GarantiBank

 klantenservice

Over de GarantiBank

De GarantiBank International N.V. is een algemene Nederlandse bank met het hoofdkantoor in Amsterdam. Garantibank staat al jaren bekend in Nederland vanwege haar spaarproducten en deposito’s voor zowel particulieren als rechtspersonen met een aantrekkelijke rente. GarantiBank is ook internationaal actief: zo behoort Garanti Bank Turkije ook toe aan de GarantiBank. Kenmerkend voor de bank zijn de doelen service en klantgerichtheid. GarantiBank verkiest duurzaamheid boven ontwikkelingen voor de korte termijn. Mede door deze doelstellingen hoort een goede klantenservice bij het imago van de GarantiBank, en daar voldoen ze dan ook aan.

Veelgestelde vragen

Voordat u als klant contact op neemt met de GarantiBank klantenservice, is het echter aan te raden dat u een kijkje neemt bij de veelgestelde vragen. Vragen die u hier kunt vinden hebben te maken met een rekening openen, internetbankieren, een Gouden Klaver rekening, overboekingen, identificatie en jaaropgaves. Denk bijvoorbeeld aan vragen over het openen van een rekening als u niet van oorsprong Nederlands bent, het openen van een USD rekening of een Fix Flex Deposito, of als u een Nederlander bent die in het buitenland woont. Vragen over GarantiBank in het algemeen en wat zij te bieden hebben kunt u hier ook terug vinden. Net als het geld overmaken naar Turkije: is dit nog mogelijk? Al deze vragen vindt u hier terug. In het geval dat u het antwoord op uw vraag hier niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de GarantiBank klantenservice.

Contact

U kunt met de GarantiBank klantenservice contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier. Dit kunt u doen voor vragen inzake uw spaarrekening of bijvoorbeeld vragen die te maken hebben met uw verzekering of het inleveren van uw goud. Ook vragen over een lopende hypotheek, een offerte of een aanvraag kunt u via het formulier opsturen: denk aan Fix Flex, Gouden Termijn, Turkse Lira en USD Deposito’s.

Telefoon en Twitter

Indien u dit niet snel genoeg gaat, kunt u ook het telefoonnummer van de GarantiBank klantenservice bellen om direct met een medewerker te kunnen spreken. Hiervoor belt u het telefoonnummer 020 – 553 99 99 Dit nummer is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur, voor vragen over de euro, pensioenen, banken en verzekeraars.

Postadres

Als laatste kunt u ook via de post contact opnemen met de GarantiBank klantenservice. U kunt hen een brief sturen naar het hoofdkantoor in Nederland onder: GarantiBank International N.V., t.a.v. Afdeling Sparen, Antwoordnummer 10076, 1000 PA Amsterdam. Daarnaast kunt u ook op bezoek bij het hoofdkantoor in Amsterdam: Keizersgracht 569 – 575, 1017 DR Amsterdam.

Contact met GarantiBank

Openingstijden GarantiBank klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers GarantiBank klantenservice

Contact met GarantiBankNummer
Algemeen020 - 553 99 99

Overige contactmogelijkheden GarantiBank klantenservice

GarantiBank opzeggen

GarantiBank direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/garantibank.

GarantiBank ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met GarantiBank? Laat ons je ervaring met GarantiBank weten!
Beoordeel GarantiBank

Adres GarantiBank klantenservice

Keizersgracht 569 - 575
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de GarantiBank klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de GarantiBank klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel GarantiBank Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de GarantiBank klantenservice?