Ado Den Haag

 klantenservice

Over Ado Den Haag

ADO Den Haag is een Haagse voetbalvereniging, die in 1905 het levenslicht zag. ADO (Alles door oefening) Den Haag komt momenteel uit in de eredivisie van het betaalde voetbal. Het Kyocera stadion is de thuishaven van de Haagse voetbalclub. Het Kyocera stadion is pas sinds 2007 de thuishaven van Ado Den Haag. Voor die tijd speelde de club haar thuiswedstrijden in het Zuider(sport)park.

Niet alleen het eerste elftal bij de mannen komt momenteel uit in de eredivisie. Ook de vrouwen van ADO Den Haag spelen op het hoogste niveau. In 2012 werden ze zelfs landskampioen en wonnen ze de KNVB-beker. Daarnaast beschikt ADO Den Haag over meerdere jeugd- en opleidingsteams.

Resultaten

Op 25 augustus 1957 debuteerde ADO Den Haag in de eredivisie. Na enkele degradaties en promoties degradeerde ADO Den Haag in 2007 opnieuw uit de eredivisie. Een jaar later keerde de club alweer terug op het hoogste niveau.

Filosofie

ADO Den Haag wil mensen verbinden met voetbal en de daaraan gekoppelde kernwaarden. Bij de Haagse club zijn strijd, passie en Haagse Bluf deze kernwaarden. De club wil uitgroeien naar een stabiele club in het linkerrijtje, door aantrekkelijk voetbal te spelen. Tegelijkertijd wil de club een ontmoetingsplek zijn voor vele doelgroepen uit de regio.

Maatschappelijke projecten

ADO Den Haag is maatschappelijk betrokken binnen de thema’s gezondheid, participatie en educatie. In samenwerking met scholen, wijkcentra, sportclubs en ziekenhuizen worden ieder jaar een groot aantal maatschappelijke activiteiten georganiseerd. De Blindentribune, Bewegen tegen Kanker, Scoren in de Wijk en De Held zijn hier enkele voorbeelden van.

Contactgegevens

Het Kyocera Stadion bevindt zich aan het Haags Kwartier 55 in Den Haag. U kunt het stadion bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. De auto kunt u parkeren bij het stadion, maar met het openbaar vervoer is het nog wel een klein kwartier lopen vanaf de verschillende haltes.

Voor vragen, opmerkingen, informatie of klachten neemt u contact op met 070-3054500. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@adodenhaag.nl.

Contact met Ado Den Haag

Openingstijden Ado Den Haag klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Ado Den Haag klantenservice

Contact met Ado Den HaagNummer
Algemeen070 - 305 45 00

Overige contactmogelijkheden Ado Den Haag klantenservice

Ado Den Haag opzeggen

Ado Den Haag direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ado den haag.

Ado Den Haag ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Ado Den Haag? Laat ons je ervaring met Ado Den Haag weten!
Beoordeel Ado Den Haag

Adres Ado Den Haag klantenservice

Haags Kwartier 55
Den Haag

Laat ons je ervaring met de Ado Den Haag klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Ado Den Haag klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Ado Den Haag Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Ado Den Haag klantenservice?