Gemeente Gilze en Rijen

Over de gemeente Gilze en Rijen

De gemeente Gilze en Rijen is gelegen in de provincie Noord-Brabant, vlakbij Tilburg. De gemeente heeft iets meer dan 26.000 inwoners en heeft een oppervlakte ruim 65 vierkante kilometer. De naam Gilze en Rijen stamt af van een parochie die in 1524 in het gebied van de huidige gemeente gesticht werd. Tegenwoordig bestaat de gemeente uit de kernen Gilze, Hulten, Molenschot en Rijen.
In het dagelijks taalgebruik wordt het woord ‘en’ regelmatig weggelaten en noemt men de gemeente slechts Gilze-Rijen. Nagenoeg heten het treinstation van de gemeente en de in het centrum gelegen vliegbasis ook zo.

Contact

Mocht u vragen, opmerkingen of klachten voor of over de gemeente Gilze en Rijen hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0161. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur, en op vrijdag tussen 8.30 en 12.30. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 161290200. Tevens is het mogelijk om via WhatsApp contact op te nemen met de gemeente Gilze en Rijen, dit doet u door een berichtje te sturen naar 06 – 30794364. Dit nummer kan echter alleen gebruikt worden voor WhatsApp-berichten, aan sms berichten en telefonische oproepen wordt geen gehoor gegeven. Mocht u de gemeente liever via de digitale weg willen bereiken, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht naar info@gilzerijen.nl te sturen of een berichtje op het Twitter of Facebook-account van de gemeente Gilze en Rijen achter te laten. De klantenservice zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u de gemeente per post contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus73, 5120 AB Rijen.
Het is uiteraard ook altijd mogelijk om persoonlijk op het gemeentehuis van de gemeente Gilze en Rijen langs te komen. Deze is gevestigd op Raadhuisplein 1, 5121 JX Rijen. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur geopend, daarnaast is er een extra openstelling op maandagavond tussen 14.00 en 16.30 uur en is het gemeentehuis op donderdag tot 19.00 uur geopend. U kunt echter wel alleen op afspraak op het gemeentehuis terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel van te voren maken via de website van de gemeente Gilze en Rijen of door even naar de klantenservice te bellen via eerdergenoemd telefoonnummer.

Openingstijden Gemeente Gilze en Rijen klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Gilze en Rijen

Telefoonnummer Gemeente Gilze en Rijen klantenservice

Telefoonnummer
14 0161
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Gilze en Rijen klantenservice

Raadhuisplein 1, 5121 JX
Rijen

E-mailadres Gemeente Gilze en Rijen klantenservice

E-mailadres

Gemeente Gilze en Rijen opzeggen

Gemeente Gilze en Rijen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente gilze en rijen.

Gemeente Gilze en Rijen ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie