Bureau Jeugdzorg Haaglanden

Over Bureau Jeugdzorg Haaglanden

Bureau Jeugdzorg Haaglanden maakt onderdeel uit van Jeugdbescherming West. Jeugdbescherming West komt in actie als de veiligheid en ontwikkeling van een kind of jongere wordt bedreigd. De organisatie grijpt alleen in als het echt niet anders kan.
Jeugdbescherming West is gecertificeerd en mag maatregelen uitvoeren die de rechter of gemeenten opleggen. Tijdens het uitvoeren van de maatregelen houdt de jeugdbescherming vast aan een gezinsgerichte aanpak. Het is belangrijk dat het gezin zoveel mogelijk de regie behoudt. In samenwerking met de jeugdige, het gezin en het netwerk wordt er een gezinsplan opgesteld. Door ook nauw samen te werken met de plaatselijke jeugd- en gezinsteams probeert Jeugdbescherming West een zo gericht mogelijke aanpak op te stellen. Bureau Jeugdzorg Haaglanden, samen met de rest van Jeugdbescherming West, richt zich op de preventieve jeugdbescherming en het uitvoeren van dwangmaatregelen.

Het doel van Jeugdbescherming West is een bijdrage leveren aan een pedagogisch veilig opvoedklimaat voor jeugdigen. Het is de missie van de organisatie om een zo zelfstandig mogelijke participatie van jeugdigen en hun opvoeders in de samenleving te bevorderen en crimineel gedrag te voorkomen. Dit sluit aan bij de visie van de organisatie. Jeugdbescherming West gaat er vanuit dat jeugdigen het beste af zijn in hun eigen omgeving, maar alleen als deze omgeving veilig is en de ontwikkeling van het kind of de jongere niet belemmerd.

Contactgegevens

Jeugdbescherming West is werkzaam in west-Nederland. De organisatie heeft vier vestigingen: drie maken onderdeel uit van Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland en een vestiging ligt in de regio Haaglanden. Bureau Jeugdzorg Haaglanden is gevestigd aan de Neherkade 3054, 2521 VX in Den Haag. U kunt de vestiging telefonisch bereiken via 070-3082999.

Voor een melding over huiselijk geweld of kindermishandeling kunt u contact opnemen met 0800-2000. Dit telefoonnummer verbindt u direct door met Veilig Thuis.

Openingstijden Bureau Jeugdzorg Haaglanden klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Bureau Jeugdzorg Haaglanden

Telefoonnummer Bureau Jeugdzorg Haaglanden klantenservice

Telefoonnummer
070 - 3082999
Belkosten
lokaal tarief

Adres Bureau Jeugdzorg Haaglanden klantenservice

Neherkade 3054
Den Haag

E-mailadres Bureau Jeugdzorg Haaglanden klantenservice

E-mailadres
onbekend

Bureau Jeugdzorg Haaglanden opzeggen

Bureau Jeugdzorg Haaglanden direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bureau jeugdzorg haaglanden.

Bureau Jeugdzorg Haaglanden ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie