Anderzorg

 klantenservice

Anderzorg klantenservice

Anderzorg is al vier jaar lang een zorgverzekeraar welke valt onder het concern Menzis. Op de website van Anderzorg vindt u een aantal belangrijke zaken zoals informatie over de zorgpremie van 2015, alle info over zorgverzekeringen in het algemeen, informatie over vergoedingen, en kunt u bijvoorbeeld zelf verschillende zorgzaken regelen. Bij Anderzorg is het mogelijk om zelf uw zorgverzekering samen te stellen.

Zorgverzekering Anderzorg

Bij Anderzorg bent u al verzekerd voor €62,25 per maand (met een maximale eigen risico). Dit is een zeer laag tarief en dus zeer goed geschikt voor mensen die verwachten maar minimaal gebruik te maken van de zorg. Daarnaast kan je bij Anderzorg ook een aanvullende verzekering samenstellen. U kunt bij Anderzorg een combi-pakket kiezen, of u kunt de verzekering geheel zelf samenstellen. Het berekenen van je premie kan bij Anderzorg al in drie stappen. Allereerst zult u een basisverzekering moeten kiezen. Hierbij kunt u zelf aangeven of u een basisverzekering wilt afsluiten mét of zonder eigen risico. Stap 2 bestaat uit het kiezen van een aanvullende verzekering zoals bijvoorbeeld een tandartsverzekering. Als u stap 1 en 2 heeft uitgevoerd kunt u bij stap drie simpelweg uw premie berekenen. Indien u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met de klantenservice Anderzorg.

Vergoedingen Anderzorg

Op de website van Anderzorg vindt u meer informatie over de verschillende vergoedingen van Anderzorg. U kunt hier terecht voor bijvoorbeeld vergoedingen van fysiotherapie, lenzen en brillen, psychologische zorg, anticonceptie en vele andere diensten. Indien u vragen heeft over de vergoedingen kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met de klantenservice Anderzorg.

Klantenservice

Uiteraard biedt Anderzorg aan al haar klanten en potentiele nieuwe klanten een uitstekende klantenservice. Er zijn tal van redenen te bedenken waarom u contact zou willen opnemen met de klantenservice van Anderzorg. Hoewel je erg veel zelf kan regelen op de website via de Mijn Anderzorg-functie, is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met klantenservice Anderzorg. Het telefoonnummer dat u moet bellen is 0900 16 16 160. Omdat dit een 0900-nummer is betaalt u hiervoor €0,20 eurocent per gesprek voor. U krijgt dan een keuzemenu te horen maar het is niet noodzakelijk om het hele menu af te luisteren. Indien u een vraag heeft over een declaratie, vergoeding, of over bijvoorbeeld uw eigen risico dan kunt u meteen een 1 kiezen. Indien u andere vragen heeft dan kunt u een 2 kiezen. Zorg er bij de telefonische klantenservice Anderzorg wel voor dat u altijd uw lidmaatschap-nummer bij de hand heeft zodat de medewerkers u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Bereikbaarheid

Anderzorg klantenservice kunt u het beste bereiken tussen 8:30 en 10:00 of tussen 15:30 en 17:00. Op deze tijdstippen zijn de telefonische medewerkers het best aanspreekbaar dus er wordt je aangeraden om dan ook tussen deze tijdstippen te bellen. Buiten de telefonische bereikbaarheid is Anderzorg ook te bereiken via Facebook en Twitter.

Contact met Anderzorg

Openingstijden Anderzorg klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Anderzorg klantenservice

Contact met AnderzorgNummer
Algemeen0900 - 16 16 160

Overige contactmogelijkheden Anderzorg klantenservice

Anderzorg opzeggen

Anderzorg direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/anderzorg.

Anderzorg ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Anderzorg? Laat ons je ervaring met Anderzorg weten!
Beoordeel Anderzorg

Adres Anderzorg klantenservice

De Ruyterlaan 25
Enschede

Laat ons je ervaring met de Anderzorg klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Anderzorg klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Anderzorg Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Anderzorg klantenservice?