Gemeente Deurne

 klantenservice

Over de gemeente Deurne

De gemeente Deurne is gelegen in provincie Noord-Brabant en heeft bijna 32.000 inwoners. De gemeente bestaat al sinds 1926 uit de plaatsen Deurne, Liessel, Vlierden, Neerkant en Helenaveen. Daarvoor heette de gemeente ‘Deurne en Liessel’, omdat deze twee plaatsen als de twee belangrijkste kernen werden gezien. De hoofdplaats Deurne heeft stedenbanden met Batouri in Kameroen en Leszno in Polen. De naam Deurne is afgeleid van het Latijnse woord ‘Durninum’, wat ‘met doornstruiken begroeide plek’ betekent. De plaats werd in haar oudste vermelding (721) op deze manier beschreven en duidt waarschijnlijk op de plaatselijke vegetatie destijds.

Contact

In het geval dat u een vraag, klacht of opmerking heeft voor de gemeente Deurne kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0493 – 387711. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur, en op vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Tevens is er de mogelijkheid om de klantenservice via de fax te contacteren, dit doet u door uw brief te sturen naar faxnummer 0493 – 387555. Mocht u de klantenservice via de digitale weg wensen te bereiken, dan kunt u dit doen door het online contactformulier via de website in te vullen, een e-mailbericht te sturen naar info@deurne.nl of door uw vraag via de sociale media te stellen, de gemeente Deurne is namelijk actief op Twitter. De klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Indien u uw vraag, opmerking of klacht liever schriftelijk aan de gemeente wilt doen toekomen, doet u dit door uw brief te adresseren aan Postbus 3, 5750 AA Deurne.
Het is uiteraard ook mogelijk om in persoon langs te komen op het gemeentehuis van de gemeente Deurne, deze is gevestigd op Markt 1, 5751 BE Deurne. De balies in het gemeentehuis zijn geopend op maandag van 13.00 tot 19.00 uur, van dinsdag tot en met donderdag tussen 10.00 en 17.00 uur, en op vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur. Het gemeentehuis werkt voornamelijk op afspraak, deze kunt u gemakkelijk online via de website van de gemeente Deurne maken. Overigens kunt u wel zonder afspraak op het gemeentehuis terecht voor het ophalen van aangevraagde rijbewijzen en/of reisdocumenten, het afhalen van zakken voor plastic afval, voor informatie folders over de gemeente Deurne en het Centrum voor Jeugd en Gezien, of voor het inzien van stukken die ter inzage op het gemeentehuis liggen.

Contact met Gemeente Deurne

Openingstijden Gemeente Deurne klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -12:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Deurne klantenservice

Contact met Gemeente DeurneNummer
Algemeen0493 - 387 711

Overige contactmogelijkheden Gemeente Deurne klantenservice

Gemeente Deurne opzeggen

Gemeente Deurne direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente deurne.

Gemeente Deurne ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Deurne? Laat ons je ervaring met Gemeente Deurne weten!
Beoordeel Gemeente Deurne

Adres Gemeente Deurne klantenservice

Markt 1
Deurne

Laat ons je ervaring met de Gemeente Deurne klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Deurne klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Deurne Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Deurne klantenservice?