Iza Cura Rotterdam

 klantenservice

Over Iza Cura Rotterdam

IZA Cura is ontstaan vanuit een samenwerking tussen IZA en Coöperatie VGZ. De jarenlange ervaring van IZA in het uitvoeren van zorgverzekeringen voor gemeenten wordt in Iza Cura gecombineerd met de ervaring die Coöperatie VGZ heeft. Iza Cura Rotterdam is een van de zes gemeenten waar Iza Cura actief is, naast Rotterdam zit Iza Cura ook in Capelle a/d Ijssel, Den Haag, Drechtsteden, Ooievaar en Zuid-Limburg.

Kwaliteit staat bij Iza Cura voorop, er wordt kritisch gekeken naar de zorg die zorgaanbieders leveren. Iza Cura hanteert minimumnormen als het gaat om de kwaliteit. Als de kwaliteit bij een zorgaanbieder niet voldoende is gaat Iza Cura in gesprek om de zorg te verbeteren en als dit niet lukt wordt het contract met de zorgaanbieder beëindigt.
Op deze manier zorgt Iza Cura voor goede zorg. Dit zorgt voor minder complicaties, nabehandelingen en heroperaties.

Zorgaanbieders

Op de website kunt u overzichtelijk zien met welke zorgaanbieders Iza Cura een contract heeft. Onder het kopje ‘vergelijk en kies’ kunt uw aangeven wat voor zorg u zoekt en in welke omgeving.
Ook kunt u hier uw ervaringen met de zorgaanbieders delen en de ervaringen van andere met een bepaalde zorgaanbieder bekijken.

Iza Cura Rotterdampakket

Iza Cura heeft samen met de gemeente Rotterdam een Iza Cura Rotterdampakket samengesteld. Dit is een zorgverzekeringpakket speciaal voor inwoners van Rotterdam met een inkomen tot 130 % van het wettelijk minimumloon. Het is een totaalpakket wat bestaat uit een basisverzekering en een aanvullend pakket.

Contact

De klantenservice van Iza Cura Rotterdam is bereikbaar op het telefoonnummer 0800-401 01 05. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Dit telefoonnummer is te bereiken van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.30 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Voor vragen over het IzaCura Rotterdampakket, hulp bij het aanmeldformulier of bij andere vragen en opmerkingen kunt u ook terecht bij een van de informatiebalies. Het adres van de stadwinkel Feyenoord is Maashaven O.z. 230. Deze balie is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. De gezondheidslijn is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor vragen over uw gezondheid. Het telefoonnummer van de Iza Cura gezondheidslijn is 0900-779 98 81. De telefoonnummers voor o.a. zorgadvies en bemiddeling, kraamzorg, de vakantiedokter en de alarmcentrale zijn op de website van Iza Cura te vinden (www.izacura.nl/rotterdam).
Als u een klacht heeft kunt u contact opnemen met de klantenservice. Mocht uw klacht hier niet voldoende mee zijn verholpen, kunt u uw klacht voorleggen aan de afdeling Klachtenmanagement. Dit doet u door uw klacht schriftelijk door te sturen naar: Zorgverzekeraar IZA Cura, Afdeling Klachtenmanagement, Antwoordnummer 618, 1800 VB Alkmaar.

Contact met Iza Cura Rotterdam

Openingstijden Iza Cura Rotterdam klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Iza Cura Rotterdam klantenservice

Contact met Iza Cura RotterdamNummer
Algemeen0800 - 401 01 05

Overige contactmogelijkheden Iza Cura Rotterdam klantenservice

Iza Cura Rotterdam opzeggen

Iza Cura Rotterdam direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/iza cura rotterdam.

Iza Cura Rotterdam ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Iza Cura Rotterdam? Laat ons je ervaring met Iza Cura Rotterdam weten!
Beoordeel Iza Cura Rotterdam

Adres Iza Cura Rotterdam klantenservice

Duikerstraat 3
Rotterdam

  Laat ons je ervaring met de Iza Cura Rotterdam klantenservice weten!

  Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Iza Cura Rotterdam klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

  Beoordeel Iza Cura Rotterdam Klantenservice

  Welk cijfer geef jij aan de Iza Cura Rotterdam klantenservice?