Walibi Holland

 klantenservice

Over Walibi Holland

Walibi Holland is een attractiepark aan de Spijkweg 30 in Biddinghuizen. Walibi Holland opende in 1971 als De Flevohof. Het park werd in 1991 overgenomen door Walibi Group en veranderde in een echt attractiepark. In de jaren die volgden droeg het park verschillende namen: Walibi Flevo, Six Flags en Walibi World. Vanaf 2011 heet het attractiepark Walibi Holland.

Het park

Het attractiepark is in 2016 geopend van donderdag 24 maart tot en met zondag 30 oktober. Het park is te bezoeken door online of bij de kassa een ticket te kopen. Ook is het mogelijk om een abonnement aan te schaffen voor Walibi Holland. Een gezinspas (voor maximaal vijf leden) behoort ook tot een van de opties.

Walibi Holland heeft verschillende soorten attracties. Zo zijn er de thrills, waar onder meer bekende achtbanen zoals Goliath en El Condor onder vallen. In 2016 wordt er een nieuwe achtbaan van maar liefst 32 meter hoog geopend. Daarnaast zijn er de fun & cool attracties. Een van deze attracties is de wildwaterbaan El Rio Grande. Voor de kleintjes is er ook genoeg te beleven in Walibi Holland, met onder meer een mini-achtbaan en een trein die door het hele park rijdt. Veel van de attracties in Walibi Holland zijn ook toegankelijk en geschikt voor mindervaliden.

Qua eten en drinken is er voor ieder wat wils in Walibi Holland. Je kunt zelf eten en drinken meenemen en nuttigen op een van de picknickplaatsen. Daarnaast beschikt het attractiepark over meer dan tien restaurants en vele winkeltjes.

Walibi Holland biedt verschillende voorzieningen aan om het haar gasten zo makkelijk mogelijk te maken. Zo is het mogelijk om een buggy of bagagekluisje te huren. Ook is er op het park EHBO aanwezig.
Liefhebbers kunnen gebruik maken van een Fast Lane ticket. Hierdoor hoef je als gast niet in lange wachtrijen te staan, maar wordt er een plekje voor je gereserveerd in de attracties.

Aan het einde van het seizoen vinden de bekende Halloween Fright Nights plaats in Walibi Holland. De laatste drie weekenden van oktober staan in het teken van Halloween. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag is het park van 10.00 tot 23.00 uur geopend.

Heb je geen zin om na een dag Walibi Holland nog naar huis te gaan? Het is mogelijk om te overnachten vlakbij het attractiepark in Walibi Village.

Contact

Voor vragen, tips of klachten over Walibi Holland kun je contact opnemen via het contactformulier op de website van Walibi Holland. Ook is het mogelijk om de klantenservice te bellen op 0321-329999. De receptie is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot en met 17.00 uur.

Walibi Holland is goed te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Met het openbaar vervoer kun je vanaf station Harderwijk buslijn 247 (Walibi Express) nemen richting Walibi Holland. Bij het attractiepark zijn voldoende parkeergelegenheden wanneer je met de auto komt. Parkeren kost €8,- per auto en de parkeertickets zijn online of ter plaatse te verkrijgen.

Contact met Walibi Holland

Openingstijden Walibi Holland klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
9:00 -17:00
Dinsdag
9:00 -17:00
Woensdag
9:00 -17:00
Donderdag
9:00 -17:00
Vrijdag
9:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Walibi Holland klantenservice

Contact met Walibi HollandNummer
Algemeen0321 - 32 99 99

Overige contactmogelijkheden Walibi Holland klantenservice

Walibi Holland opzeggen

Walibi Holland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/walibi holland.

Walibi Holland ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Walibi Holland? Laat ons je ervaring met Walibi Holland weten!
Beoordeel Walibi Holland

Adres Walibi Holland klantenservice

Spijkweg 30
Biddinghuizen
Rapportcijfer Walibi Holland klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Walibi Holland klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Walibi Holland klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Walibi Holland Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Walibi Holland klantenservice?

0 reviews over “Walibi Holland”

  1. Rapportcijfer: 8

    We zijn hier vorig jaar rond deze periode geweest, het weer was toen iets minder… maar desondanks een geweldige dag gehad met het gezin. We wouden nu graag weerheen, maar we moeten even wachten tot dat ze weer open mogen. Voor ons absoluut het leukste park van Nederland