Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence

 klantenservice

Over Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence

Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence richt zich op het beschermen van kinderen wanneer zij in hun veiligheid of ontwikkeling worden bedreigd. De missie van deze instelling is dan ook: elk kind veilig! Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence is een gecertificeerde instelling, die door gemeenten of de kinderrechter opgelegde maatregelen mag uitvoeren op het gebied van jeugdbescherming en jeugdreclassering. Deze drang- en dwangkaders moeten kinderen en gezinnen ondersteunen en helpen met probleemsituaties.

De instelling mag alleen in actie komen op verzoek van gemeenten of de kinderrechter. Wanneer de hulp wordt ingeschakeld op verzoek van de gemeente, wordt dit ook wel ‘drangkader’ genoemd. Deze maatregel is ter voorkoming van een uitspraak door de kinderrechter. Wanneer er wel een uitspraak door de kinderrechter nodig is, dan wordt er een ‘dwangkader’ gevormd.

De medewerkers van Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence werken gezinsgericht. Ouders worden zo lang mogelijk geholpen met professionele hulp en mantelondersteuning, zonder dat de regie compleet uit handen wordt genomen. De medewerkers werken volgens de benaderingswijze ‘signs of safety’. Deze oplossingsgerichte benadering is op de praktijk gericht. De medewerkers houden de problemen van hun cliënten in de gaten, maar vergeten niet om ook de context mee te nemen. Hier gaat het om de goed en slechte invloeden in de omgeving. In het traject van een cliënt wordt er daarnaast continu getoetst of alle mensen in het netwerk de afgesproken verplichtingen nakomen.

Contactgegevens

Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence is gevestigd aan de Roozenburglaan 89 in Middelburg. De instelling is op verschillende manieren te bereiken. U kunt telefonisch contact opnemen via 0118-677600. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@intervence.nl. Schriftelijke post adresseert u aan Postbus 62, 4330 AB Middelburg.

Voor meldingen of zorgen over huiselijk geweld of kindermishandeling neemt u contact op met meldpunt Veilig Thuis via 0800-2000.

Contact met Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence

Openingstijden Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence klantenservice

Contact met Bureau Jeugdzorg Zeeland IntervenceNummer
Algemeen0118 - 677 600

Overige contactmogelijkheden Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence klantenservice

Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence opzeggen

Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bureau jeugdzorg zeeland intervence.

Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence? Laat ons je ervaring met Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence weten!
Beoordeel Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence

Adres Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence klantenservice

Roozenburglaan 89
Middelburg

  Laat ons je ervaring met de Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence klantenservice weten!

  Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

  Beoordeel Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence Klantenservice

  Welk cijfer geef jij aan de Bureau Jeugdzorg Zeeland Intervence klantenservice?