereld, waaronder het Turkse Adapazari, het Chinese Jingdezhen en het Zuid-Afrikaanse Tshwane.

Contact

Indien u een vraag heeft voor de gemeente Delft kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 015. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt, kunt u bellen naar 0031 – 152602222. Het is tevens mogelijk om de klantenservice via WhatsApp te contacteren, u kunt uw bericht sturen naar 06 – 10429378 (er wordt alleen gereageerd op WhatsApp berichten op dit nummer, aan oproepen en sms-berichten wordt geen gehoor gegeven). In het geval dat u liever digitaal contact opneemt met de gemeente, kunt u dit doen door het contactformulier via de website van de gemeente Delft in te vullen of via de sociale media. De gemeente Delft is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens kunt u schriftelijk uw vraag of opmerking aan de gemeente doen toekomen, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 78, 2600 ME Delft.
Natuurlijk kunt u ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis, deze is gevestigd aan Phoenixstraat 16, 2600 ME Delft. Deze is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur, en op vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur. U kunt echter wel alleen met een afspraak op het gemeentehuis terecht. Deze kunt u gemakkelijk online maken via de website (houdt uw DigiD of BSN bij de hand).
In het geval dat u een vraag heeft met betrekking tot bijstand, kunt u via de website van de gemeente een afspraak maken voor het activeringsspreekuur. Jongeren van jonger dan 27 jaar kunnen echter van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 zonder afspraak bij de jongerenconsulent op het gemeente huis terecht.

Contact met Gemeente Delft

Openingstijden Gemeente Delft klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -20:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Delft klantenservice

Contact met Gemeente DelftNummer
Algemeen14 015

Overige contactmogelijkheden Gemeente Delft klantenservice

Gemeente Delft opzeggen

Gemeente Delft direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente delft.

Gemeente Delft ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Delft? Laat ons je ervaring met Gemeente Delft weten!
Beoordeel Gemeente Delft

Adres Gemeente Delft klantenservice

Phoenixstraat 16
Delft

Laat ons je ervaring met de Gemeente Delft klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Delft klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Delft Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Delft klantenservice?