Formido

 klantenservice

Over Formido

Formido is een bouwmarkt in doe-het-zelf en tuinartikelen en maakt onderdeel uit van Maxeda. Formido opende op 22 november 1976 de eerste vestiging. Deze bevond zich in Waddinxveen. Van de 82 vestigingen heeft Formido 15 vestigingen in eigen beheer. De overigen zijn van franchisers en liggen verspreid over heel Nederland: voornamelijk stedelijke randgebieden of dorpen. Samen met Praxis en Brico maakt Formido deel uit van Maxeda: sinds 2010 zijn de V&D, Bijenkorf, Hunkemoller en M&S Mode verkocht en dus vertrokken bij dit bedrijf. Bij Formido kunt u alles vinden wat u nodig heeft uw huis te verbouwen, opnieuw te verven of op te knappen zonder het inhuren van een deskundige. Natuurlijk kunt u als klant altijd bij de medewerkers van Formido terecht als u een vraag heeft over het materiaal. Omdat de klant bij Formido bovenaan de prioriteitenlijst staat, streeft Formido ernaar om de klantenservice kwalitatief zo hoog mogelijk te houden.

Formido klantenservice

U kunt de Formido klantenservice op verschillende manieren bereiken met verschillende vragen of opmerkingen. Dit doet u door middel van het contactformulier. Natuurlijk is het contactformulier niet alleen voor vragen: u kunt ook contact opnemen met de Formido klantenservice voor opmerkingen of klachten die het bedrijf kunnen helpen vooruit te komen. Formido biedt een luisterend oor en staat open om met u mee te groeien. In het geval dat u het idee heeft dat uw klacht of vraag niet snel genoeg in behandeling wordt genomen via het contactformulier, kunt u contact opnemen met de klantenservice van uw eigen Formido vestiging. Daarnaast kunt u ook bellen met de Formido klantenservice via het nummer 033 – 247 45 47. Dit nummer is bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op dit nummer betaalt u slechts het lokale tarief.

Veelgestelde vragen

Voordat u uw vraag stelt, is het aan te raden om op de website een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen. U kunt hier antwoorden vinden op uw vragen over bijvoorbeeld het retourneren van online aankopen, maar ook over de voorraad van de Formido bouwmarkt. Ook voor vragen over de website kunt u bij de veelgestelde vragen terecht: in het geval dat u zich bijvoorbeeld afvraagt hoe u uw gegevens kunt veranderen kunt u het antwoord hier vinden. Denk bijvoorbeeld ook aan vragen over welke verf u het beste voor uw muren kunt gebruiken, of wat u het beste kunt doen als u een magnetische muur wil. Wat is de beste optie, verf of behang? U kunt het allemaal op de Formido website vinden.  Indien u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, kunt u contact opnemen via de centrale klantenservice van Formido.

Overige opties

Daarnaast is de Formido klantenservice ook te vinden op Twitter en Facebook onder @Formidobv. Deze is vooral voor vragen en verzoeken die zo snel mogelijk behandeld kunnen worden en niet te ingewikkeld zijn. Er wordt naar gestreefd om 24/7 bereikbaar te zijn via social media. Daarnaast kunt u hen ook e-mailen op hun website http://www.formido.nl of een bezoek brengen op het kantoor, dat zich bevindt op de Watergoorweg 65 te Nijkerk.

Contact met Formido

Openingstijden Formido klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Formido klantenservice

Contact met FormidoNummer
Algemeen033 - 247 45 47

Overige contactmogelijkheden Formido klantenservice

Formido opzeggen

Formido direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/formido.

Formido ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Formido? Laat ons je ervaring met Formido weten!
Beoordeel Formido

Adres Formido klantenservice

Watergoorweg 65
Nijkerk

Laat ons je ervaring met de Formido klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Formido klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Formido Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Formido klantenservice?