Hubo

Over Hubo

Hubo is een bouwmarkt in doe-het-zelf en tuinartikelen en maakt onderdeel uit van DGN retail B.V. Het hoofdkantoor van DGN retail is gevestigd in Apeldoorn. Naast Hubo omvat DGN retail ook de bouwketens Fixet, Doeland en Multimate Service Bouwmarkt. Hubo is in 1969 opgericht en is daarmee de eerste, originele bouwmarktformule van Nederland. De naam is een afkorting en stamt af van Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie. Bij Hubo kunt u alles vinden wat u nodig heeft uw huis te verbouwen, opnieuw te verven of op te knappen zonder het inhuren van een deskundige. Natuurlijk kunt u als klant altijd bij de medewerkers van Hubo terecht als u een vraag heeft over het materiaal. Omdat de klant bij Hubo bovenaan de prioriteitenlijst staat, streeft Hubo ernaar om de klantenservice kwalitatief zo hoog mogelijk te houden.

Hubo klantenservice

U kunt de Hubo klantenservice op verschillende manieren bereiken met verschillende vragen of opmerkingen. Dit doet u door middel van het contactformulier. Natuurlijk is het contactformulier niet alleen voor vragen: u kunt ook contact opnemen met de Hubo klantenservice voor opmerkingen of klachten die het bedrijf kunnen helpen vooruit te komen. Hubo biedt een luisterend oor en staat open om met u mee te groeien. In het geval dat u het idee heeft dat uw klacht of vraag niet snel genoeg in behandeling wordt genomen via het contactformulier, kunt u contact opnemen met de klantenservice van uw eigen Hubo vestiging. Daarnaast kunt u ook bellen met de Hubo klantenservice via 055 – 538 25 80. Dit nummer is bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op dit nummer betaalt u slechts het lokale tarief.

Veelgestelde vragen

Voordat u uw vraag stelt, is het aan te raden om op de website een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen. U kunt hier antwoorden vinden op uw vragen over bijvoorbeeld het retourneren van online aankopen, maar ook over de voorraad van de Hubo bouwmarkt. Ook voor vragen over de website kunt u bij de veelgestelde vragen terecht: in het geval dat u zich bijvoorbeeld afvraagt hoe u uw gegevens kunt veranderen kunt u het antwoord hier vinden. Denk bijvoorbeeld ook aan vragen over welke verf u het beste voor uw muren kunt gebruiken, of wat u het beste kunt doen als u een magnetische muur wil. Wat is de beste optie, verf of behang? U kunt het allemaal op de Hubo website vinden.  Indien u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, kunt u contact opnemen via de centrale klantenservice van Hubo.

Overige opties

Daarnaast is de Hubo klantenservice ook te vinden op Twitter en Facebook onder @HuboDHZ. Deze is vooral voor vragen en verzoeken die zo snel mogelijk behandeld kunnen worden en niet te ingewikkeld zijn. Er wordt naar gestreefd om 24/7 bereikbaar te zijn via social media. Daarnaast kunt u hen ook e-mailen op info@dgnretail.nl of een bezoek brengen op het kantoor, dat zich bevindt op de Laan van Malkenschoten 80 te Apeldoorn.

Openingstijden Hubo klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Hubo

Telefoonnummer Hubo klantenservice

Telefoonnummer
055 - 538 25 80
Belkosten
lokaal tarief

Adres Hubo klantenservice

Laan van Malkenschoten 80
Apeldoorn

E-mailadres Hubo klantenservice

E-mailadres

Hubo opzeggen

Hubo direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/hubo.

Hubo ervaringen

3 ervaringen.

3 gedachten over “Hubo”

 1. Ik wil een zonneweg laten plaatsen. Krijg in Serooskerke te horen dat ze niet hoger dan de 1e verdieping gaan.
  Ben veel moeite aan het doen om telefoonnummer van het hoofdkantoor in Nederland te vinden

 2. Heb een deur besteld bij hubo vestiging in heerhugowaard het is al een jaar geleden, maar deur kan nog niet geleverd worden.
  Waar worden de deuren gemaakt dat het zo lang duurt je hebt het gevoel je wordt van de kast naar de muur gestuurd.
  Ik wordt er langzamerhand moe van.

 3. Geachte HUBO,

  Jammer dat u een misleidende super stunt aanbiedings recalme kranje op de markt berengt.

  Er wordt aangeven dat deze geldig is van maandag 29 november t/m zondag 12 december
  Alleen helaas is dit niet zo jammer.

Plaats een reactie