Staalbankiers

 klantenservice

Over Staalbankiers

Staalbankiers is een Nederlandse private bank die in 1916 werd opgericht door Machiel Staal in Den Haag. Machiel Staal wilde zich focussen op de belangen van iedere individuele klant. Aanvankelijk focuste de firma zich op de markt van onderhandse leningen, maar naarmate de tijd vorderde werd de dienstverlening uitgebreid. In 1938 werd de firma Staal & Co omgezet in een naamloze vennootschap. Tot 1966 gaf Machiel Staal leiding aan de door hem opgerichte bank. Een dikke tien jaar later, om precies te zijn in 1978, werd een samenwerking aangegaan met het toenmalige Vendex. Sinds 1994 is Staalbankiers in handen van  Achmea. Binnen Achmea fungeert Staalbankiers als moderne private banking-organisatie. Hieronder vindt u informatie over de klantenservice van Staalbankiers en hoe u contact met Staalbankiers kunt opnemen.

Staalbankiers klantenservice

Staalbankiers beschrijft hun klantenservice als service die net iets verder gaat. Staalbankiers streeft dan ook naar excellente dienstverlening met persoonlijke aandacht. De service voor klanten is dan ook uitgebreid met de Overstapservice en een Zorgconsulent. Als u klant bent bij Staalbankiers wordt het grootste aspect van de klantenservice overgelaten aan uw persoonlijke bankier. U kunt daar uw specifieke vragen over uw persoonlijke situatie stellen. Het kan natuurlijk zijn dat u een klacht heeft. Staalbankiers raadt dan aan om dit in eerste instantie bij het kantoor te melden waarmee u het contact onderhoudt. Als het daar niet naar tevreden wordt afgehandeld kunt u bellen naar de het nummer 0800 782 25 22. Dit is tevens het nummer van de klantenservice van Staalbankiers. Als u dus vragen of opmerkingen heeft die uw bankier niet kan beantwoorden, of u bent nog geen klant bij Staalbankiers, dan kunt u naar dat nummer bellen. De telefonische Staalbankiers klantenservice is te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op maandag tot en met vrijdag. Het is ook mogelijk om de klantenservice van Staalbankiers te contacteren via e-mail. U kunt uw vragen mailen naar het e-mailadres info@staalbankiers.nl.

Bezoek brengen aan Staalbankiers

In het bovenstaande zijn al enkele manieren besproken wat betreft contact opnemen met Staalbankiers. Buiten de online en telefonische klantenservice, is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan een fysiek kantoor van Staalbankiers. Staalbankiers heeft kantoren in verschillende regio’s, namelijk: Den Haag, Haarlem, Utrecht, Oosterbeek, Zwolle en Enschede. Via de website kunt u per regiokantoor het adres en telefoonnummer van de betreffende vestiging vinden, zodat u direct contact op kan nemen met een kantoor bij u in de regio. Mocht er geen kantoor bij u in de buurt zitten, dan komt Staalbankiers persoonlijk bij u langs. U kunt een afspraak maken door contact op te nemen met de klantenservice van Staalbankiers. Het hoofdkantoor van Staalbankiers is gevestigd in Den Haag op de Lange Houtstraat 26.

Contact met Staalbankiers

Openingstijden Staalbankiers klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Staalbankiers klantenservice

Contact met StaalbankiersNummer
Algemeen0800 - 782 25 22

Overige contactmogelijkheden Staalbankiers klantenservice

Staalbankiers opzeggen

Staalbankiers direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/staalbankiers.

Staalbankiers ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Staalbankiers? Laat ons je ervaring met Staalbankiers weten!
Beoordeel Staalbankiers

Adres Staalbankiers klantenservice

Lange Houtstraat 26
Den Haag

Laat ons je ervaring met de Staalbankiers klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Staalbankiers klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Staalbankiers Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Staalbankiers klantenservice?