Hubo

 klantenservice

Over Hubo

Hubo is een bouwmarkt in doe-het-zelf en tuinartikelen en maakt onderdeel uit van DGN retail B.V. Het hoofdkantoor van DGN retail is gevestigd in Apeldoorn. Naast Hubo omvat DGN retail ook de bouwketens Fixet, Doeland en Multimate Service Bouwmarkt. Hubo is in 1969 opgericht en is daarmee de eerste, originele bouwmarktformule van Nederland. De naam is een afkorting en stamt af van Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie. Bij Hubo kunt u alles vinden wat u nodig heeft uw huis te verbouwen, opnieuw te verven of op te knappen zonder het inhuren van een deskundige. Natuurlijk kunt u als klant altijd bij de medewerkers van Hubo terecht als u een vraag heeft over het materiaal. Omdat de klant bij Hubo bovenaan de prioriteitenlijst staat, streeft Hubo ernaar om de klantenservice kwalitatief zo hoog mogelijk te houden.

Hubo klantenservice

U kunt de Hubo klantenservice op verschillende manieren bereiken met verschillende vragen of opmerkingen. Dit doet u door middel van het contactformulier. Natuurlijk is het contactformulier niet alleen voor vragen: u kunt ook contact opnemen met de Hubo klantenservice voor opmerkingen of klachten die het bedrijf kunnen helpen vooruit te komen. Hubo biedt een luisterend oor en staat open om met u mee te groeien. In het geval dat u het idee heeft dat uw klacht of vraag niet snel genoeg in behandeling wordt genomen via het contactformulier, kunt u contact opnemen met de klantenservice van uw eigen Hubo vestiging. Daarnaast kunt u ook bellen met de Hubo klantenservice via 055 – 538 25 80. Dit nummer is bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op dit nummer betaalt u slechts het lokale tarief.

Veelgestelde vragen

Voordat u uw vraag stelt, is het aan te raden om op de website een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen. U kunt hier antwoorden vinden op uw vragen over bijvoorbeeld het retourneren van online aankopen, maar ook over de voorraad van de Hubo bouwmarkt. Ook voor vragen over de website kunt u bij de veelgestelde vragen terecht: in het geval dat u zich bijvoorbeeld afvraagt hoe u uw gegevens kunt veranderen kunt u het antwoord hier vinden. Denk bijvoorbeeld ook aan vragen over welke verf u het beste voor uw muren kunt gebruiken, of wat u het beste kunt doen als u een magnetische muur wil. Wat is de beste optie, verf of behang? U kunt het allemaal op de Hubo website vinden.  Indien u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, kunt u contact opnemen via de centrale klantenservice van Hubo.

Overige opties

Daarnaast is de Hubo klantenservice ook te vinden op Twitter en Facebook onder @HuboDHZ. Deze is vooral voor vragen en verzoeken die zo snel mogelijk behandeld kunnen worden en niet te ingewikkeld zijn. Er wordt naar gestreefd om 24/7 bereikbaar te zijn via social media. Daarnaast kunt u hen ook e-mailen op info@dgnretail.nl of een bezoek brengen op het kantoor, dat zich bevindt op de Laan van Malkenschoten 80 te Apeldoorn.

Contact met Hubo

Openingstijden Hubo klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Hubo klantenservice

Contact met HuboNummer
Algemeen055 - 538 25 80

Overige contactmogelijkheden Hubo klantenservice

Hubo opzeggen

Hubo direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/hubo.

Hubo ervaringen

8 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Hubo? Laat ons je ervaring met Hubo weten!
Beoordeel Hubo

Adres Hubo klantenservice

Laan van Malkenschoten 80
Apeldoorn
Rapportcijfer Hubo klantenservice: 4.9

Rapportcijfer is gebaseerd op 8 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Hubo klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Hubo klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Hubo Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Hubo klantenservice?

8 reviews over “Hubo”

 1. Rapportcijfer: 2

  Probeer telefonisch kontakt te krijgen maar telefoonnummer is niet in gebruik

 2. Rapportcijfer: 1

  Lekkende schuur van € 1995,00
  Al jaren aan de gang na een jaar al gigantisch lekkage, nieuw dak erop weer lekkage, extra pijp aangelegd en hij is nu 8 jaar terwijl ik er 30 jaar mee kon doen weer lekkage in juni wezen kijken dit jaar meerdere keren in winkel geweest nu zou ik opstaan voor reparatie in september dit jaar en het is nu oktober en nog niets gehoord, emmers in de schuur en leegmaken maar.
  Voor mij geen Hubo meer , het is een grote schande hubo HELPT?????????????

 3. Rapportcijfer: 2

  Na 10 minuten in de wacht hebben gestaan. Kreeg iemand aan die mij zou doorverbinden met de hubo service
  Lijn daarna gewoon Dood!!mijn klacht was afgelopen zaterdag bij de hubo in gorredijk( had op internet gezien een mooie hengelsport zaak , dat was het ook) Ik zelf mag niet auto rijden om een oogafwijking, dus vervoer geregeld, ben pas ook aan mijn enkel en knie geopereerd. Loop dus op krukken, voor afleiding leek mij vissen leuk hobby te kunnen worden, loop naar de kassa, vragen om wat advies ” zegt de medewerker die zijn vandaag niet , ik heb vroeger alleen met een bamboe hengeltje gevist ( ik ook vandaar ik bij jullie kom Wij kwamen speciale uit joure naar jullie toe!!! Wat een slechte service!!!!!!!

 4. Rapportcijfer: 8

  Op 24 september een voordeur besteld in filiaal Bodegraven. Het is nu 16 mei maar nog steeds geen voordeur. wat zijn dit voor praktijden

 5. Rapportcijfer: 8

  Ik wil een zonneweg laten plaatsen. Krijg in Serooskerke te horen dat ze niet hoger dan de 1e verdieping gaan.
  Ben veel moeite aan het doen om telefoonnummer van het hoofdkantoor in Nederland te vinden

 6. Rapportcijfer: 8

  Heb een deur besteld bij hubo vestiging in heerhugowaard het is al een jaar geleden, maar deur kan nog niet geleverd worden.
  Waar worden de deuren gemaakt dat het zo lang duurt je hebt het gevoel je wordt van de kast naar de muur gestuurd.
  Ik wordt er langzamerhand moe van.

 7. Rapportcijfer: 8

  Geachte HUBO,

  Jammer dat u een misleidende super stunt aanbiedings recalme kranje op de markt berengt.

  Er wordt aangeven dat deze geldig is van maandag 29 november t/m zondag 12 december
  Alleen helaas is dit niet zo jammer.