Bank of Scotland

 klantenservice

Eenvoudig met Bank of Scotland contact dankzij KlantenserviceSpot.nl

Zoekt u contact met Bank of Scotland voor uw bankzaken? KlantenserviceSpot.nl verbindt u gemakkelijk en snel met de Bank of Scotland klantenservice. Organisaties zetten de contactinformaties veelal lastig neer op hun website of correspondentie, waardoor u niet binnen een paar tellen het juiste telefoonnummer vindt. KlantenserviceSpot.nl biedt daarom uitkomst door op één centrale website alle contactgegevens van bedrijven uit binnen- en buitenland te zetten. Zo belt u met de NS klantenservice om uw reis te plannen, neemt u voor parkeerinformatie bij de luchthaven contact op met de Schiphol klantenservice of heeft u met de Wehkamp contact informatie direct een medewerker aan de lijn voor uw bestelling. Naast de Bank of Scotland neemt u ook eenvoudig contact op met de klantenservice van ABN AMRO, het contact nummer van ASN Bank of het telefoonnummer om een storing bij Van Lanschot op te lossen.

Met Bank of Scotland contact, de bekende Britse bank

Het huidige Bank of Scotland is ontstaan in 2009 na een fusie van een aantal vooraanstaande Britse financiële instellingen, zoals de Lloyds Bank en Bank of Scotland. De gezamenlijke historie keert terug tot het jaar 1695, met de oprichting van de toenmalige Bank of Scotland. Tegenwoordig is de bank de grootste bank voor consumenten van het Verenigd Koninkrijk. Ook in Nederland is Lloyds Banking Group actief. Sinds 1966 maken zowel consumenten als bedrijven gebruik van bancaire producten en diensten van het bedrijf. Ook is het sinds 1999 mogelijk om een online hypotheek bij de Bank of Scotland af te sluiten. Inmiddels beschikken ruim 100.000 Nederlanders over een hypotheek of spaarrekening bij de bank. De spaarproducten zijn voor Nederlanders alleen via het internet verkrijgbaar. Consumenten kiezen voor de online spaarproducten vanwege de aantrekkelijke rente, transparante producten en de directe toegang tot het geld. Om ervoor te zorgen dat u vlekkeloos van de bankproducten gebruik maakt, is de Bank of Scotland klantenservice onmisbaar.

Met de Bank of Scotland contact voor een financieel adviseur

Voor Bank of Scotland staat betrouwbare en snelle dienstverlening aan de klanten centraal. Om efficiënte diensten en producten aan te bieden, is de bank of allerlei manieren geautomatiseerd. Toch is rechtstreeks persoonlijk contact in sommige gevallen een must. De klantenservice van de Bank of Scotland geeft u dan ook graag advies. De bank heeft geen eigen adviseurs, maar verwijst u graag door naar een onafhankelijke adviseur in uw regio die u persoonlijk advies over uw financiële situatie geeft.

Met de Bank of Scotland contact via de website

Heeft u vragen over uw hypotheek of spaarrekening, of lukt het niet om de app op uw mobiele telefoon te plaatsen? Op de website van de Bank of Scotland vindt u allerlei informatie over de producten en diensten van de bank. Zo is er een pagina met help en informatie waarop de veelgestelde vragen zijn vermeld. U kunt doorklikken op categorieën als producten, voorwaarden, producten en contact.

Het telefoonnummer van Bank of Scotland voor uw vragen

Heeft u vragen waarvoor u persoonlijk contact wilt met de Bank of Scotland klantenservice? Neem in dat geval contact op met de Bank of Scotland via het telefoonnummer 0800 888 88 22. U kunt dit nummer bellen van maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 21:00 uur, en op vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Schriftelijk met de Bank of Scotland contact opnemen

Voor schriftelijk contact met de Bank of Scotland stuurt u een mail naar info@bankofscotland.nl. Ook kunt u een brief sturen naar Postbus 93020, 1090 BA Amsterdam.

Contact met Bank of Scotland

Openingstijden Bank of Scotland klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Bank of Scotland klantenservice

Contact met Bank of ScotlandNummer
Algemeen0800 - 888 88 22

Overige contactmogelijkheden Bank of Scotland klantenservice

Bank of Scotland opzeggen

Bank of Scotland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bank of scotland.

Bank of Scotland ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Bank of Scotland? Laat ons je ervaring met Bank of Scotland weten!
Beoordeel Bank of Scotland

Adres Bank of Scotland klantenservice

De entree 254
Amsterdam Zuidoost

Laat ons je ervaring met de Bank of Scotland klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Bank of Scotland klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Bank of Scotland Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Bank of Scotland klantenservice?