Van der Mark & Partners

Over Van der Mark & Partners

Van der Mark & Partners is opgezet door Andy van der Mark. Van der Mark & Partners is een advieskantoor op het gebied van fiscale, juridische en financiële vraagstukken. Andy van der Mark heeft het kantoor opgezet en heeft jarenlange ervaring opgedaan bij een groot accountantskantoor, waardoor Andy van der Mark een brede opleiding heeft genoten.
Van der Mark & Partners heeft verschillende uitgangspunten. Zo staat persoonlijke aandacht en ondernemerschap bij het kantoor voorop. De adviseurs en accountants van Van der Mark & Partners streven er naar de hoogste kwaliteit te bieden aan hun klanten. Ze zijn dan ook breed opgeleid, innovatief en zij hebben oog voor de daadwerkelijke behoefte van hun klanten. Tenslotte stellen de adviseurs en accountants van Van der Mark & Partners zich flexibel op en geven zij veel aandacht aan de klant. Betrokkenheid bij de wensen van de klant is daarbij tevens een belangrijk uitgangspunt.
Van der Mark & Partners is breed opgezet, omdat het kantoor zowel juridisch, financieel als fiscaal advies geeft. Daarmee kan het kantoor alle klanten een totaaloplossing bieden. Zowel nationale als internationale vraagstukken kunnen door Van der Mark & Partners worden beantwoord. Hiervoor heeft het kantoor een uitgebreid netwerk, dat bestaat uit kleinere kantoren met een vergelijkbaar profiel in het buitenland. Ook advocaten, notarissen en specialisten op het gebied van fusies en overnames zijn gelinkt aan het kantoor van Andy van der Mark.

Contact

Ontwikkeling van de adviseurs en accountants van Van der Mark & Partners is een van de speerpunten van het kantoor. Daarbij is eigenaar Andy van der Mark nauw betrokken. Mocht u interesse hebben om bij dit kantoor te solliciteren, kunt u contact opnemen met Andy van der Mark via het telefoonnummer 072-7210721 of via de email van Andy van der Mark: andy@vandermark.com.
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Van der Mark & Partners. Het kantoor is gevestigd in Alkmaar. Mocht u het kantoor willen aanschrijven, kunt u uw brief adresseren aan Van der Mark & Partners, Kennemerstraatweg 117, 1814 GE Alkmaar. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Van der Mark & Partners. Dit kan via het telefoonnummer 072-7210721. Mocht u echter via de mail contact op willen nemen met Van der Mark & Partners, kan dat via info@vandermark.com.

Openingstijden Van der Mark & Partners klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Van der Mark & Partners

Telefoonnummer Van der Mark & Partners klantenservice

Telefoonnummer
072-7210721
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Van der Mark & Partners klantenservice

Kennemerstraatweg 117
Alkmaar

E-mailadres Van der Mark & Partners klantenservice

E-mailadres

Van der Mark & Partners opzeggen

Van der Mark & Partners direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/van der mark & partners.

Van der Mark & Partners ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “Van der Mark & Partners”

  1. Duidelijk advies, kom hier al jaren voor fiscale, juridische en financiële vraagstukken. Vriendelijk personeel en ze hebben altijd tijd. Kortom een uitstekend bedrijf

Plaats een reactie