Karwei

 klantenservice

Over Karwei

Karwei is een bouwmarkt in doe-het-zelf en tuinartikelen en behoort tot de organisatie Intergamma, waarbij ook de bouwmarkt van Gamma behoort. In Nederland en België samen heeft Intergamma meer dan 373 deelnemende zaken, waarvan er rond de 293 zich in Nederland bevinden. Karwei is daarnaast ook nog eens uitgever van het gratis klusmagazine ZieZo. Bij Karwei kunt u alles vinden wat u nodig heeft uw huis te verbouwen, opnieuw te verven of op te knappen zonder het inhuren van een deskundige. Natuurlijk kunt u als klant altijd bij de medewerkers van Karwei terecht als u een vraag heeft over het materiaal. Omdat de klant bij Karwei bovenaan de prioriteitenlijst staat, streeft Karwei ernaar om de klantenservice kwalitatief zo hoog mogelijk te houden.

Karwei klantenservice

U kunt de Karwei klantenservice op verschillende manieren bereiken met verschillende vragen of opmerkingen. Dit doet u door middel van het contactformulier. Natuurlijk is het contactformulier niet alleen voor vragen: u kunt ook contact opnemen met de Karwei klantenservice voor opmerkingen of klachten die het bedrijf kunnen helpen vooruit te komen. Karwei biedt een luisterend oor en staat open om met u mee te groeien. In het geval dat u het idee heeft dat uw klacht of vraag niet snel genoeg in behandeling wordt genomen via het contactformulier, kunt u contact opnemen met de klantenservice van uw eigen Karwei vestiging. De informatie over uw vestiging kunt u wederom vinden op de website door uw bouwmarkt te zoeken op de kaart en op de vestiging te klikken. Daarnaast kunt u ook voor 80 eurocent per minuut bellen met de Karwei klantenservice via 033 – 434 81 11. Dit nummer is bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op dit nummer betaalt u slechts het lokale tarief.

Veelgestelde vragen

Voordat u uw vraag stelt, is het aan te raden om op de website een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen. U kunt hier antwoorden vinden op uw vragen over bijvoorbeeld het retourneren van online aankopen, maar ook over de Karwei kaart of de voorraad van de Karwei-bouwmarkt. Ook voor vragen over de website kunt u bij de veelgestelde vragen terecht: in het geval dat u zich bijvoorbeeld afvraagt hoe u uw gegevens kunt veranderen kunt u het antwoord hier vinden. Denk bijvoorbeeld ook aan vragen over welke verf u het beste voor uw muren kunt gebruiken, of wat u het beste kunt doen als u een magnetische muur wil. Wat is de beste optie, verf of behang? U kunt het allemaal op de Karwei website vinden.  Indien u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, kunt u contact opnemen via de centrale klantenservice van Karwei.

Overige opties

Daarnaast is de Karwei klantenservice ook te vinden op Twitter en Facebook onder @Karwei_nieuws. Deze is vooral voor vragen en verzoeken die zo snel mogelijk behandeld kunnen worden en niet te ingewikkeld zijn. Er wordt naar gestreefd om 24/7 bereikbaar te zijn via social media. Daarnaast kunt u hen ook e-mailen op hun website http://www.karwei.nl of een bezoek brengen op het kantoor, dat zich bevindt op de Storkstraat 2 te Leusden.

Contact met Karwei

Openingstijden Karwei klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Karwei klantenservice

Contact met KarweiNummer
Algemeen033 - 434 81 11

Overige contactmogelijkheden Karwei klantenservice

Karwei opzeggen

Karwei direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/karwei.

Karwei ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Karwei? Laat ons je ervaring met Karwei weten!
Beoordeel Karwei

Adres Karwei klantenservice

Storkstraat 2
Leusden
Rapportcijfer Karwei klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Karwei klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Karwei klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Karwei Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Karwei klantenservice?

1 reviews over “Karwei”

 1. Rapportcijfer: 8

  ik heb een vraag
  en dat is ik heb nog meer karwei kaarten op mijn aders staan kan U de punten op een kaart zitten en de ander verwijderen vlogens mijn staan er vier in de lovende moet bewaart blijven alvast bedankt
  ps er staan ook verschilderen mail aders in deze moet bewaart blijven ziyi98hk@kpnmail.nl
  laat mijn even weten als het voor elkaar is.