Oasen

 klantenservice

Over Oasen

Oasen is een drinkwaterbedrijf in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het bedrijf produceert drinkwater voor ongeveer 750.000 mensen en 7.500 bedrijven in het oostelijk deel van provincie Zuid-Holland en beheert daar ook het waterleidingnet. Het hoofdkantoor staat in Gouda, de zuiveringstations, pompstations en winvelden liggen verspreid door het voorzieningsgebied. Het voorzieningsgebied heeft een oppervlakte van 1115 km². Per jaar levert het bedrijf zo’n 45 miljoen m3 water. De naam Oasen betekent brenger van leven. In de 19e eeuw was Gouda zwaar vervuild. Omdat de volksgezondheid ernstig in gevaar kwam, mede door uitbraak van cholera, besloot de gemeente om in 1883 de Goudse Waterleidingmaatschappij op te richten. Vanaf 3 december dat jaar werd er drinkwater geproduceerd en geleverd op 165 aansluitingen.

Veelgestelde vragen

Voor vragen over het bedrijf omtrent drinkwater kunt u terecht op de veelgestelde vragen pagina van de website. Zo kunt u hier vragen vinden over hoe u uw meterstand doorgeeft en wat u moet regelen als u gaat verhuizen. Ook vragen over de prijzen van drinkwater bij Oasen komen hier omhoog, samen met de hardheid van uw water en wat een kookadvies is. Ook vragen over vers water en legionella komen opspelen. Denk bijvoorbeeld ook aan praktische zaken als het wijzigen van uw e-mailadres of wanneer u de jaarlijkse factuur van Oasen binnen krijgt. Kunt u uw antwoorden hier niet vinden, dan kunt u contact opnemen met de Oasen klantenservice.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de Oasen klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Oasen Facebook. Deze manier van de Oasen klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Oasen bereiken via @OasenDrinkwater. Als de medewerkers van de Oasen klantenservice zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het ook via de telefoon of op LinkedIn proberen.

Oasen Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Oasen klantenservice. Hiervoor belt u tijdens kantooruren naar het nummer 0182 – 59 35 30 voor al uw vragen of het melden van een storing. Dit nummer is van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 16:30 uur te bereiken. Voor storingen en klachten over de waterkwaliteit is dit nummer echter dag en nacht bereikbaar.

Overige opties

Oasen heeft liever dat u belt, maar verder is het ook nog mogelijk om contact op te nemen met de Oasen klantenservice via email. Dit doet u door een mailtje te sturen via het contactformulier. Ook kunt u een brief sturen naar het postadres van Oasen of een bezoekje wagen aan het hoofdkantoor. Het bezoekadres is Oasen N.V., Nieuwe Gouwe O.Z. 3, 2801 SB, Gouda. Uw brieven mogen naar Postbus 122, 2800 AC, Gouda.

Contact met Oasen

Openingstijden Oasen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Oasen klantenservice

Contact met OasenNummer
Algemeen0182 - 59 35 30

Overige contactmogelijkheden Oasen klantenservice

Oasen opzeggen

Oasen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/oasen.

Oasen ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Oasen? Laat ons je ervaring met Oasen weten!
Beoordeel Oasen

Adres Oasen klantenservice

Nieuwe Gouwe O.Z. 3
Gouda
Rapportcijfer Oasen klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Oasen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Oasen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Oasen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Oasen klantenservice?

2 reviews over “Oasen”

 1. Rapportcijfer: 8

  Hoe kan ik een beker van gouda 750 jaar aanvragen. Yvonne

 2. Rapportcijfer: 8

  Goedeavond ik ben gebeld door Oasen met de vraag of ik terug wilde bellen,en heb een aantal keer terug gebeld maar alles loopt volgens mij langs elkaar heen.
  Ik ben Renske Steenbergen wonende op de S’heerenbergstraat 70 2871WW Schoonhoven. Bereikbaar op telefoon nr.0627346514
  Mvg.
  Renske Steenbergen