Gemeente Drechterland

 klantenservice

Over de gemeente Drechterland

De gemeente Drechterland is gelegen in de regio West-Friesland in de provincie Noord-Holland. De gemeente heeft een inwonersaantal van meer dan 19.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ruim 80 vierkante kilometer. Het noordelijke deel van de gemeente behoort tot de landstreek De Streek, dit is een aanduiding voor een groep plaatsen in de omgeving, waaronder een deel van de gemeente Drechterland.
De naam Drechterland is afgeleid van het ambacht en dijkgraafschap in West-Friesland wat destijds dezelfde naam droeg. West-Friesland was namelijk in de tijd van de middeleeuwen verdeeld in vier verschillende ambachten welke lokaal bestuurd werden. Drechterland was de meest oostelijke ambacht. De tegenwoordige gemeente Drechterland bestaat sinds 2006 toen zij door een gemeentelijke herindeling werd samengevoegd met de toenmalige gemeenten Drechterland en Venhuizen.

Contact

In het geval dat u een vraag, opmerking of klacht heeft voor of over de gemeente Drechterland, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0228 – 352352. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Indien u de gemeente Drechterland via fax wenst te contacteren, kunt u dit doen door uw brief te versturen naar faxnummer 0228 – 519029. Mocht u uw vraag liever via de digitale weg wensen te stellen, dan kunt u dit doen door het contactformulier via de website in te vullen, een e-mailbericht te sturen naar gemeente@drechterland.nl of door een bericht via de sociale media te sturen. De klantenservice van de gemeente is actief op zowel Facebook als Twitter. Bovendien kunt u ook per post contact opnemen met de gemeente, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 9, 1616 ZG Hoogkarspel.
Tenslotte kunt u ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Drechterland, deze is gevestigd op Raadhuisplein 1, 1616 AV Hoogkarspel. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur, met een extra avondopenstelling op donderdagavond tussen 17.00 en 20.00 uur. Voor zaken zoals het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart, adreswijzigingen, de aanvraag van uittreksels of rijbewijzen, kunt u zonder afspraak op het gemeentehuis terecht. In het geval dat u een vraag heeft over omgevingsvergunningen, sloopmeldingen of andere milieu- of bouw gerelateerde vragen, dient u van te voren een afspraak te maken. Deze kunt u gemakkelijk maken via het Digitaal Loket op de website van de gemeente Drechterland.

Contact met Gemeente Drechterland

Openingstijden Gemeente Drechterland klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Drechterland klantenservice

Contact met Gemeente DrechterlandNummer
Algemeen0228 - 352 352

Overige contactmogelijkheden Gemeente Drechterland klantenservice

Gemeente Drechterland opzeggen

Gemeente Drechterland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente drechterland.

Gemeente Drechterland ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Drechterland? Laat ons je ervaring met Gemeente Drechterland weten!
Beoordeel Gemeente Drechterland

Adres Gemeente Drechterland klantenservice

Raadhuisplein 1
Hoogkarspel

Laat ons je ervaring met de Gemeente Drechterland klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Drechterland klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Drechterland Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Drechterland klantenservice?