Nubuiten.nl

 klantenservice

Nubuiten.nl is een verkoopspecialist op het gebied van houtsoorten en houtproducten. Ook bent u bij het bedrijf aan het juiste adres voor speeltoestellen, buitenverblijven, blokhutten, schuttingen, sierbestrating en nog meer. Kortom, alles op het gebied van buiten leven en buiten spelen. Traditie en kwaliteit gaan bij Nubuiten.nl hand in hand met ontwikkeling en innovatie. De verkoopspecialist is gegroeid uit wat oorspronkelijk een houthandel was. De huidige generatie heeft nog precies dezelfde normen en waarden als de oprichters. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Nubuiten.nl heeft een fysieke winkel in Hardinxveld-Giessendam en een webshop met wel meer dan 7500 producten.

Buitengewoon genieten met Nubuiten.nl

Bij Nubuiten.nl is ‘buitengewoon genieten’ de slogan. Klanten van alle leeftijden vinden hier producten die beantwoorden aan hun wensen en qua stijl altijd net dat beetje extra bieden. De verkoopspecialist hecht belang aan het gebruik van natuurlijke producten en werkt samen met een groot aantal leveranciers zoals Woodvision, Trendhout, Wienerberger en Gardenlux. Zo heeft u als klant de grootst mogelijke keuze en vindt u altijd iets dat bij u past. Van kwaliteit bent u altijd verzekerd. Nubuiten.nl is aangesloten bij enkele keurmerken zoals het Houtzeker keurmerk en het FSC keurmerk, wat u ervan verzekert dat het hout is verkregen uit gebieden waar verantwoord met bosbeheer wordt omgegaan.

Contact met Nubuiten.nl

Nubuiten.nl streeft er dag in, dag uit naar om van producten met de hoogst mogelijke kwaliteit te voorzien. Mocht u ondanks dat een klacht hebben, of heeft u een vraag over een product of Nubuiten.nl in het algemeen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Dit doet u door gebruik te maken van het telefoonnummer 085 8883720. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 en op zaterdag van 09.00 tot 15.00.

Instagram: https://www.instagram.com/nubuiten/

Contact met Nubuiten.nl

Openingstijden Nubuiten.nl klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Nubuiten.nl klantenservice

Contact met Nubuiten.nlNummer
Algemeen085 8883720

Overige contactmogelijkheden Nubuiten.nl klantenservice

Nubuiten.nl opzeggen

Nubuiten.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/nubuiten.nl.

Nubuiten.nl ervaringen

7 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Nubuiten.nl? Laat ons je ervaring met Nubuiten.nl weten!
Beoordeel Nubuiten.nl

Adres Nubuiten.nl klantenservice

Giessenzoom 15
3371 GJ, Hardinxveld-Giessendam
Rapportcijfer Nubuiten.nl klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 7 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Nubuiten.nl klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Nubuiten.nl klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Nubuiten.nl Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Nubuiten.nl klantenservice?

7 reviews over “Nubuiten.nl”

 1. Rapportcijfer: 2

  Waardeloos bedrijf! Wij hebben ontzettend spijt dat we bij dit bedrijf onze aluminium schutting gekocht hebben. Wij hebben een klap geld betaald voor spullen die bij aankoop een levertijd hadden van 4-8 werkdagen. Drie weken na de afgesproken leverweek werd een deel van onze bestelling geleverd, terwijl er met spoed (dit meerdere keren telefonisch laten weten) op gewacht werd. Geen melding van halve levering van te voren, geen sorry. Er stonden zelfs dingen op de pakbon die niet bij de levering zaten. Heel bijzonder. Inmiddels zijn we ruim 6 weken verder en nog steeds is er geen complete levering. Sterker nog, deze week zou weer een deel geleverd worden, maar gezien het vrijdag is en wij in het bezorggebied van di. en do. zitten, zijn we dus wederom zoet gehouden met een dode mus. Ronduit schandalig. Wij hebben begrip voor de situatie van ongeveer de hele wereld momenteel, dat iedereen kampt met leverproblemen en personeel te kort komt, maar dit is echt niet oke. Op de website staan alle ontbrekende items toch echt op 8-20 dagen leverdagen, doe dat dan niet. Verkoop geen dingen die je niet kunt leveren. Wij hebben meerdere keren telefonisch en per mail contact gehad, maar er gebeurd helemaal niets. Zeer slechte service, zij hebben duidelijk hun zaken niet op orde. Wij zijn inmiddels woest en zullen nooit en te nimmer meer iets bij NuBuiten kopen.

 2. Rapportcijfer: 8.8

  Wij willen hier toch graag laten weten dat we ontzettend hebben genoten van jullie Experience Center! Heel veel inspiratie en we zijn zeker geslaagd!

 3. Rapportcijfer: 9.2

  Uitstekende website, veel keuze. Goede producten en zeker wanneer je opzoek bent naar een nieuwe schutting (zoals wij) haha.

 4. Rapportcijfer: 8.8

  Wij hebben hier onze spullen gekocht om de tuin van onze nieuwbouwwoning aan te kleden. Is prima bevallen.

 5. Rapportcijfer: 9.4

  Hele uitgebreide webshop, veel producten, voldoende keus. Bekijk ook eens de klusvideo’s. Simpel uitgelegd hoe je bepaalde dingen moet bouwen.

 6. Rapportcijfer: 8.8

  Vriendelijke mensen en kwalitatieve producten

 7. Rapportcijfer: 9

  Geweldige shop, veel keus en een uitstekende service. Heb gevraagd welk hout geschikt is voor een project in mijn tuin en ben zeer goed geholpen. Bestelling is vlekkeloos verlopen. GRoet, LEO