Gamma

Over Gamma

Gamma is een bouwmarkt in doe-het-zelf en tuinartikelen en behoort tot de organisatie Intergamma, waarbij ook de bouwmarkt van onder andere Karwei behoort. In Nederland en België samen heeft Intergamma meer dan 373 deelnemende zaken, waarvan er rond de 293 zich in Nederland bevinden. De bouwmarkt opened op 11 mei 1971 haar deuren in Breda. Bij Gamma kunt u alles vinden wat u nodig heeft uw huis te verbouwen, opnieuw te verven of op te knappen zonder het inhuren van een deskundige. Natuurlijk kunt u als klant altijd bij de medewerkers van Gamma terecht als u een vraag heeft over het materiaal. Omdat de klant bij Gamma bovenaan de prioriteitenlijst staat, streeft Gamma ernaar om de klantenservice kwalitatief zo hoog mogelijk te houden.

Gamma klantenservice

U kunt de Gamma klantenservice op verschillende manieren bereiken met verschillende vragen of opmerkingen. Dit doet u door middel van het contactformulier. Natuurlijk is het contactformulier niet alleen voor vragen: u kunt ook contact opnemen met de Gamma klantenservice voor opmerkingen of klachten die het bedrijf kunnen helpen vooruit te komen. Gamma biedt een luisterend oor en staat open om met u mee te groeien. In het geval dat u het idee heeft dat uw klacht of vraag niet snel genoeg in behandeling wordt genomen via het contactformulier, kunt u contact opnemen met de klantenservice van uw eigen Gamma vestiging. De informatie over uw vestiging kunt u wederom vinden op de website door uw bouwmarkt te zoeken op de kaart en op de vestiging te klikken. Daarnaast kunt u ook bellen met de Gamma klantenservice via 088 – 010 86 17. Dit nummer is bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur. Op dit nummer betaalt u slechts het lokale tarief.

Veelgestelde vragen

Voordat u uw vraag stelt, is het aan te raden om op de website een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen. U kunt hier antwoorden vinden op uw vragen over bijvoorbeeld het retourneren van online aankopen, maar ook over de Gamma kaart of de voorraad van de Gamma-bouwmarkt. Ook voor vragen over de website kunt u bij de veelgestelde vragen terecht: in het geval dat u zich bijvoorbeeld afvraagt hoe u uw gegevens kunt veranderen kunt u het antwoord hier vinden. Denk bijvoorbeeld ook aan vragen over welke verf u het beste voor uw muren kunt gebruiken, of wat u het beste kunt doen als u een magnetische muur wil. Wat is de beste optie, verf of behang? U kunt het allemaal op de Gamma website vinden.  Indien u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, kunt u contact opnemen via de centrale klantenservice van Gamma.

Overige opties

Daarnaast is de Karwei klantenservice ook te vinden op Twitter en Facebook onder @GammaNL. Deze is vooral voor vragen en verzoeken die zo snel mogelijk behandeld kunnen worden en niet te ingewikkeld zijn. Er wordt naar gestreefd om 24/7 bereikbaar te zijn via social media. Daarnaast kunt u hen ook e-mailen op webshop-klantenservice@gamma.nl of een bezoek brengen op het kantoor, dat zich bevindt op de Storkstraat 2 te Leusden.

Openingstijden Gamma klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gamma

Telefoonnummer Gamma klantenservice

Telefoonnummer
088 - 010 86 18
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gamma klantenservice

Storkstraat 2
Leusden

Gamma opzeggen

Gamma direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gamma.

Gamma ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie