IAK zorgverzekering

 klantenservice

Over IAK Verzekeringen

IAK bestaat 85 jaar en was het initiatief van Anton Philips. Anton Philips vond het belangrijk dat de verzekeringen van zijn personeel goed geregeld waren en besloot dat zelf te regelen. Dit groeide uit tot een groot bedrijf en succes: tegenwoordig is IAK Verzekeringen een van de belangrijkste assurantie-intermediars van Nederland. Om precies te zijn op 28 oktober 1928 werd de nv Industrieel Assurantie Kantoor opgericht door Philips. Eerst bemiddelde IAK enkel voor Philips, maar na de Tweede Wereldoorlog konden ook mensen buiten Philips zich verzekeren bij IAK. Vandaag de dag is IAK Verzekeringen een ervaren specialist op het gebied van zorgverzekering en schadeverzekering. In juni 1998 nam IAK de Staats Groep Eindhoven over. Hierna paste het bedrijf niet meer in het kantoor en daarom werd aan de ring van Eindhoven een nieuw kantoor gebouwd. In 2006 nam Aegon de keten Unirobe, waar IAK onderdeel van is, over. Daarna volgden nog enkele overnames.

IAK klantenservice

IAK heeft een uitgebreide pagina omtrent de klantenservice op de website. Op de pagina van IAK klantenservice kunt u inloggen op Mijn IAK, opzeggen en overstappen, wijzigingen doorgeven en klachten doorgeven.  Met Mijn IAK kunt u veel zaken direct zelf regelen, zo kunt u online schade melden, een zorgdeclaratie indienen, premiebetaling of adres wijzigen en opzeggen of overstappen allemaal online direct zelf regelen. Ook vindt u op de IAK klantenservice pagina downloads en een doorverwijzing naar hoe u contact op kan nemen met IAK Verzekeringen. De medewerkers van IAK Verzekeringen zijn op werkdagen tussen 8.30 uur en 18.00 bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. IAK heeft daarnaast een aparte IAK klantenservice zorg die u kunt bereiken per telefoon en mail.

Contact met IAK

Op de website is per verzekering terug te vinden welk klantenservice-telefoonnummer u moet hebben. Zoals gezegd is de klantenservice elke werkdag bereikbaar tussen -8.30 en 18.00 uur. U kunt uw vraag ook stellen per e-mail en ook tips/suggesties kunnen online via de website. IAK organiseert ook spreekuren bij bedrijven op diverse locaties. Naast telefoon en e-mail is IAK klantenservice ook op sociale mediakanalen te bereiken. Zo is IAK Verzekeringen te vinden op Facebook en Twitter, maar ook op LinkedIn en Youtube. De verzekeringsmaatschappij deelt hier informatie in tekst en beeld.

Bezoek IAK Verzekeringen

IAK klantenservice is zodoende op vele manieren te bereiken, maar u kunt IAK Verzekeringen natuurlijk ook bezoeken. Het bezoekadres van het hoofdkantoor van IAK is Beukenlaan 70 in Eindhoven. Voor uw routeplanner moet u echter het adres Koenraad 129, Eindhoven gebruiken! Op de website zijn routebeschrijvingen vanaf verschillende plaatsen te vinden. De openingstijden van het hoofdkantoor is maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. U kunt een afspraak maken door een online formulier in te vullen. Een van de adviseurs van IAK neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact met IAK zorgverzekering

Openingstijden IAK zorgverzekering klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -18:00
Dinsdag
08:30 -18:00
Woensdag
08:30 -18:00
Donderdag
08:30 -18:00
Vrijdag
08:30 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers IAK zorgverzekering klantenservice

Contact met IAK zorgverzekeringNummer
Algemeen040 - 261 18 88

Overige contactmogelijkheden IAK zorgverzekering klantenservice

IAK zorgverzekering opzeggen

IAK zorgverzekering direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/iak zorgverzekering.

IAK zorgverzekering ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met IAK zorgverzekering? Laat ons je ervaring met IAK zorgverzekering weten!
Beoordeel IAK zorgverzekering

Adres IAK zorgverzekering klantenservice

Beukenlaan 70
Eindhoven

Laat ons je ervaring met de IAK zorgverzekering klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de IAK zorgverzekering klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel IAK zorgverzekering Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de IAK zorgverzekering klantenservice?