Binck Bank

 klantenservice

Over Binck Bank

Binck Bank is een Nederlandse online beleggersbank. In 2000 werd Binck opgericht door vier voormalige medewerkers van broker IMG Holland nadat het Nederlands beleggerslandschap voorgoed was veranderd. Binck ging beleggen op alle Euronextbeurzen en in de Verenigde Staten. In 2011 introduceerde Binck Bank als eerste in Nederland mobiel beleggen met de iPhone en Android. Ook introduceerde Binck een verbeterde website en werden de beurzen van Kopenhagen en Stockholm toegevoegd. Anno 2012 bood Binck handel in Amerikaanse opties. Daarnaast kwam er een tariefsverlaging voor alle beleggers en introduceerde Binck Bank Binck Basic en Binck Active. Binck schafte bewaarloon af en introduceerde Binck360 betà. Binck Bank is met bijna negen miljoen effectenorders per jaar de grootste aanbrenger van particuliere orders van Nederland. De klanten van Binck Bank zijn opvallend tevreden: 97,9% van de beleggers gaf aan erg tevreden te zijn. Dit heeft te maken met de klantenservice van Binck.

Binck Bank klantenservice

Al bij de oprichting had Binck Bank voor ogen dat de klanten de best mogelijke service moesten krijgen. Naar eigen zeggen is het bieden van een goede klantenservice en het centraal stellen van de klant een vak apart, en beheersen de medewerkers van Binck dit als de beste. Maar wat maakt de klantenservice van Binck Bank dan zo goed? Ten eerste is bijna iedereen die werkzaam is bij Binck Bank belegger. Daardoor weten ze waar u als belegger behoefte aan heeft. De speerpunten van de klantenservice van Binck Bank zijn als volgt: Ten eerste biedt de klantenservice van Binck Bank snelle telefonische hulp. Als u een vraag heeft kunt u altijd terecht. Van maandag tot vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur staat de Binck Bank klantenservice voor u klaar. Als u belt krijgt u niet eerst een keuzemenu, maar meteen een medewerker te spreken, die bovendien belegger is en daardoor op een juiste manier de klantenservice kan verlenen. Het tweede punt hangt hier nauw mee samen: De Binck Bank klantenservice heeft deskundige medewerkers die altijd bereikbaar zijn. De medewerkers van de Binck Bank Klantenservice en van de Orderdesk zijn hoogopgeleid en deskundig. Zowel bij complexe vragen of strategieën als bij het kopen van een aandeel kunnen zijn u een helpende hand bieden. Ten derde wordt er ook op e-mail altijd snel en vakkundig gereageerd. De klantenservice per e-mail wordt ook afgehandeld op kantooruren. De Binck Bank klantenservice reageert tijdens werktijden dan ook bijna altijd binnen het uur op e-mail, vaak binnen een kwartier. Ook complexe vragen worden zo snel mogelijk beantwoord. Door al het bovenstaande heeft de Binck Bank Klantenservice & Orderdesk in april 2012 de NCAA Customer Experience award gewonnen. Dit is de prijs voor de Beste Klantenservice van Nederland.

Contact Binck Bank

De Binck Bank Klantenservice & Orderdesk is te bereiken op het telefoonnummer 020 – 606 26 66. Behalve op de bovengenoemde tijden is deze ook op zaterdag te bereiken van 10.00 tot 17.00 uur. De klantenservice van Binck Bank is ook te mailen op klantenservice@binck.nl. Het adres van Binck Bank is Barbara Strozzilaan 310 in Amsterdam. Binck Bank is daarnaast te vinden op sociale media, namelijk Twitter en Facebook.

Contact met Binck Bank

Openingstijden Binck Bank klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -22:00
Dinsdag
08:00 -22:00
Woensdag
08:00 -2200
Donderdag
08:00 -22:00
Vrijdag
08:00 -22:00
Zaterdag
10:00 -17:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Binck Bank klantenservice

Contact met Binck BankNummer
Algemeen0800 - 235 24 62

Overige contactmogelijkheden Binck Bank klantenservice

Binck Bank opzeggen

Binck Bank direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/binck bank.

Binck Bank ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Binck Bank? Laat ons je ervaring met Binck Bank weten!
Beoordeel Binck Bank

Adres Binck Bank klantenservice

Barbara Strozzilaan 310
Amsterdam
Rapportcijfer Binck Bank klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 4 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Binck Bank klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Binck Bank klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Binck Bank Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Binck Bank klantenservice?

4 reviews over “Binck Bank”

 1. Rapportcijfer: 8

  schrijf 1000 euro van safeloket 110 af van het vermogen van peter van ammelrooij stort het geld op bankrekening 0793557135 onder de ing – bank amsterdam .n.v. netherlands

 2. Rapportcijfer: 8

  zet safeloket 110 op naam van peter van ammelrooij

 3. Rapportcijfer: 8

  ik heet peter van ammelrooij ik woon op de elzengaarde 144 3344dd in hendrik ido ambacht stort op mijn bankrekening 0793557135 onder de ing – bank amsterdam .n.v. neterlands 500 euro

 4. Rapportcijfer: 8

  zet de safeloket op naam van peter van ammelrooij