Allen & Overy

 klantenservice

Over Allen & Overy

Allen & Overy is een advocatenkantoor dat in Amsterdam is gevestigd aan de Zuid-as. Allen & Overy behoort tot de top 5 van Nederlandse advocatenkantoren. Allen & Overy staat bekend als een internationaal advocatenkantoor met een goede reputatie. Allen & Overy is een full service kantoor, hetgeen de dienstverlening van de cliënt ten goede komt.

Engels kantoor

Allen & Overy is oorspronkelijk een Engels kantoor. Het kantoor werd opgericht op 1 januari 1930 in Londen. In 1854 werd het kantoor Loeff Clayes Verbeke geopend in Amsterdam. Dit werd een kantoor dat steeds commercieler werd. In 1990 fuseerde het kantoor met het Belgische kantoor Braun Clayes Verbeke, waardor het kantoor de naam Loeff Clayes Verbeke kreeg. In 1994 fuseerde dit kantoor wederom met een kantoor uit Luxemburg, genaamd Zeyen Beghin Feider. Hierdoor was het kantoor goed in de Benelux vertegenwoordigd. De kantoren werden verspreid en gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Antwerpen en Luxemburg. In 1991 ging het kantoor samenwerken met Allen & Overy, een kantoor dat in Engeland gevestigd was. Dit kantoor werd gevestigd door George Allen & Thomas Overy. Ook het kantoor Gide Loyrete Nouel, gevestigd in Frankrijk, ging deel uitmaken van het grotere geheel. In 1999 werden de Nederlandse en de Belgische kantoren echter van elkaar gescheiden. Momenteel heeft het kantoor meer dan 25 Europese, Aziatische en Amerikaanse vestigingen. In Nederland werken er meer dan 200 advocaten, notarissen en fiscalisten. Onder deze grote groep zijn er 39 partners. Daarnaast zijn er ongeveer 180 medewerkers werkzaam die ondersteuning bieden.

Kernwaarden

Een van de kernwaarden van Allen & Overy is het bijstaan van cliënten op een daadkrachtige manier. Dit doen de advocaten door de cliënten te adviseren over hun situatie op grond van het geldende Nederlandse en Engelse recht. Op die manier worden ondernemingen, financiële instellingen en overheidsinstanties op juridisch gebied geadviseerd. Voor dat het juridisch advies daadwerkelijk gegeven wordt, wordt tevens stil gestaan bij de markt, behoeften en problemen van de cliënt. Er wordt op die manier Businesswise tot een oplossing gekomen. De oplossing die gegeven wordt, is altijd persoonlijk toegespitst op de cliënt.

Specialisaties

Het kantoor is onder andere gespecialiseerd in arbeidsrecht, bank- en effectenrecht, belastingrecht, energie en infrastructuur, environment, gereguleerde markten, procesrecht en arbitrage, herstructureringen en insolventie, intellectueel eigendomsrecht, mededingen en EU, ondernemingsrecht, vastgoed en verzekeringen. Ook is het kantoor gespecialiseerd in verschillende sectoren, zoals energie, telecom, bank- en verzekeringswezen, private equity en pensioenfondsen.

Contact

De klantenservice van Allen & Overy is te bereiken op 020-6741000. Het kantoor is gevestigd op de Apollolaan 15 in Amsterdam.

Contact met Allen & Overy

Openingstijden Allen & Overy klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00

Telefoonnummers Allen & Overy klantenservice

Contact met Allen & OveryNummer
Algemeen+31 20 674 1000

Overige contactmogelijkheden Allen & Overy klantenservice

Allen & Overy opzeggen

Allen & Overy direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/allen & overy.

Allen & Overy ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Allen & Overy? Laat ons je ervaring met Allen & Overy weten!
Beoordeel Allen & Overy

Adres Allen & Overy klantenservice

Apollolaan 15
Amsterdam
Rapportcijfer Allen & Overy klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Allen & Overy klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Allen & Overy klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Allen & Overy Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Allen & Overy klantenservice?

0 reviews over “Allen & Overy”