Bird & Bird

Over Bird & Bird

Bird & Bird is een advocatenkantoor dat gevestigd is in Den-Haag aan het Zuid-Hollandplein 22. Het kantoor behoort tot de top-50 van Nederland. Bird & Bird heeft 27 vestigingen, die wereldwijd zijn verspreid. Het kantoor is vertegenwoordigd in 4 verschillende continenten en in 18 verschillende landen. In totaal werken er meer dan 1100 juristen bij het kantoor. Het kantoor is gevestigd in de volgende steden: Abu Dhabi, Beijing, Bratislava, Brussel, Budapest, Kopenhagen, Dubai, Düsseldorf, Frankfurt, Den Haag, Hamburg, Helsinki, Hong Kong, Londen, Lyon, Madrid, Milaan, Munich, Parijs, Praag, Rome, Shanghai, Singapore, Skanderborg, Stockholm, Sydney, Warschau.

Deelsectoren

Het kantoor werkt met verschillende deelsectoren. Zo bestaat de deelsector Communications uit media-, telecommunicatie- en internetsector en helpt Bird & Bird bedrijven die innovatieve diensten aanbieden. Alle kwesties die behoren tot de communicatiesector worden bij Bird & Bird behandeld. Ook Energy & Utilities is een deelsector van het kantoor. Onder deze sectorgroep vallen de vraagstukken die betrekking hebben op duurzame energie, nieuwe energiesystemen en de regels die daarbij horen. Daarbij verleent Bird & Bird haar diensten aan ondernemingen, overheden en industriële grootverbruikers. Ook Electronis & IT is een deelsector bij het kantoor. Deze sector houdt zich vooral bezig met technologie en nieuwe ontwikkelingen. Hiervoor gaan de advocaten, notarissen en fiscalisten dan ook vaak naar diverse bijeenkomsten. De vierde deelsector is Life Sciences. In deze sector worden de grootste nationale en internationale farmaceutische en biotechnologische bedrijven bijgestaan. Deze sector ziet vooral op de farmaceutische en biotechnologische industrie en de producten die daarbij horen. Daarnaast is media een deelsector van Bird & Bird. Hierbij zijn vooral mediabedrijven, omroepen, uitgevers, telecombedrijven en distribiteurs cliënt van het kantoor. Daarbij zijn de nieuwe technologische ontwikkelingen het meest van belang. De juristen van het kantoor werken samen met personen die gespecialiseerd zijn op het gebied van privacyrecht en auteursrecht.

Contact

U kunt Bird & Bird bereiken door het nummer 070-3538800 te bellen. Ook kunt u een fax sturen naar 00-3538811. Mocht u per post contact op willen nemen kunt u uw brief adresseren aan Bird & Bird LLP, Postbus 30311, 2500 GH Den Haag. Indien u contact op wenst te nemen via de mail, kunt u een online contactformulier invullen. Ook kunt u mailen naar info@twobirds.com. Mocht u echter een vraag hebben met betrekking tot uw carrière, kunt u mailen naar recruimtent@twobirds.com. Ook kunt u uw vragen stellen via de sociale media. Bird & Bird is actief op Twitter, Facebook en LinkedIn. Daarnaast is het kantoor te vinden op Youtube.

Openingstijden Bird & Bird klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Bird & Bird

Telefoonnummer Bird & Bird klantenservice

Telefoonnummer
070-353 88 00
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Bird & Bird klantenservice

Zuid-Hollandplein 22
Den Haag

E-mailadres Bird & Bird klantenservice

E-mailadres

Bird & Bird opzeggen

Bird & Bird direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bird & bird.

Bird & Bird ervaringen

1 ervaringen.

0 gedachten over “Bird & Bird”

  1. We doen internationaal zaken waarbij wij een goede samenwerking hebben met Bird en Bird. Scherp, Correct en professioneel.

Plaats een reactie