Praxis

 klantenservice

Over Praxis

Praxis is een bouwmarkt in doe-het-zelf en tuinartikelen en maakt onderdeel uit van Maxeda. Het bedrijf startte in 1978 in Venlo en heft vandaag de dag meer dan 140 vestigingen verspreid over het hele land, waarvan 28 megastores zijn. Praxis concentreert zich ook op de decoratieve kant van het klussen en wordt door RTL 4 ondersteund met Eigen Huis & Tuin. Samen met Formido en Brico maakt Formido deel uit van Maxeda: sinds 2010 zijn de V&D, Bijenkorf, Hunkemoller en M&S Mode verkocht en dus vertrokken bij dit bedrijf. Bij Praxis kunt u alles vinden wat u nodig heeft uw huis te verbouwen, opnieuw te verven of op te knappen zonder het inhuren van een deskundige. Natuurlijk kunt u als klant altijd bij de medewerkers van Praxis terecht als u een vraag heeft over het materiaal. Omdat de klant bij Praxis bovenaan de prioriteitenlijst staat, streeft Praxis ernaar om de klantenservice kwalitatief zo hoog mogelijk te houden.

Praxis klantenservice

U kunt de Praxis klantenservice op verschillende manieren bereiken met verschillende vragen of opmerkingen. Dit doet u door middel van het contactformulier. Natuurlijk is het contactformulier niet alleen voor vragen: u kunt ook contact opnemen met de Praxis klantenservice voor opmerkingen of klachten die het bedrijf kunnen helpen vooruit te komen. Praxis biedt een luisterend oor en staat open om met u mee te groeien. In het geval dat u het idee heeft dat uw klacht of vraag niet snel genoeg in behandeling wordt genomen via het contactformulier, kunt u contact opnemen met de klantenservice van uw eigen Praxis vestiging. Daarnaast kunt u ook bellen met de Praxis klantenservice via het nummer 020 – 398 33 33. Dit nummer is bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Op dit nummer betaalt u slechts het lokale tarief.

Veelgestelde vragen

Voordat u uw vraag stelt, is het aan te raden om op de website een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen. U kunt hier antwoorden vinden op uw vragen over bijvoorbeeld het retourneren van online aankopen, maar ook over de voorraad van de Praxis bouwmarkt. Ook voor vragen over de website kunt u bij de veelgestelde vragen terecht: in het geval dat u zich bijvoorbeeld afvraagt hoe u uw gegevens kunt veranderen kunt u het antwoord hier vinden. Denk bijvoorbeeld ook aan vragen over welke verf u het beste voor uw muren kunt gebruiken, of wat u het beste kunt doen als u een magnetische muur wil. Wat is de beste optie, verf of behang? U kunt het allemaal op de Praxis website vinden.  Indien u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, kunt u contact opnemen via de centrale klantenservice van Praxis.

Overige opties

Daarnaast is de Praxis klantenservice ook te vinden op Twitter en Facebook onder @Praxis. Deze is vooral voor vragen en verzoeken die zo snel mogelijk behandeld kunnen worden en niet te ingewikkeld zijn. Er wordt naar gestreefd om 24/7 bereikbaar te zijn via social media. Daarnaast kunt u hen ook e-mailen op hun website http://www.praxis.nl of een bezoek brengen op het kantoor, dat zich bevindt op De Entree 500 te Amsterdam.

Contact met Praxis

Openingstijden Praxis klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Praxis klantenservice

Contact met PraxisNummer
Algemeen020 - 398 33 33

Overige contactmogelijkheden Praxis klantenservice

Praxis opzeggen

Praxis direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/praxis.

Praxis ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Praxis? Laat ons je ervaring met Praxis weten!
Beoordeel Praxis

Adres Praxis klantenservice

De Entree 500
Amsterdam
Rapportcijfer Praxis klantenservice: 7.6

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Praxis klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Praxis klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Praxis Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Praxis klantenservice?

1 reviews over “Praxis”

  1. Rapportcijfer: 7.6

    Bedankt voor het doorschakelen, eindelijk het probleem kunnen oplossen!!!