Nubuiten.nl

Nubuiten.nl is een verkoopspecialist op het gebied van houtsoorten en houtproducten. Ook bent u bij het bedrijf aan het juiste adres voor speeltoestellen, buitenverblijven, blokhutten, schuttingen, sierbestrating en nog meer. Kortom, alles op het gebied van buiten leven en buiten spelen. Traditie en kwaliteit gaan bij Nubuiten.nl hand in hand met ontwikkeling en innovatie. De verkoopspecialist is gegroeid uit wat oorspronkelijk een houthandel was. De huidige generatie heeft nog precies dezelfde normen en waarden als de oprichters. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Nubuiten.nl heeft een fysieke winkel in Hardinxveld-Giessendam en een webshop met wel meer dan 7500 producten.

Buitengewoon genieten met Nubuiten.nl

Bij Nubuiten.nl is ‘buitengewoon genieten’ de slogan. Klanten van alle leeftijden vinden hier producten die beantwoorden aan hun wensen en qua stijl altijd net dat beetje extra bieden. De verkoopspecialist hecht belang aan het gebruik van natuurlijke producten en werkt samen met een groot aantal leveranciers zoals Woodvision, Trendhout, Wienerberger en Gardenlux. Zo heeft u als klant de grootst mogelijke keuze en vindt u altijd iets dat bij u past. Van kwaliteit bent u altijd verzekerd. Nubuiten.nl is aangesloten bij enkele keurmerken zoals het Houtzeker keurmerk en het FSC keurmerk, wat u ervan verzekert dat het hout is verkregen uit gebieden waar verantwoord met bosbeheer wordt omgegaan.

Contact met Nubuiten.nl

Nubuiten.nl streeft er dag in, dag uit naar om van producten met de hoogst mogelijke kwaliteit te voorzien. Mocht u ondanks dat een klacht hebben, of heeft u een vraag over een product of Nubuiten.nl in het algemeen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Dit doet u door gebruik te maken van het telefoonnummer 085 8883720. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 en op zaterdag van 09.00 tot 15.00.

Instagram: https://www.instagram.com/nubuiten/

Openingstijden Nubuiten.nl klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
08.30 -17.00
Dinsdag
08.30 -17.00
Woensdag
08.30 -17.00
Donderdag
08.30 -17.00
Vrijdag
08.30 -17.00
Zaterdag
09:00 -15:00
Zondag
gesloten
Nubuiten.nl

Telefoonnummer Nubuiten.nl klantenservice

Telefoonnummer
085 8883720
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Nubuiten.nl klantenservice

Giessenzoom 15
3371 GJ, Hardinxveld-Giessendam

E-mailadres Nubuiten.nl klantenservice

E-mailadres

Nubuiten.nl opzeggen

Nubuiten.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/nubuiten.nl.

Nubuiten.nl ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “Nubuiten.nl”

  1. Wij willen hier toch graag laten weten dat we ontzettend hebben genoten van jullie Experience Center! Heel veel inspiratie en we zijn zeker geslaagd!

  2. Uitstekende website, veel keuze. Goede producten en zeker wanneer je opzoek bent naar een nieuwe schutting (zoals wij) haha.

  3. Wij hebben hier onze spullen gekocht om de tuin van onze nieuwbouwwoning aan te kleden. Is prima bevallen.

  4. Hele uitgebreide webshop, veel producten, voldoende keus. Bekijk ook eens de klusvideo’s. Simpel uitgelegd hoe je bepaalde dingen moet bouwen.

  5. Geweldige shop, veel keus en een uitstekende service. Heb gevraagd welk hout geschikt is voor een project in mijn tuin en ben zeer goed geholpen. Bestelling is vlekkeloos verlopen. GRoet, LEO

Plaats een reactie