Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland

 klantenservice

Over Bureau Jeugdzorg Flevoland

Bureau Jeugdzorg Flevoland maakt samen met Bureau Jeugdzorg Utrecht onderdeel uit van Samen Veilig Midden-Nederland. Bureau Jeugdzorg Flevoland komt in beeld wanneer er zorgen over de veiligheid of ontwikkeling van een kind zijn in de provincie Flevoland.
Samen Veilig Midden-Nederland is een gecertificeerde instelling, die in opdracht van de gemeenten en de Kinderrechter maatregelen op het gebied van jeugdbescherming en jeugdreclassering mag uitvoeren.

SAVE

Samen Veilig Midden-Nederland maakt gebruik van de benaderingswijze SAVE. SAVE staat voor Samenwerken aan Veiligheid. In deze benaderingswijze is de veiligheid van het kind het primaire doel. Dit wordt geprobeerd door de regie en de besluitvorming zoveel mogelijk bij het gezin te laten. De instelling wil gedwongen maatregelen het liefste voorkomen of verkorten, tenzij het echt niet anders kan. De benaderingswijze heeft een oplossingsgerichte insteek: waar kan de instelling mee helpen om het kind een veilige leefomgeving te geven? SAVE neemt de leiding niet over, maar voegt zich in de omgeving van het kind en vult aan waar nodig.
Dit gebeurt onder meer door het gebruik van gebiedsgerichte SAVE-teams. Er zijn vaste teams werkzaam in een buurt. Dit heeft als voordelen dat de teams betrokken zijn met de buurt, dichtbij de buurt staan en ook kennis van deze buurt hebben. De medewerkers van Samen Veilig kijken samen met de cliënt, het gezin, het netwerk en de lokale hulpverlening naar een goede oplossing en een bijbehorend plan.

Contactgegevens

De contactgegevens van de SAVE-teams van Bureau Jeugdzorg Flevoland zijn terug te vinden op de website van Samen Veilig Midden-Nederland. Het hoofdkantoor van Bureau Jeugdzorg Flevoland is gevestigd aan de Haagbeukweg 149 in Almere. Schriftelijke post kunt u adresseren aan Postbus 1163, 1300 BD Almere.
Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen via 088-9963000 of een e-mail te sturen naar info@samen-veilig-flevoland.nl.
Voor meldingen van huiselijk geweld of kindermishandeling kunt u telefonisch contact opnemen met 0800-2000.

Contact met Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland

Openingstijden Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland klantenservice

Contact met Stichting Bureau Jeugdzorg FlevolandNummer
Algemeen088-9963000

Overige contactmogelijkheden Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland klantenservice

Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland opzeggen

Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/stichting bureau jeugdzorg flevoland.

Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland? Laat ons je ervaring met Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland weten!
Beoordeel Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland

Adres Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland klantenservice

Haagbeukweg 149
Almere

Laat ons je ervaring met de Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Stichting Bureau Jeugdzorg Flevoland klantenservice?