Gemeente Ferwerderadiel

 klantenservice

Over de gemeente Ferwerderadiel

De gemeente Ferwerderadiel is gelegen in het noorden van de provincie Friesland. Het inwonersaantal van de gemeente ligt rond de 8.500 inwoners, welke zijn verdeeld over een oppervlakte va ruim 133 vierkante kilometer. Daarnaast is de gemeente Ferwerderadiel ook gelegen aan de Waddenzee en heeft zo’n 10 kilometer aan kust.
Voorheen heette de gemeente Ferwerderadeel, maar in 1999 veranderde dit officieel in de Friese naam: Ferwerderadiel. De naam van de gemeente is afgeleid van het dorp Ferwert, de precieze betekenis van dit woord is niet helemaal zeker, maar het is waarschijnlijk afgeleid van het woord ‘feer’ of ‘ferah’, welke beide ‘oude begraafplaats’ als betekenis hebben.

Contact

Mocht u een vraag, opmerking of klacht voor of over de gemeente Ferwerderadiel hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0518 – 418888. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Tevens is het mogelijk om per fax contact op te nemen met de gemeente Ferwerderadiel, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0518 – 418877. In het geval dat u de gemeente digitaal wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar info@ferwerderadiel.nl of door een berichtje achter te laten op één van de sociale media pagina’s van de gemeente. De klantenservice van de gemeente Ferwerderadiel is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens kunt u per post contact opnemen met de gemeente, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 2, 9172 ZS Ferwert. De gemeente streeft ernaar om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen na ontvangst van uw bericht.
U kunt uiteraard ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Ferwerderadiel, deze is gevestigd op Hegebeintumerdyk 2, 9172 PJ Ferwert. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur. Daarnaast heeft het Bureau Bevolking een extra openstelling op woensdagmiddag van 13.00 tot en met 18.00 uur. In principe hoeft u niet van te voren een afspraak te maken om geholpen te kunnen worden op het gemeentehuis, echter kan het wel de wachttijd verminderen als u van te voren een afspraak maakt. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via het Digitaal Loket op de website van de gemeente Ferwerderadiel maken of door even te bellen naar de klantenservice via eerder genoemd nummer.

Contact met Gemeente Ferwerderadiel

Openingstijden Gemeente Ferwerderadiel klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
08:00 -18:00
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Ferwerderadiel klantenservice

Contact met Gemeente FerwerderadielNummer
Algemeen0518 - 41 88 88

Overige contactmogelijkheden Gemeente Ferwerderadiel klantenservice

Gemeente Ferwerderadiel opzeggen

Gemeente Ferwerderadiel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente ferwerderadiel.

Gemeente Ferwerderadiel ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Ferwerderadiel? Laat ons je ervaring met Gemeente Ferwerderadiel weten!
Beoordeel Gemeente Ferwerderadiel

Adres Gemeente Ferwerderadiel klantenservice

Hegebeintumerdyk 2
Ferwert

Laat ons je ervaring met de Gemeente Ferwerderadiel klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Ferwerderadiel klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Ferwerderadiel Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Ferwerderadiel klantenservice?