JPR Advocaten

 klantenservice

Over JPR Advocaten

JPR Advocaten is een Nederlands advocatenkantoor dat behoort tot de top 50 van Nederland. Het kantoor is gevestigd in Deventer en in Doetinchem.

Specialisaties

JPR Advocaten heeft verschillende secties. Op de sectie ondernemingsrecht worden vooral vragen beantwoord en clienten bijgestaan op het gebied van fusies en overnames, intellectueel eigendomsrecht en ICT-recht, insolventierecht en contracten- en procesrecht. Daarnaast heeft het kantoor de sectie vastgoed, die voornamelijk toeziet op aanbestedingsrecht, bestuursrecht, bouwrecht en huurrecht. Op de sectie verzekeringsrecht werken advocaten die gespecialiseerd zijn in aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en letselschade. Ook bestaat de sectie arbeidsrecht, die vooral ziet op ambtenarenrecht, cao-recht, medezeggenschap, pensioenrecht en individueel en collectief ontslag. De sectie Familierecht houdt zich vooral bezig met echtscheidingen, familievermogensrecht, mediation en collaborative divorce en erfrecht. Tevens is er een team van bewindvoerders werkzaam bij JPR Advocaten. Het team is aangesloten bij de Beroepsvereniging Bewindvoerders WSNP en houdt zich voornamelijk bezig met de Wet Sanering Natuurlijke Personen. De saneringstrajecten vinden plaatst tussen de schuldenaar, de schuldeisers en de rechtbank. De bewindvoerders houden toezicht op de naleving van de bepalingen die voortvloeien uit de schuldsaneringsregeling. Ook houden zij toezicht op het beheer en vereffening van de boedel.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met JPR Advocaten. Ten eerste kunt u een mailbericht sturen naar info@jfr.nl.
Het kantoor heeft twee verschillende vestigingen. De vestiging in Deventer is gelegen aan de Zutphenseweg 31B, 7400 AP Deventer. Mocht u dit kantoor per post willen aanschrijven, kunt u uw brief adresseren aan JPR Advocaten, Postbus 623, 7400 AP Deventer. Telefonisch kunt u dit kantoor bereiken door het nummer 0570-614080 te bellen. Ook kunt u een fax sturen naar 0570-618244.

Ook is het mogelijk contact op te nemen met de vestiging van JPR Advocaten in Doetinchem. Dit kantoor is gelegen aan de Koopmanslaan 4, 7000 AH Doetinchem. Indien u dit kantoor per post wilt aanschrijven, kunt u uw brief adresseren aan JFR Advocaten, Postbus 348, 7000 AH Doetinchem. Telefonisch kunt u het kantoor bereiken door het nummer 0314-372311 te bellen. Ook kunt u een faxbericht sturen naar het kantoor via het nummer 0314-332147. Ook is het kantoor actief op sociale media. U kunt uw vraag stellen via Twitter, Facebook of LinkedIn.

Op de website van JPR Advocaten is het mogelijk een klacht in te dienen. Er is een online klachtenformulier die u hiervoor kunt gebruiken. U dient uw klacht zo specifiek mogelijk te omschrijven. Na het invullen van de gegevens en het versturen van het formulier, zal JPR Advocaten zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met JPR Advocaten

Openingstijden JPR Advocaten klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers JPR Advocaten klantenservice

Contact met JPR AdvocatenNummer
Algemeen0570-614080

Overige contactmogelijkheden JPR Advocaten klantenservice

JPR Advocaten opzeggen

JPR Advocaten direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/jpr advocaten.

JPR Advocaten ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met JPR Advocaten? Laat ons je ervaring met JPR Advocaten weten!
Beoordeel JPR Advocaten

Adres JPR Advocaten klantenservice

Zutphenseweg 31B
Deventer
Rapportcijfer JPR Advocaten klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de JPR Advocaten klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de JPR Advocaten klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel JPR Advocaten Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de JPR Advocaten klantenservice?

0 reviews over “JPR Advocaten”

  1. Rapportcijfer: 10

    Mijn scheiding is goed en snel verlopen via JPR. Het was allemaal al vervelend genoeg, dus blij dat het via jullie snel is gegaan. Bedankt!