Jeugdbescherming Regio Amsterdam

 klantenservice

Over de Jeugdbescherming Regio Amsterdam

Jeugdbescherming Regio Amsterdam is een gecertificeerde instelling die in opdracht van gemeenten en de kinderrechter maatregelen op het gebied van jeugdbescherming en jeugdreclassering uit mag voeren. Jeugdbescherming richt zich niet alleen op het uitvoeren van preventieve jeugdbescherming, maar heeft ook de rechten voor de uitvoering van een juridische maatregel. Jeugdbescherming Regio Amsterdam heeft ongeveer 450 medewerkers in dienst. De instelling is werkzaam in de regio’s Amsterdam-Amstelland, Haarlemmermeer, Zaansteeek-Waterland, regio Alkmaar en in de West-Friese gemeenten.
De bescherming en veilige ontwikkeling van kinderen staat centraal. Jeugdbescherming zet het belang van het kind voorop en streeft er naar om het gezin tijdens de hulpverlening zoveel mogelijk in zijn waarde te laten. Hoewel dit het streven is, blijft het belang van het kind altijd centraal staan. De gezinsmanager van Jeugdbescherming ontwikkelt samen met het gezin, het sociale netwerk en de samenwerkingspartners een gezinsplan, waarin het kind centraal staat. In dit plan wordt toegewerkt naar een situatie waarin een gezin zonder Jeugdbescherming verder kan.
Jeugdbescherming Regio Amsterdam beschikt over een eigen Jeugdbescherming Akademie. In dit kenniscentrum wordt de praktijkervaring van eigen medewerkers en professionals van andere instellingen opgeslagen. Deze kennis wordt gebruikt om (verbeterde) producten en diensten te leveren die in de praktijk toegepast kunnen worden.
Het is de visie van Jeugdbescherming om de oorzaken van de onveiligheid bij kinderen weg te nemen. Dit sluit aan bij de missie van de instelling: ieder kind veilig. Door nauw samen te werken met de gezinnen en hun netwerk wordt er geprobeerd een veilige basis te creëren waarin kinderen zich verder kunnen ontwikkelen.

Contactgegevens

Jeugdbescherming Regio Amsterdam is gevestigd aan de Overschiestraat 57 in Amsterdam. Voor telefonisch contact belt u naar 020-4878222. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@jbra.nl. Schriftelijke post adresseert u aan Postbus 69168, 1060 CG Amsterdam.

Contact met Jeugdbescherming Regio Amsterdam

Openingstijden Jeugdbescherming Regio Amsterdam klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Jeugdbescherming Regio Amsterdam klantenservice

Contact met Jeugdbescherming Regio AmsterdamNummer
Algemeen020-4878222

Overige contactmogelijkheden Jeugdbescherming Regio Amsterdam klantenservice

Jeugdbescherming Regio Amsterdam opzeggen

Jeugdbescherming Regio Amsterdam direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/jeugdbescherming regio amsterdam.

Jeugdbescherming Regio Amsterdam ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Jeugdbescherming Regio Amsterdam? Laat ons je ervaring met Jeugdbescherming Regio Amsterdam weten!
Beoordeel Jeugdbescherming Regio Amsterdam

Adres Jeugdbescherming Regio Amsterdam klantenservice

Overschiestraat 57
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Jeugdbescherming Regio Amsterdam klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Jeugdbescherming Regio Amsterdam klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Jeugdbescherming Regio Amsterdam Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Jeugdbescherming Regio Amsterdam klantenservice?